Професионални серии за коса - тема 109

• 91 437
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Дисциплин също е балансирана серия. Може ли да сравниш Терапист с Дисциплин, ако си го ползвала?
нищо общо нямат,Дисциплин на поредни започва да втвърдява,Тераписта напротив-напоява.
Сега погледнах съдържанието,на маската съм изхвърлила кутията,но ш. и б. имат житен протеин към края,но аз не го усещам,както не усещам и Сатен 2 в който има същия протеин.За мен Тераписта повече прилича на оранжевите-обаче не смачква така.
Ако трябва да я сравня и с Хронолоджист-и него бие.Абе любима серия ми е и това е.  Laughing

bouquet значи Мажистрал ще я наричам.по луксозно звучи  Mr. Green

Хаха Сетони -много си смела с Алтерните  Joy искам да я видя Кейти Холмс да се мие само с това 1 месец и без фризьор-на какво ще прилича  Laughing и после да дойде да ми ги продава,ако може по 140 лв.парчето.

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 16:09 от michelle_ma_bell

# 646
L i n d a ,  взех си и Priorin ,дано се оправят нещата. Praynig Веднага щом дойде серията ще пиша.А кога очаквате  черния петък ?

# 647
  • Бургас / София
Привет момичета, не знам на какво се дължи дали от машата на фр-ката или от смяната на местожителството, но косата ми стана адски суха и нацъфтяла  ooooh! . В събота съм си записала час на фр за подстригване, дано остана доволна сега мисля и някакви хидратиращи серии да си взема, но последната ми комбинация ми утежни Пре Уаш Елексир Ултим + Денсифик шампоан + маска Елексир + олиото на Керастаз за обем.

# 648
L i n d a ,  взех си и Priorin ,дано се оправят нещата. Praynig Веднага щом дойде серията ще пиша.А кога очаквате  черния петък ?
Последния петък на ноември, 25ти.

Сити, дано останеш доволна от фриз.!

# 649
Мерси. bouquet
Аз да питам за хиратиращата серия на Алтерна и за послдената,която излезе-с маслата-доволни ли сте?

# 650
  • Пловдив
Мерси. bouquet
Аз да питам за хиратиращата серия на Алтерна и за послдената,която излезе-с маслата-доволни ли сте?

Тази на Керастаз, която си поръчала, за твоята коса ще е по-добре от хидратиращата на Алтерна, която всъщност не е толкова хидратираща.
Според мен Алтерна е чудесна за сравнително здрави и живи коси. За третирани, дехидратирани е слаба.

# 651
От хидратиращите аз имам и харесвам тази http://www.arlen.bg/category/78/caviar-moisture-dalboko-hidratirashti.html , а тази не ме впечатли някак http://www.arlen.bg/category/78/caviar-moisture-dalboko-hidratirashti.html
, просто като ефект първата ми хареса много повече.С първата имам и плътност и косата стои прибрана, стегната.
Но се усеща протеин, особено при по-дълго последователно миене.Не са изцяло хидратиращи.

С AlexaS сме писали едновременно, съгласна съм с нея.

# 652
Благодаря. bouquet
Аз съм влюбена в Тен серията на Алтерна ,може би това ми  е любимата серия за коса по принцип.
 За тази серия също ще е радвам да прочета нещо

# 653
  • Бургас / София
Сети много е важно да ми хареса не мога да случа на фр. Да не ви снимам косата ми колко неравно е подстригана.

# 654
Мерси. bouquet

Тази на Керастаз, която си поръчала, за твоята коса ще е по-добре от хидратиращата на Алтерна, която всъщност не е толкова хидратираща.
Според мен Алтерна е чудесна за сравнително здрави и живи коси. За третирани, дехидратирани е слаба.
Тук въобще не съм съгласна. По-третирана от моята коса рядко виждам, но Алтерните са благодат за нея- Рипеър Х серията и хидратиращата, повече първата.
Обожавам ги, най-любимата ми марка за коса. Отразяват ми се чудесно, косата ми е значително по-здрава, откакто ги ползвам (година). Тези с маслата не съм ползвала, имам доста мостри из шкафовете, но не стигам до тях.
С Керастаз са толкова различни като концепция и ефект, не биха могли да се сравняват.
 Човек е хубаво да има и двете  Mr. Green , от Керастаз 2 серии поне, от Алтерна може и 1.

