Професионални серии за коса - тема 109

• 91 569
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, с подобни питанки направо цепите мрака "Косата ми станала гадна, кажете ми маска"  Rolling Eyes
Споделете каква е косата - гъста, плътна, боядисвана, рядка, с тънък/дебел косъм, суха, изтощена, обработвана с преса, маша.....и какъв е търсения ефект - уплътняване, обем, изглаждане, омекотяване....
За да върви тази тема се старят доста момичета, но пък новите пишещи се старайте поне малко да се информирате, първа страница не е само за украса, има толкова много информация, че дори може да се спести питане в темата.
Иначе от казаното вероятно косата ти има нужда от протеин.
Извинявам се за спама! Peace
И за да не е само спам искам да похваля серията за обем на Тиги, розовата. Все странях от марката, но понеже е доста на почит по американските сайтове реших да пробвам и съм много доволна, уникален баланс, плътност, обем, с меки гладки дължини. Даже не слагах финиш освен Л2.

# 121
На мен лично от розовата серия на Tigi визирам шампоана ми се получи пърхот Sick иначе мирише уникално  Embarassed

# 122
  • София
И на мен Тиги ми дразнят скалпа. Но като видим ефект са добри. Заради скалпа ни ги купувам отдавна

# 123
Днес след дълго чудене си поръчах ампулите,балсама и шампоана на Nashi Phуto.Надявам се да са хубави и да се преборят с накъсването Embarassed Embarassed

Последна редакция: вт, 20 сеп 2016, 12:49 от martini11

# 124
  • София
Момичета, след кой път виждате резултати от Т2 ампулите на Напура при сезонен косопад?

# 125
  • Бургас/Пз
Днес след дълго чудене си поръчах ампулите,балсама и шампоана на Nashi Photo.Надявам се да са хубави и да се преборят с накъсването Embarassed Embarassed
Ампулите са страхотни, на много момичета са помогнали , дано и при теб да имат ефект  Peace

Да споделя , че изключително много съм доволна от серума за краища на Маракеш. Това нещо е уникално за моята коса, все едно току що е постригана. Ще си взема и  блясъка, дано и той да е така хубав!

На Тиги много харесва оражевата маска за боядисана коса.  Peace
Момичета, с подобни питанки направо цепите мрака "Косата ми станала гадна, кажете ми маска"  Rolling Eyes
Споделете каква е косата - гъста, плътна, боядисвана, рядка, с тънък/дебел косъм, суха, изтощена, обработвана с преса, маша.....и какъв е търсения ефект - уплътняване, обем, изглаждане, омекотяване....
+1  Peace Hug

# 126
Any_d,кой е серума на маракеш?  newsm78
Благодаря ти,дано помогне наисткна,защото вече съм затрупана с неща,които не помагат

# 127
  • Чукарландия
Да споделя , че изключително много съм доволна от серума за краища на Маракеш. Това нещо е уникално за моята коса, все едно току що е постригана. Ще си взема и  блясъка, дано и той да е така хубав!

Ани, ти имаш ли проблем с накъсване и цъфтене на краищата? Hug

Аз също си го взех, но още не съм го пробвала. Доизразходвам останали наличности. Дано да помага. Mr. Green

# 128
Здравейте!  Да питам момичета , доволни от Хронолоджист серията, колко често я ползват? Всеки път ли започвате с пилинга ? На мен пилинга ми е по-малко икономичен от шампоана и маската , а и се чудя дали е добре да се прави често! За ш+м не виждам проблем да се слагат при поредни измивания, балансирани ми се струват.

Благодаря !

# 129
  • Бургас/Пз

Ани, ти имаш ли проблем с накъсване и цъфтене на краищата? Hug

Аз също си го взех, но още не съм го пробвала. Доизразходвам останали наличности. Дано да помага. Mr. Green
С накъсване - нямам, но много ми изтъняват, заплитат се ужасно. При първи признаци на цъфтене - веднага режа, така че за него не мога да кажа дали действа. Евентуално, ако след няколко месеца употреба не ми цъфне косата, тогава ще съм сигурна. Много момичета примерно са доволни от двойния серум на Липидиум , но аз лично не бях. Разликата при мен между двата е огромна, а уж обещават едно и също  Mr. Green

# 130
  • Габрово
Моля,препоръчайте ми,как мога да възстановя  косата след кичури...Какво сте използвали и сте доволни?
Ако си направя няколко процедури с керамична преса ...или...дайте съвет...предварително благодаря  за отговорите:bouquet:

# 131
Моля,препоръчайте ми,как мога да възстановя  косата след кичури...Какво сте използвали и сте доволни?
Ако си направя няколко процедури с керамична преса ...или...дайте съвет...предварително благодаря  за отговорите:bouquet:

"Външният слой на косъма (кутикулата) е съставена от люспички, които в нормално състояние са разположени изцяло върху косъма. Честото ползване на четката, сешоара и боите за коса обаче предизвикват повдигането на люспичките и увреждане на кутикулата. През увредената кутикула нахлува вода и косата става „непослушна“. От това защитава себумът – естественият овлажняващ агент, който се произвежда от мастни жлези в скалпа. Той предпазва косата от поемане на прекалено много влага от външната среда. Така че, парадоксално, прекалено сухите коси поемат излишна вода, която ги кара да изглеждат зле."
Това, което може да се направи, е следното:
1. Използване на маска за коса с "хидратиращо дейтвие" - всъщност, това са маски със силиконови масла, които изглаждат косъма;
2. Кератинова терапия. Внимание, там се използва източник на формалдехид.

# 132
Момичета, имам бои Lakme collage 5/50 и chroma 5/50, както и окислител 5.4%  60 мл и окислител 6% 90 мл, но нямам идея кой окислител за коя боя е. Може ли да ми помогнете, тъй като аз не се боядисвам и съм невежа в това отношение.  Blush

# 133
  • Пловдив
Момичета, имам бои Lakme collage 5/50 и chroma 5/50, както и окислител 5.4%  60 мл и окислител 6% 90 мл, но нямам идея кой окислител за коя боя е. Може ли да ми помогнете, тъй като аз не се боядисвам и съм невежа в това отношение.  Blush
Колаж - 90 мл
Хрома -60 мл

# 134
Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт