Професионални серии за коса - тема 109

• 91 456
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Коя серия ще ми препоръчате за изрусена коса от месец се боядисвам и резултата е-нацъфтяла,суха и накъсана коса. Close

А само от любопитство - коя е тази боя, с която за един месец ти са се случили тези неприятни неща с косата?

Keune. Доволни ли сте от зелено-синята серия Терапист на Керастаз?

# 226
  • Бургас / София
Всичко е много индивидуално боите на Кюн са едни от най хубавите, но на всеки може да му се появи реакция, понеже боите им са амонячни. Аз грам не разбирам от бои, ама майка ми я боядисват само с Кюн, а тя е склонна към реакции.

# 227
Лунна, дано да не те подведа, мила, но балсамът Ливинг Пруф Фул е много гъст и разплитащ. Има силата на маска при мен, а аз по принцип използвам най-силните маски от сериите, защото косата ми е много суха и дълга и много поема. Съответно с малко маски и балсами мога да се разреша спокойно, но този е от тях. Много богат, силен и икономичен е. Иначе дава плътност наистина, но не от типа "въздушен" обем. Peace

# 228
  • Варна

Моля за мнение това добра комбинация ли е? След солидни инвестиции в какво ли не май алтерна остана единствения прехвален бранд който не съм пробвала...та и е време  Grinning,но не ми се ще пак да сгреша затова и питам.

# 229
  • София
Аз бих заменила с шампоана от серията, към който е маската.

# 230
Феерия, благодаря ти и на теб... Значи и аз ще харесам този балсам, моята коса рядко харесва балсами, но щом този е гъст, значи ще е като маска... Ще си го взема ако видя промоция или на черния петък..Искам да си направя серия... Laughing

# 231
А кога е черният петък??

# 232
Какво ще кажете за тази комбинация шампоан  Шампоан против косопад Loreal Professionnel Density Advanced 250 мл. +Маска за възстановяване на кератина NAPURA C|9 Rikeir 200 мл.,косата ми е със сухи кроища,а напоследък и ми се струва,че капе,и за да не хвърчи,да се оформя,защото е чуплива ,+ Двуфазен балсам без изплакване Lakme L2 300 мл.До сега съм използавала шампоани от avon,нивея и от този род.,кристали,шварцкопф .Ще се радвам ме посъветвате.

# 233
  • Пловдив
Dreamer, благодаря ти.. Означава ли това, че тази маска е протеинова? Понеже я сравняваш с Алтерна repair... Aз си търся по-скоро хидратиращи балсами/маски... Останах впечатлена от шампоана им Full и искам да взема и балсам (или маска), за да ги комбинирам, но се притеснявам да не ми дойдат леки.. Сега шампоана го комбинирам с хидратиращия балсам на Алтерна или с някоя маска на Керастаз...
Много бързах и не съобразих да опиша и RepairX - при мен не се държи като типична протеинова серия, а по-скоро балансирана, косата е хидратирана,  в същото време жилава, без фризита и с много бласък. Силно съм впечатлена от маската Рестор, защото има аналогичен ефект.

# 234
Може ли отново да преговорим термозащитите,моля?
В момента ползвам на Напура и Митика с кимион,но не ми стигат. В смисъл,че търся гладкост,омекотяване(не сплескване) и сигурна защита. Редовно ползвам поне сешоар.
Косата ми е с много плътен,сух косъм.
Дайте предложения?.

# 235
Черния петък беше през ноември мисля, последния петък на месеца... newsm78
Момичета, най- добре е да съчетавате шампоани и балсами/маски от една серия... Аз също понякога комбинирам от различни серии, но гледам да са от една марка.. Комбинирам винаги вече познати и пробвани продукти, никога не купувам различни шампоан и маска, ако не познавам предварително действието им самостоятелно... Някои продукти от различни марки не се комбинират добре, освен това ако се обърка хидратиращ шампоан и протеинова маска, резултата е плачевен... Joy Така че, за първо пробване и за по-начинаещи в темата, не препоръчвам случайно комбиниране на продуктите... Peace
Dreamer, благодаря ти отново, аз също харесвам Алтерна  repair и разбирам какво имаш в предвид... Heart Eyes
Prinzesata, маската, която си посочила не съм я ползвала, но балсама хидратиращия е много гъст и е като маска.. Ако косата ти не е супер изтощена и изрусена, балсама ще ти е достатъчен, а и е по-евтин вариант и по-голямо количество... Ако косата ти има нужда от протеин, може да си вземаш Алтерна  гераir шампоан и балсам... Страхотни са също, както и хидратиращите шампоан и балсам... Peace

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 23:31 от lunna pateka

# 236
  • Бургас / София
Сега един коментар със суперлативи за новият шампоан на Митик Ойл за тънка коса, за мен по добър от хидратиращият на Макадамия, но него не съм го използвала от половин месец, така става като се взима нова серия, забравяш за предишният си фаворит.  Косата ми издържа 3 дена чиста и с обем, има и блясък който седи естествено, а не като за клепнала и мазна коса. Имах предишният Митик Ойл с блестящи частици и получих себореен дерматит, горещо препоръчвам новият Митик Ойл, като по бюджетен вариант за хидратираща серия, която не утежнява и дава обем, а аромата е уникален, малко по силен от предишните на парфюм и се задържа върху косата. Да бъда честна на третият ден слагам съвсем леко сух шампоан (2 пръсквания и то в корена)  Peace

# 237

Моля за мнение това добра комбинация ли е? След солидни инвестиции в какво ли не май алтерна остана единствения прехвален бранд който не съм пробвала...та и е време  Grinning,но не ми се ще пак да сгреша затова и питам.
Допустима комбинация са. За най добър ефект аз също бих те посъветвала да вземеш шампоанът от серията на маската /балсамът от серията също е много, много добър/, вместо Интенз.
sladurka, моите любими термозащити са - Нектар термик, Кератин Термик, Бамбуковото термо на Алтерна.
Какво ще кажете за тази комбинация шампоан  Шампоан против косопад Loreal Professionnel Density Advanced 250 мл. +Маска за възстановяване на кератина NAPURA C|9 Rikeir 200 мл.,косата ми е със сухи кроища,а напоследък и ми се струва,че капе,и за да не хвърчи,да се оформя,защото е чуплива ,+ Двуфазен балсам без изплакване Lakme L2 300 мл.До сега съм използавала шампоани от avon,нивея и от този род.,кристали,шварцкопф .Ще се радвам ме посъветвате.
Нямам впечатления от маската, но шампоанът Density Advanced е добър, аз съм го съчетавала с безкрайно различни продукти и винаги се е държал чудесно, с ампулки и терапии също.

# 238
  • София
Ферийка, да те върна към Ливинг Фул балсама с последен въпрос - към кои би го причислила, хидратиращи?

Аз вчера получих мега плачевен резултат от балсама Джойко Мойсчър Рикавъри. Косата ми е толкова мазна, сякаш съм намазала с масла  Rolling Eyes От корена до връхчетата. Ползвах го след шампоан Наши Фито Рипер, та не е от съчетание със силен хидратиращ шампоан. Явно косата ми вече не понася много силни продукти, затова ми идва не силен, а направо ...  ooooh!

# 239
Имам нужда от съвет, гърлс:) Всекидневна грижа! Не мога да се събудя, ако не си измия косата, но ми писна с тези съмнителни шампоани...искам нещо натурално и леко!

Общи условия

Активация на акаунт