Професионални серии за коса - тема 109

• 91 694
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • sofia
https://www.google.bg/search?q=%D0%B3%D0%B5%D0%BB+%D0%BE%D1%82+% … qzO8KRstKJ8lqM%3A
това е гел на GNC. За пиене е. И Абофарма имат хубав гел. Слагам го на суха коса преди миене.обикновено преспивам така.

Благодаря!  Hug

# 511
Аз писах и преди, един път фризьорката ми сложи спрей на Секси Хеър против влага - черно е като термозащитата, но с едно чадърче отпред. Останах доволна тогава, и все се каня да го поръчам...Трябва да видя къде го има

http://www.arlen.bg/product/2812/finalen-sprey-za-zashtita-sresh … -proof-175ml.html за този говориш нали
Ами не. Беше черен флакон, като термозащитата. Освен да са сменили опаковката  newsm78

# 512
  • Велико Търново
Вивче, мила, аз постоянно списвам в темата за косопада Hug При мен косата пада почти целогодишно/повече от нормалното/, но от няколко месеца се засили, писах по-рано, че косата ми оредя и стана рехава, вяла...Ползвам вече втора опаковка ш-н Ревита - http://www.dslabs-bg.com/products/9/Revita.html, гела на Давинес против косопад, спрея на DS - http://www.dslabs-bg.com/products/22/Spectral.DNC-N.html, и имам малък, но все пак напредък. Спряла съм маслените маски, защото още повече коса пада от тях - на мен ампулите Анаген и Стамиген на Напура не ми помогнаха, а изразходих по 1 кутия от двата вида, нито шампоана за стимулиране на фоликулите. Мисля да взема Денсифик серията и да редувам с Ревита-та.
Отделно пия и добавки Crazy

# 513
  • София
Абе няма ли някой пробвал новите макадамии за обем и за изглаждане?

А и търся код за отстъпка на Филорга от Арлен...

# 514
  • София
Лунна пътечке, Пролет, Биксвитче  Hug Какво да ви кажа, опитах всичко. От юни се боря. От маслените маски просто става ад, прекратявам ги определено, макар че разчитах на вълшебните свойства на ЯЧРМ и етерични ... но уви. Ампули, шампоани, ясно че ползвам. В момента Трихотерапията на ФК - ефект нула! Вътрешно да не говоря какво пък пия ... половин аптека!  Close
Пролет, сетих се за твоят гел от алое и го почвам, имам наличен. Чист ли го втриваш? Нещо добавяш ли?
Аман, тамън заформих някакво сгъстяване на тая и без това рехавина на главата ми, то всичко изпопада  ooooh!

# 515
Абе няма ли някой пробвал новите макадамии за обем и за изглаждане?
Абе аз, и писах даже Mr. Green
Обем и плътност след изсушаването имаше, но косата ми бързо слегна и стана леко пухкава и разпиляна в краищата. Не ми хареса, от всичко що съм пробвала за обем за моята коса серията full на Ливинг няма равна!

# 516
 Full на Ливинг пруф на мен ми действа хидратиращо, балсама е като маска силен. Прави косата подвижна и напоена, но не може да се говори за обем...Поне при моята права, тънка и дълга коса... Мога да сравня действието на серията Фул като на хидратиращите Алтерна, защото от repair имам повече обем, но и повече заплитане по дължините... Все пак е по-силен протеин... Peace

Линда, ти кои други серии на Ливинг пруф пробва и може ли да ги сравниш с Фул?

# 517
Линда, ти кои други серии на Ливинг пруф пробва и може ли да ги сравниш с Фул?
PHD и restore имах също, като фул най ми хареса. Рестор е за по-изтощена коса, там крема за връхчета ми беше фаворит, термо спрея също. А phd си е нормална серия за нормална коса, слаба е някак, идеална за естествени здрави коси.

# 518
  • София
Линде, благодаря! 
Вивиан, чисто си го слагам гелчето. И никакви етерични масла не мога са ползвам. На мен ми дразнят скалпа и усилват косопада.

# 519
  • Бургас/Пз
Ще взема и аз да пробвам алоето, че направо вече в чудо съм се видяла. Маслото от репей уж добре ми действаше, обаче в един момент направо цели топки коса почнаха да падат. Определено откакто спрях маслата по скалпа е една идея по-добре положението. Сега съм с ампулите на Напура, в тях ми е надеждата, но ще взема и Алоето да пробвам.
Пролет, омазнява ли корените, трябва ли да се мие косата на сутринта, ако съм пренощувала намазана с него.

# 520
  • София
Не омазнява, но матира. Ако си вържеш косата, тя изглежда нормално. Аз обаче обичам да си мия косата всеки ден и не знам какво стана, ако не се измие алоето на сутринта и се чака до следващи дни.

# 521
Малко късно, но се записвам да следя темата

# 522
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ПРОЛЕТЧЕ,благодаря ти.Утре ми пристига алоето. Simple Smile

# 523
  • Бургас / София
И на мен Фул ми е любима серия за обем Wink

# 524
Линда, благодаря... А кой е серума за връхчета, може ли линк? Протеинов ли го усещаш този серум, т.е. втвърдява или омекотява косата и като масло ли е или крем?

Общи условия

Активация на акаунт