Професионални серии за коса - тема 109

• 91 499
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас/Пз
Десислава, просто не трябваше да плащаш.

Аз сега им писах,за сега как е,очаквам отговор утре.Може и да е -40  Praynig

Нямаше защо да ги питаш, просто трябваше да пробваш сега как е. Дори и да е ставал номера с двойното намаление, както миналата година минахме между капките, то сега ще я отстранят със сигерност тази възможност. Имай предвид, че миналата година на много момичета от Арлен си опитаха да им отменят поръчките, точно поради двойната отстъпка

# 616
  • Пловдив
Мишелче, какво имаш предвид, под силна при поредни миенета (за Терапист)?

# 617
амииии преди време яко се бях пресушила и пробвах какво ли не-единствено Терапист оправи положението-но дойде момент когато маската на 3 поредни измивания накрая косата беше като немита и понеже шампоана е много нежен (като гел е,не примерно млечен,иначе се разпенва нормално-дано ме разбереш) и си правя извод че за който търси обем-маската не е правилният избор.Сега си ползвам с балсама-той може и като преуош.

Иначе за мен това е най-добрата серия на Керастаз-за суха/изтощена коса (а имам почти всички серии на марката  Embarassed ) обожавам я  Heart Eyes Протеина не се усеща,то реално доколкото помня серията е със серамиди,а не точно протеин.

# 618
амииии преди време яко се бях пресушила и пробвах какво ли не-единствено Терапист оправи положението-но дойде момент когато маската на 3 поредни измивания накрая косата беше като немита и понеже шампоана е много нежен (като гел е,не примерно млечен,иначе се разпенва нормално-дано ме разбереш) и си правя извод че за който търси обем-маската не е правилният избор.Сега си ползвам с балсама-той може и като преуош.

Иначе за мен това е най-добрата серия на Керастаз-за суха/изтощена коса (а имам почти всички серии на марката  Embarassed ) обожавам я  Heart Eyes Протеина не се усеща,то реално доколкото помня серията е със серамиди,а не точно протеин.
Тцтц, лошо влияеш  Mr. Green

# 619
на теб пък баш ще ти пасне серията  Whistling че сме със сходни коси.

# 620
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
МИШЕЛЧЕ,благодаря за изчерпателния отговор.

# 621
  • Пловдив
Мишелче, това ще е следващата Simple Smile, пък ако не ми хареса, на теб ще се сърдя (шегичка)  Hug

# 622
  • Пловдив
   На мен кодът на Алтерна за 20 процента ми го изписва като невалиден
от преди промоциите.
При вас активен ли е? /по принцип, не сега/

# 623
Мишелче, това ще е следващата Simple Smile, пък ако не ми хареса, на теб ще се сърдя (шегичка)  Hug

оффф така като трябва да поемам отговорност и се притеснявам  Hug
обаче твоята коса е много по-обемна и с по-дебел косъм от моята и мисля че ще ти хареса.
Тераписта си е една балансирана серия,няма крайности,за мен има смисъл да се вземе цялата-защото както писах балсама може и като преуош и стават чудни комбинации.И даже и когато маската ми дойде в повече-обем си имах,просто на пипане косъмът стоеше като промазан.Сега бих ги въртяла-маската веднъж на 10 дни а през останалото време-с балсама.
Единствено серумът не ми хареса-но само веднъж го ползвах и го размених-сега го отчитам като грешка (и пак ще го взема защото знам че е харесван продукт), просто тогава наистина ми беше много суха косата и ми се стори слаб-но и не съм слагала друг финиш освен него-а той си е за връхчета ,не за цялата коса.

# 624
  • Пловдив
Мишелче,  не се притеснявай, аз отдавна я мисля. Но си имам стабилен запас от Алтерна RepairX  Heart Eyes, Кератиновите на Чи, Терапията на Наши  .... та сама се самоубеждавам, че не ми трябва и серия Терапист,  но имам огромно желание да ги пробвам (Ш+М).

И при мен кода на Алтерна от доста време не е активен. Преди имаше пак някакви намаления и ги бях питала дали важи и -20% постоянна отстъпка и отг. беше, че не, не важи.

# 625
dreamer задължително пиши ако ги вземеш  bouquet
имам чуството че този ЧП няма да ни харесат намаленията ....

# 626
  • Пловдив
dreamer
имам чуството че този ЧП няма да ни харесат намаленията ....

Миналата година си взех доста неща две седмици преди ЧП на цени много по-добри от тези в самия ден на намалението. Имайте го предвид, особено при чуждите сайтове и в частност HQhair. За ЧП вероятно ще оставя само някои ампули, концентрати иииии  newsm78 не знам още какво. С Алтерна съм се запасила за години напред, чак се чудя защо награбих толкова много неща, като в момента най-добре на косата ми се отразява Нутритив серията на Керастаз. Благодат за изрусени коси е.

# 627
Момичета на вас изпратиха ли ви поръчките от вчера, аз поръчах вчера но ми излиза статус обработва се.

# 628
Миналата година си взех доста неща две седмици преди ЧП на цени много по-добри от тези в самия ден на намалението. Имайте го предвид, особено при чуждите сайтове и в частност HQhair.
 като в момента най-добре на косата ми се отразява Нутритив серията на Керастаз. Благодат за изрусени коси е.

Алекса да свиркаш ако излезе нещо по англ.сайтове.
и аз в момента ползвам Нутритив  Laughing чак вече ластикът почва да не държи.

# 629
Мишел , можеш ли да сравниш тераписта с архитект? В нея има ли протеин и за суха коса ли е? bouquet

Общи условия

Активация на акаунт