Професионални серии за коса - тема 109

• 91 431
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Може ли отзиви за серията на Мароканойл за къдрава коса?
Не се стърпях, изкуших се и напълних кошницата. Blush Сега остава само да реша да пъхна ли за проба пяната или пък къдрещия крем.. Thinking
къде ги гледаш серията за къдрава коса? Аз доста техни продукти виждам да се предлагат на Щатския пазар,но не и в Европа.

Сетони и аз искам фузиодози и концентрати -не разбрах защо и ЗР и Арлен ги махнаха от страниците си  newsm78
в енцо ги имаше на прилични цени но все не стигам до тях.
още не знам какво искам от ЧП, реално нищо не ми трябва освен четката на Марокан  Mr. Green .

# 676
  • Пловдив
   Здравейте,
докато си пусна поръчката кератиновият шампоан на Чи е свършил.
С кой друг мога да комбинирам балсама, за да получа този ефект
на приглаждане без загуба на обем?С кератиновия на ЧИ?
Или да взема комплект шампоан и балсам за изглаждане на косата Living Proof No Frizz 236+236мл ?

# 677
Може ли отзиви за серията на Мароканойл за къдрава коса?
Не се стърпях, изкуших се и напълних кошницата. Blush Сега остава само да реша да пъхна ли за проба пяната или пък къдрещия крем.. Thinking
къде ги гледаш серията за къдрава коса? Аз доста техни продукти виждам да се предлагат на Щатския пазар,но не и в Европа.
В Арлен има крем за подчертаване, къдрещ крем и пяна. Реално имам балсами и кремове без отмиване, но пък нямам къдрещ. Пяна, пък изобщо нямам налична. Ако някой е пробвал, нека сподели. На косъм съм да ги взема и двете и да си поръчам по-голям шкаф за баня. Mr. Green

# 678
В Арлен има крем за подчертаване, къдрещ крем и пяна. Реално имам балсами и кремове без отмиване, но пък нямам къдрещ. Пяна, пък изобщо нямам налична. Ако някой е пробвал, нека сподели. На косъм съм да ги взема и двете и да си поръчам по-голям шкаф за баня. Mr. Green
ами за кремовете имаше смесени отзиви,май малко тежички идват за по-тънка коса.
иначе имат и ш.и б.за къдрава коса-но не го виждам в ЕС и затова се учудих.

# 679
Сега се позачетох и открих и за пяната противоречиви мнения. Не осигурява достатъчна фиксация, а аз търся точно дълготрайна такава, без силно втвърдяване и без мокър ефект. Искам да пружинират в естествен вид, а не да са бетон. Май се разубедих. Crossing Arms

# 680
Привет. Може ли някой да ми отговори, че от четене се обърках. Косата ми не е боядисвана, преса не ползвам, обикновено я оставям да съхне на въздух, много рядко я суша със сешоар. Та въпросът е имам ли нужда от протеинови продукти или да търся само хидратация?
Бих искала да е по-обемна и плътна. По принцип е тънка и обема бързо пада. Сега съм с Денсифик и Наши Кератин и е добре, но чета че са протеинови и се пообърках.

# 681
И аз съм от обичащите Алтерна...отново, защото в периода с руси изтощени кичури започнаха да ми идват слаби и ги зарязах. В момента обаче съм тотално  Heart Eyes Серията рипеър ми е по-любима и от Тен, чакам си термото с витамини, което съдейки по серията ще ми допадне повече и от бамбуковото. Praynig

Мише, не ми скубят топченцата на olivia garden (те са в енцо, в щъркела са четките Херкулес), те са много мънички, по големи са на четката им която е без ест.косъм и тя вече не ми е присърце, стои безработна Whistling Тази която си показала на toni&guy също изглежда много нежна, Епона мисля има подобна и само я хвали.

# 682
Момичета, много хубава тема / особено предупреждението в началото - точно на място  Laughing /. От известно време ви следя, макар да не разбирам някои от нещата, които споделяте  Embarassed Започнах от скоро да използвам професионална козметика и да полагам по-големи грижи за косата си. Тя е доста чуплива и според мен суха в краищата / според фризьорката ми нормално суха за този тип коса /. Лятото ходех основно с вързана коса и използвах този шампоан:
http://www.arlen.bg/product/1072/momentalno-vazstanovyavasht-sha … pidium-250ml.html
Тъй като често ползвах пресата за изправяне.
Не знам дали от него или по-скоро от вързаната коса, но получих лек пърхот и силен сърбеж още на втория ден след измиване на косата. А преди я миех на 3 дена някъде. След това пробвах този шампоан:

http://www.arlen.bg/product/859/balansirasht-shampoan-za-mazni-k … valent-250ml.html

Но все още на втория ден косата е мазна. Бихте ли ми препоръчали шампоан за тази цел?

Аз харесах този:
http://www.arlen.bg/product/2866/dalbokopochistvasht-shampoan-la … hampoo-300ml.html
Но бих искала да чуя и от вас. Благодаря!

# 683
Аз харесах този:
http://www.arlen.bg/product/2866/dalbokopochistvasht-shampoan-la … hampoo-300ml.html
Но бих искала да чуя и от вас. Благодаря!
Мис това е ДПШ (дълбоко почистващ шамп.) ,въпреки че точно този е мек,не може това да ти е основната грижа.
Ако смяташ че ти е суха косата но тънка и лесно губи обем- вземи си Макадамия хидратиращите за тънка коса или примерно новият Митик ойл също за тънка коса-имаше добри отзиви за него.Не би трябвало да имаш проблем с тях с омазняването.

Линде  Hug

# 684
Искам да си взема някоя хубава сери за изтощена руса коса-търся блясък и хидратация.Отделно косата ми се къса жестоко.Пробвали ли сте терапията Олалекс?

# 685
  • Пловдив
Miss26, Дълбокопочистващият шампоан на Лейбъл М е много добър избор. Един от най-хубавите шампоани за моята коса - омекотява, почиства, освежава. Не може обаче да се използва ежедневно.

Защо не пробваш и някакви маслени маски, както и масла подходящи за скалп? Моята коса също беше доста суха и с маслените маски доста се оправи.

За сухите крайчета вземи някой серум или хидратиращ крем - хубави са и на Алтерна, и на Мороканойл. Или път крема Restore Living proof.

# 686
Здравейте, имам нужда от подхранваща маска, като целя уплътняване на косъма и обем. По принцип косата ми е мека и тънка. От опита ми дотук като че ли най-добре ми се отразяват балансирани продукти. Изкушенията в арлен в момента са много, но аз се чудя между тези две маски. Ще съм благодарна, ако някой сподели мнение:
http://www.arlen.bg/product/59/regenerirashta-maska-za-suha-i-uv … ition-200-ml.html

http://www.arlen.bg/product/1071/momentalno-vazstanovyavashta-ma … pidium-200ml.html

Тази пяна за обем и силна фиксация също ми привлече вниманието. Дали някой случайно я е ползвал?
http://www.arlen.bg/product/2669/organichna-pyana-za-obem-silna- … strong-185ml.html

# 687
Маската Липидиум на тънка и мека коса ще дойде много тежка, тя е силна маска за много изтощена коса.
На Кюн маската е любимец като цяло в темата, всички я харесват, прави точно това което е в описанието - плътна, но мека и подхранена коса.
За пяната отзиви в темата не помня да е имало, но май я мернах в размените към последните публикации, може да питаш момичето.

# 688
L i n d a, благодаря за отговора. Мисля да поръчам маската на Кюн. А от органичната пяна се въздържам засега.

# 689
Дами, наближава краят на темата... Давайте предложения за въпроси! За какво искате да си говорим в началото на следващата?  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт