Професионални серии за коса - тема 109

• 91 427
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Дами, наближава краят на темата... Давайте предложения за въпроси! За какво искате да си говорим в началото на следващата?  bowuu
Абе, честно казано, каквото и да се обсъжда като тема за запис, винаги всички са лаконични и лапидарни  Laughing
На мен ми се ще да поговорим за финишите и по-точно за необсъжданите тук. Примерно Тиги имат много финиши и стилизанти – разни за обем, стайлинг, блясък и не знам си още какво; Милк шейк също имат интересни финиши и стилизанти. За Лореал да не говоря с разните за плажен, разрошен и още не знам си какъв ефект  Mr. Green

# 691
Искам да си взема някоя хубава сери за изтощена руса коса-търся блясък и хидратация.Отделно косата ми се къса жестоко.Пробвали ли сте терапията Олалекс?

ООо.. страхотна е, особено ако обичаш да сменяш цветовето. Но ако накъсването е от корена може косъмът да не се храни и за това да се накъсва, тогава няма да ти помогне.

# 692
Дами, наближава краят на темата... Давайте предложения за въпроси! За какво искате да си говорим в началото на следващата?  bowuu
Аз искам да си задам пак въпроса-какво правите на втория ден след измиване (за който не се мие отново  Mr. Green )
в смисъл пръскате ли с нещо преди разресване,стилизанти някакви ползвате ли?

ООо.. страхотна е, особено ако обичаш да сменяш цветовето. Но ако накъсването е от корена може косъмът да не се храни и за това да се накъсва, тогава няма да ти помогне.

защо косъмът да не се храни  newsm78

# 693

Аз искам да си задам пак въпроса-какво правите на втория ден след измиване (за който не се мие отново  Mr. Green )
в смисъл пръскате ли с нещо преди разресване,стилизанти някакви ползвате ли?

Аз - нищо. Косата ми си изглежда съвсем добре. Ако се е разхвърчала твърде много, понякога слагам някакво масло.

# 694
  • Пловдив
Една от темите за запис може да бъде кой какво ще си купи на Черния петък, набелязал ли си е продукти, които чака да бъдат намалени, за да ги грабне, и защо точно тези продукти.

# 695
И аз от финиши и стилизанти се интересувам.
Напоследък забелязвам - мия косата, изглежда добре. На третия ден експлозии  newsm78...на следващото миене пак така, добре, след ден два пак същото  #Crazy

# 696
Напоследък забелязвам - мия косата, изглежда добре. На третия ден експлозии  newsm78...на следващото миене пак така, добре, след ден два пак същото  #Crazy
Понякога не е експлозия, а белене/лющене на филма, направен от финишите.  От доста време това също ми е критерий за финишите- как се изпаряват, изхабяват, свалят от косъма при триене, примерно.

# 697
  • гр.Добрич
Момичета, моля дайте ми някакви насоки. Косата ми е тънка с бързо омазняващи корени, а сухи краища. Миналата седмица се боядисах и подстригах. Даже се ядосах на фризьорката, че ми взе много от косата. Днес на слънцето обаче забелязах, че краищата ми целите са бели. Накъсана ли е,  цепи ли се, уж подстригана. Какво да я правя тази коса? След измиване ползвам Митик ойл и кристали. Суша я със сешоар, защото не обичам мокра коса.

# 698
Miss26, Дълбокопочистващият шампоан на Лейбъл М е много добър избор. Един от най-хубавите шампоани за моята коса - омекотява, почиства, освежава. Не може обаче да се използва ежедневно.

Защо не пробваш и някакви маслени маски, както и масла подходящи за скалп? Моята коса също беше доста суха и с маслените маски доста се оправи.

За сухите крайчета вземи някой серум или хидратиращ крем - хубави са и на Алтерна, и на Мороканойл. Или път крема Restore Living proof.

Благодаря ти! Поръчах шампоана на Лейбъл М - ще се помъча да го ползвам през 2 дена, но да видим. А иначе за краищата ползвам млечната маска на Милкшейк и олиото на Wella / не знам дали имат ефект, но толкова хубаво миришат  Rolling Eyes / . Мисля следващия серум да е на Алтерна, защото са ми любопитни като марка.

# 699
  • Бургас/Пз
Благодаря ти! Поръчах шампоана на Лейбъл М - ще се помъча да го ползвам през 2 дена, но да видим. А иначе за краищата ползвам млечната маска на Милкшейк и олиото на Wella / не знам дали имат ефект, но толкова хубаво миришат  Rolling Eyes / . Мисля следващия серум да е на Алтерна, защото са ми любопитни като марка.

Ама как ще го ползваш през 2 дни, той се ползвам веднъж месечно. Ще си докараш точно обратен ефект, ако го използваш на всяко миене, пък било то не през 2 , а през 5 дни. Вземи си една хидратираща и една протеинова серия и ги редувай.

# 700
Аз за Алтерна ще си премълча,въпреки че имам да кажем 80% от продуктите им,вкл.серията Тен,всичките хайвери,всички олио финиши,плюс още разни стилизанти,кремове,
имам  наблюдения и върху други глави  Mr. Green освен моята.
Не бих купила нищо от марката,нито ново,нито пробвано.

Хора от 3 дни я гледам тази четка на Марокан,
http://www.lookfantastic.com/moroccanoil-boar-bristle-paddle-brush/11158940.html  
знам че е лудост толкова пари,обаче съм в някакъв обсебващ от марката цикъл и не мога да се спра.Кажете нещо да се откажа  Praynig

Алтерна рипеър Х +1  отврат серия за моята коса много прехвалена купих си и ш,м,б редувахпрескачах миенета /абстрахирам се че се боря да изкарам течност от шишетата всяко миене Naughty/
След година ползване се отказвам с държавен вестник от Алтерната

МИШЕЛ ма БЕЛ
четката е умопомрачителна
ползвам от 7-8 месеца ..моята коса е тънка заплитаща се цъфти връзва,къса се... ако нося шал,яке с качулка става на топка отдолу , няма разресване без сваляне на "полвин кило" коса , образно казано
Откакто я ползвам се прероди косата ми щом и фризьора ми го забеляза Joy и ме пита "Абе незнам какво правиш но косата ти е живнала изглежда мнооого по добре" ....
Ако имаш парите купувай ..след време ще ми благодариш Wink  bouquet

# 701
Понякога не е експлозия, а белене/лющене на филма, направен от финишите.  От доста време това също ми е критерий за финишите- как се изпаряват, изхабяват, свалят от косъма при триене, примерно.
Ако можеш тогава да споделиш изводите си в тази или другата тема по въпроса  bouquet
Както и финиши, от които не се получава?

# 702
  • Пловдив

След година ползване се отказвам с държавен вестник от Алтерната

МИШЕЛ ма БЕЛ
четката е умопомрачителна
ползвам от 7-8 месеца ..моята коса е тънка заплитаща се цъфти връзва,къса се... ако нося шал,яке с качулка става на топка отдолу , няма разресване без сваляне на "полвин кило" коса , образно казано
Откакто я ползвам се прероди косата ми щом и фризьора ми го забеляза Joy и ме пита "Абе незнам какво правиш но косата ти е живнала изглежда мнооого по добре" ....
Ако имаш парите купувай ..след време ще ми благодариш Wink  bouquet

Това не ще да е от четката, а защото си спряла Алтерна-та  Joy. Шегувам се, разбира се. Ноооо се усещам как и аз хвърлям по "одно-две очи" на тази четка. Харесва ми чисто цветово  hahaha и нищо чудно да се изкуша да я купя, нищо че имам четки за цял мажоретен отбор. Надявам се да ми се размине, но надали  ooooh!.

# 703
Развеселих се, с четка значи ставало  Joy

# 704
Ако можеш тогава да споделиш изводите си в тази или другата тема по въпроса  bouquet
Както и финиши, от които не се получава?
На работа съм. При първа възможност ще пиша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт