Професионални серии за коса - тема 109

• 91 462
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Аз пък много си обичам Алтерна, макар да признавам, че не им е силна страна чистата хидратация и забягвам към Керастаз.Но...Алтерна са ми толкова приятни, изчистени и ...красиви, направо са ми любимци!
На Оливия Гарден имам една странна четка, с топчета е, но ми харесва.
Мишел, ако си харесваш Марокан, сигурно ще ти е трудно да не я вземеш, но поне изчакай някое намаление  Hug .

# 661
  • София
Помощ, хубавокоски!
Косопадът този сезон е зловещ. Нищо не ми помогна и започнах двапъти дневния спрей на Медисютикълс https://www.zlatnaribka.com/kosopad-vsichki-produkti/mediceutica … ls-numinox-250-ml . От трети ден косопадът е намалял, но дерматитът ми не го харессва и скалпът ме сърби и както виждам се люспи леко. Освен алпе вера има ли дриго решение? Тоникът на Wella за чувствителен скалп http://www.enzo.bg/wella-professionals/sp-balance-scalp-balsam-z … -kozha-na-skalpa/ наистина ли е толерантен в по-тежък период? Обикновено го ползвам след боядисване за успокояване, но не мога да кажа дали работи. Всички идеи са добре дошли  Hug

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 23:05 от Harpalike

# 662
Сетони  Hug четките на Марокан никога не ги намаляват  Sad

Харпър -на Лакме в ЗР има един тоник пак за боядисване преди/след,май беше син.Бубка много го хвалеше.В малки шишенца като ампулки е и съответно не е скъп.Керастаз помня че имаха и те капки за чуств.скалп-ама дали са добри нямам идея.Виж и по аптеките-тази т.нар.медицинска козметика-със сигурност имат нещо успокояващо за скалп.

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 23:30 от michelle_ma_bell

# 663
И аз като Сетони харесвам Алтерна, макар в момента Repair и Тен да ми идват малко повече протеинови. Но когато ги редувам с хидратиращи серии или ползвам след тях хидратиращи финиши, всичко е ОК. Не ги ползвам на поредни миенета, но аз винаги редувам сериите. В последно време сухотата на краищата е по-малкия ми проблем, повече ме дразни сърбежа на скалпа след някои шампоани... Забелязах, че когато ползвам ампула Денсифик за скалп, по-рядко имам сърбежи.. Възможно ли е да успокояват?  В тази връзка още не съм решила какво да забърша от ЧП, дали пак да не взема кутия ампули или някоя нова серия... newsm78 Вие какво мислите да си вземете?

# 664
Лунна ти нямаше ли сърбеж от Алтерна?
иначе Да, успокояват Денсифик ампулите въпреки че това не им е основната роля  Peace

Не знам защо се палите толкова за тази Алтерна,в крайна сметка коси различни-всеки има право да харесва/да не харесва даден продукт,серия,марка.На мен не ми допада въпросната марка,не ми харесва видът протеин,не ми се отразяват добре на здравето на косата,на вид го докарват-но до там, не знам и какво означава изчистен състав-след като се появява сърбеж-значи има нещо в състава което дразни,няма как да е здрава косата и още повече скалпа-ако е раздразнен.Това си е лично мое мнение-на база изпробвани стотици продукти.
Сетони,Джей Ло обичам си ви  Hug надявам се написаното да не се приема като повод за спорове.
има достатъчно марки на пазара-за всеки вкус и джоб.

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 08:06 от michelle_ma_bell

# 665
 Hug Всичко е точнo. Просто спшоделих, че за МОЯТА коса са чудни, за тази на дъщеря ми също.

В Рибата има -15% на всикчи шампоани и балсами Макадамия, а и допълнителен код за всичко на марката-10%, който хваща и намалените  Laughing
PROOIL10
 Laughing

# 666
  • Велико Търново
Момичета, аз пак да повдигна моя въпрос Blush май днес е последният ден на намаленията в Арлен, а и моят шкаф в банята, невероятно - но факт Wink, значително се опразни. Искам уплътняване, тъй като поради дълго налегналия ме косопад, косата ми оредя и изтъня; насочих се към ш-н Денсифик, но съм предубедена към маската. Балсама към серията дали е по-добра идея, или някоя друга маска на Керастаз? Правила съм комбинацията с Дисциплин, но нямам много спомен как беше... Blush
Нямам почти нищо - по 1/3 от шампоаните на Мароканойл - Рипеър и хидратиращия, и маска Интенс рипеър на Лореал - както виждате, имам спешна нужда от пазаруване Wink Ще се радвам на предложения за маска и за хидратираща серия без утежняване bouquet

# 667
  • Пловдив
JLo,благодаря за кода,аз се възползвах вече!

# 668
Мишел  Hug Heart Eyes Hug
Бисквитка, на мен Дисциплин ми разхвърчаваше.Държиш ли да е Керастаз? Редкен екстрийм бих предложила, балсамът също е чудесен.Или маската Caviar RepairX, ако харесваш Алтерна.
За хидратиращи без утежняване, аз харесвам тези на Биосилк, много лекички.

От намаленията май ще си подновя разни неща на Алтерна, Мажистрал също ме блазни...или пък ампулки да взема, разни такива желания ми прехвърчат  Crazy.Иска ми се в Арлен да имаше фузио дози и да ги намалят за черния петък...За дъщеря ми също още избирам нова серия...и за нея трябва да реша какво  ooooh! .

# 669
  • Пловдив

Повече от сигурна съм, че това не е спор  Hugbouquet

Даже ще е нехарактерно и тъповато ако всички мислим еднакво и употребяваме едни и същи продукти на очевидно различните ни коси.
Аз също харесвам Алтерна, нека не звучи сякаш ми е анти марка, но други продукти се отразяват значително по-добре на косата ми точно в това и състояние, затова се изразих, че тя е за по-здрави коси.

Ох, тъкмо малко се бях укротила откъм аксесоари за коса и сега с тези четки, маши, започнах и аз да разглеждам сайтовете  ooooh!, а нямам нужда (дали пък  newsm78  hahaha).

За ЧП не съм мислила задълбочено какво искам освен разни ампули. Сигурно и една 32 мм маша ще си взема.

# 670
  • Велико Търново
Благодаря ти, setony Hug Не държа непременно да е Керастаз, но друга серия на друга марка за уплътняване на косата не познавам....
Хм...Редкен екстрийм съм ползвала преди 4-5 години...а Алтерна много харесвам, но при постоянна употреба ми пресушават, не знам дали и хидратиращата им серия - Moisture е така Thinking

# 671
И аз не харесвам почти нищо на Алтерна и финиши повече не бих взела. Единствената серия, която ми е най-любима е Рипеър. Нея ще я подновявам докато ми действа така добре. Серията за Блондинки ми пази добре цвета, но иначе не е нещо особено и повече няма да дойде в къщи. За финишите мога да кажа само лошо.

# 672
  • Бургас / София
И аз се чудя какво да си взема за нацъфтяла коса, докато не свърши промоцията . Моля препоръчайте нещо.

# 673
  • Бургас/Пз
Бисквитче, на мен Денсифик ми е много , много любим, но ... не ми харесва в комбинация с протеинова маска, а точно обратното с хидратираща ми е супер. Засега го ползвам с оранжевата на Тиги и получавам супер резултат.  Peace
За уплътняване можеш да погледнеш и балсъмът от  Фул серията на Ливинг, който  също е страхотен.  Peace

От доста време не бях ползвала чиста хидратация и вчера посегнах отново към любимите ми сини Джойковци /ш +б/ . Любовта ми към тях явно ще остане още дълго време  Mr. Green. Мноооого ги харесвам. Heart Eyes Косата ми днес  е страхотна, определено е имала нужда от хидратация и сега ми се отблагодарява. При положение , че не е постригвана от май месец, връхчетата й са страхотни и нямам никакво заплитане.

Сити, серумът за връхчета на Маракеш е много хубав  Peace

# 674
Може ли отзиви за серията на Мароканойл за къдрава коса?
Не се стърпях, изкуших се и напълних кошницата. Blush Сега остава само да реша да пъхна ли за проба пяната или пък къдрещия крем.. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт