Професионални серии за коса - тема 109

• 91 557
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна

Да споделя , че изключително много съм доволна от серума за краища на Маракеш. Това нещо е уникално за моята коса, все едно току що е постригана. Ще си взема и  блясъка, дано и той да е така хубав!

+1
 И при мен се оказа най-читавия финиш до сега,а бога ми пробвала съм доволно количество. Косата ми все беше перушинеста и някак си смотана. Това нещо уплътнява връхчетата и косата наистина изглежда като току що подстригана/а не е виждала чумата ножица от края на юли  Laughing и не и се очертава поне до ноември/. Рибата нямаха малък та изгърмях 50лв. за голям малко на риск,но...си струваше.

# 136
Съжалявам,че се повтарям,но за кой серум на Маракеш става дума? newsm78
Колко често се използват ампулите на Наши фито?Нямам търпение вече  Embarassed Embarassed

# 137
  • София
Аз нищо чак впечатляващо не намирам в този финиш... Нормален кремообразен финиш. Rolling Eyes Относно цъфтенето- ще видя във времето.

# 138
  • София
Ампулите на Наши се ползват на около две седмици, а през останалото време - шампоана и балсама за поддържане.

# 139
Благодаря ти,Вивиан  Heart Eyes

# 140
Момичета, мога ли да ползвам хидратираща серия и за финиш цимента на керастаз или трябва само протеин преди него? И по пцп мога ли да слагам след цимента олио?

# 141
Момичета, търся мнения за тази боя за коса:
.
Ползвали ли сте я, как е като покривност ( имам доста бяла коса и се налага да боядисвам корени на всеки 2 седмици); изтощава ли косата и въобще- всякакви мнения ще ми бъдат полезни.
Благодаря предварително bouquet

# 142
  • Пловдив
.
Ползвали ли сте я, как е като покривност ( имам доста бяла коса и се налага да боядисвам корени на всеки 2 седмици); изтощава ли косата и въобще- всякакви мнения ще ми бъдат полезни.
Мен са ме боядисвала с боя на Селектив, но в салон. Не знам дали са няколко вида. Имам много добри впечатления. Въобще не е агресивна и след нея не усещам сухота или някакво осезаемо изтощаване (3-4 пъти съм се боядисвала) За покривност на бели коси, не знам, но има добра покривност, уеднаквяваше ми цвета, но като всички бои до момента - бързо ми се отмиваше.

# 143
.
Ползвах я веднъж ,не ми покри белите коси  bouquet

# 144
.
Аз съм пробвала светло русото за поддържане на омбре и нямаше почти никакъв ефект, не бих повторила. Но и на мен не ми се видя агресивна, косата ми си беше както преди боядисването.

# 145
  • Чукарландия
Скрит текст:
Да споделя , че изключително много съм доволна от серума за краища на Маракеш. Това нещо е уникално за моята коса, все едно току що е постригана. Ще си взема и  блясъка, дано и той да е така хубав!

Ани, ти имаш ли проблем с накъсване и цъфтене на краищата? Hug

Аз също си го взех, но още не съм го пробвала. Доизразходвам останали наличности. Дано да помага. Mr. Green
С накъсване - нямам, но много ми изтъняват, заплитат се ужасно. При първи признаци на цъфтене - веднага режа, така че за него не мога да кажа дали действа. Евентуално, ако след няколко месеца употреба не ми цъфне косата, тогава ще съм сигурна. Много момичета примерно са доволни от двойния серум на Липидиум , но аз лично не бях. Разликата при мен между двата е огромна, а уж обещават едно и също  Mr. Green

Аз също не съм доволна от двойния серум на Липидум, както и от много други такива финиши, които обещават да спрат накъсване и цъфтеж. И затова питах. Дано, дано, дано да ми помогне! Hug

Някой питаше кой точно е този серум. Ето го: Серум за цъфтящи краища с конопено и арганово масло Marrakesh Endz Split End Mender & Preventer. Peace

# 146
  • Бургас/Пз
Аз нищо чак впечатляващо не намирам в този финиш... Нормален кремообразен финиш. Rolling Eyes Относно цъфтенето- ще видя във времето.

Различни коси , различен ефект, за мен хич не е нормален  Mr. Green направо си е уау Simple Smile Вярно, че може би не съм голям критерий, защото не съм ползвала кой знае колко много неща, но за мен си е шестица от тотото.

Съжалявам,че се повтарям,но за кой серум на Маракеш става дума? newsm78
Колко често се използват ампулите на Наши фито?Нямам търпение вече  Embarassed Embarassed
На Фито ампулата - веднъж в месеца я ползвам.
Това е серума https://www.zlatnaribka.com/serum-za-tsaftyashti-kraishta-s-kono … -preventer-118-ml

# 147
  • София
Да, и този фактор го има със сравняването.  Peace кои други финиши харесваш, Ани, и кои са били с най-лош ефект?
Kahm терапията без отмиване има хубав ефект- укротява добре, но малко лепне. Харесва ми ефекта на стилизиране при нея. Peace

# 148
  • Бургас / София
Трети ден с Митик Ойл за тънка коса . Косата се запази чиста, само малко напръсках със сух шампоан в корените има си обем, харесва ми, но е много сходна серията  с  хидратираща на Макадамия за тънка коса, но Митик е с една идея по леко хидратиращ и има повече обем.

# 149
и за мен си е обикновен финиш  Mr. Green
даже вече съм го зарязала,Липидиума повече ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт