Професионални серии за коса - тема 109

• 91 473
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Не знам доколко има връзка, защото лакове не ползвам, но пяната на Елнет много я харесвам, не ми става на клечки или с мокър вид.

Благодаря, Мария. Ще сложа една пяна  Елнет в кошницата. Остава само да реша и кой лак да взема.

# 196
Аз съм много доволна от лака на Наши.

# 197
Здравей,sesksta,днес за първи път използвах ампулите на Наши Фито.Впечатленията ми са прекрасни-косата ми в момента е много жива,лъскава,изглежда и се усеща по-плътна.Това са първите ми впечатления.Иска ми се да мине малко повече време,защото да правя по-задълбочени коментари, след като съм ги използвала само веднъж, ми се струва много нереално и неадекватно.Като направя цялата процедура ще споделя пак мнение  Simple Smile bouquet

# 198
  • София
Здравейте, да ви попитам ползвали ли сте шампоан, балсам, маска на JOHN FRIEDA и какви са ви впечатленията?

# 199
  • У дома
Здравейте, аз съм ползвала JOHN FRIEDA, шампоан за кестенява коса, оцветява доста, веднъж след боядисване доста си потъмних светло кестенявото, но се изми за седмица и половина. Маските също са ок, за балсамите нямам опит.
Аз съм супер доволна от Керастаз, но само две серии съм ползвала, преди половин година или малко повече питах дамите тук, бях си изгорила косата ужасно след няколко поредни боядисвания в домашна обстановка, та Нутрийв шампоан+маска за месец ми подобриха косата, пробвах и архитект шампоан+маска, също ми хареса, а Цимента преди сушене просто не го сменям, пробвах Нектар-а, но нещо не ми допадна.
Сега влизам отново с въпрос, поръчах си това:
http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-repair-r … za-uvredena-kosa/
http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-repair-r … za-uvredena-kosa/
Имате ли отзиви, някой ползвал ли ги е newsm78

# 200
Нещо за Uniqe one да кажете?

# 201
Имам класическия шампоан и спрей маската с лотос, точно два пъти пробвах но на небоядисваната ми коса идват доста силни, така си ми стоят. Аромата на спрея е страхотен, съставите също са хубави. В банята само след шампоана усещането е сякаш плакна балсам, точно като измиващите балсами ми е ако си пробвала някой.
Ако са ти интересни, пиши  Peace

# 202
Линде, Юника ли имаш впредвид?
Аз всъщност исках да знам за 10в1?

# 203
Ами Uniq one, на Ревлон, на тях пише 10в1, да.

# 204
  • Габрово
Здравей,sesksta,днес за първи път използвах ампулите на Наши Фито.Впечатленията ми са прекрасни-косата ми в момента е много жива,лъскава,изглежда и се усеща по-плътна.Това са първите ми впечатления.Иска ми се да мине малко повече време,защото да правя по-задълбочени коментари, след като съм ги използвала само веднъж, ми се струва много нереално и неадекватно.Като направя цялата процедура ще споделя пак мнение  Simple Smile bouquet

pacolina,благодаря за отговора....а НАШИ фИТО заедно с шампоана и балсама ли ги ползва...или са мо ампулите?

# 205

pacolina,благодаря за отговора....а НАШИ фИТО заедно с шампоана и балсама ли ги ползва...или са мо ампулите?

Да,заедно ги използвах нещата  Blush

# 206
  • Габрово
Цитат на: pacolina_
[/quote

Да,заедно ги използвах нещата  Blush
[/quote]

браво  Simple Smile

# 207
  • Бургас / София
Охо, Арленци предлагат Милк Шейк  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 208
  • На ръба..
 Party Аййдее пак чувам как се изпразва портмонето ми покрай Арлен Blush
Серията им за обем на Милкшейк ползвали ли сте?

# 209
Милк Шейк? Какво е?

Общи условия

Активация на акаунт