# 655
  • Пловдив
JLo, твоята коса съвсем не е толкова третирана, според моите представи  Peace. Ти само я изсветляваш. От тук насетне си представи и сешоар след всяко миене на косата, а след него и преса. Това е около 8-10 пъти месечно. Плюс окислителите 12% на някои бои. Пък някои дами се обезцветяват и предварително. Е, това е третирана коса.
Протеин върху напълно разрушен кортекс е повече от пагубно- косата започва не да се къса, а направо се чупи като много фини клечици. Троши се, ако мога така да се изразя. Имала съм лично наблюдение върху този процес. В този случай е необходима хидратация. Не познавам нито една серия на Алтерна, коята да е чисто хидратираща.

# 656
Аз за Алтерна ще си премълча,въпреки че имам да кажем 80% от продуктите им,вкл.серията Тен,всичките хайвери,всички олио финиши,плюс още разни стилизанти,кремове,
имам  наблюдения и върху други глави  Mr. Green освен моята.
Не бих купила нищо от марката,нито ново,нито пробвано.

Хора от 3 дни я гледам тази четка на Марокан,
http://www.lookfantastic.com/moroccanoil-boar-bristle-paddle-brush/11158940.html  
знам че е лудост толкова пари,обаче съм в някакъв обсебващ от марката цикъл и не мога да се спра.Кажете нещо да се откажа  Praynig

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 22:07 от michelle_ma_bell

# 657
http://www.lookfantastic.com/moroccanoil-boar-bristle-paddle-brush/11158940.html  
знам че е лудост толкова пари,обаче съм в някакъв обсебващ от марката цикъл и не мога да се спра.Кажете нещо да се откажа  Praynig
Мишелче, и аз в унес към марката като теб бях полудяла за точно тази четка, но се замислих, че само с ест.косъм трудно ще разресва, няма да може да навлезне така хубаво в косата. Вариантите със смес от естествен и малко изкуствени е по-добър, защото те са по-дълги, захващат така да се каже косата и вече естествения косъм изглажда и спомага за по-нежно сресване без скубане. Аз си харесах много четките на Olivia garden като ги поразучих в сайта им, концепцията им ми допадна, защото включват ест.материал, пък йонизация и т.н. Имам тази от линка, но в розово, има ги в енцо на прилични цени, сравнено с Марокан особено, където няма какво да се лъжем голяма доза процент от цената е просто заради името. Wink
http://www.oliviagarden.com/ogb/produkte/BR-CI1PC-SUCOM

# 658
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мишелче, и аз в унес към марката като теб бях полудяла за точно тази четка, но се замислих, че само с ест.косъм трудно ще разресва, няма да може да навлезне така хубаво в косата. Вариантите със смес от естествен и малко изкуствени е по-добър, защото те са по-дълги, захващат така да се каже косата и вече естествения косъм изглажда и спомага за по-нежно сресване без скубане. Аз си харесах много четките на Olivia garden като ги поразучих в сайта им, концепцията им ми допадна, защото включват ест.материал, пък йонизация и т.н. Имам тази от линка, но в розово, има ги в енцо на прилични цени, сравнено с Марокан особено, където няма какво да се лъжем голяма доза процент от цената е просто заради името. Wink
http://www.oliviagarden.com/ogb/produkte/BR-CI1PC-SUCOM

Ей сегичка ще те откажа   Joy  Не е добра комбинацията черно със тюркоазено синьо според фън шуй  Laughing Laughing

# 659
Линде вкарай малко разум в изтрещялата ми глава  Hug
знам че при Марокан цената е част от марката,отделно тези четки се правят ръчно,дървесината е по луксозна да кажем .... имам един техен гребен-ами обикновен широк гребен с лого,същите ги има сигурно по левче в магазините,а не ползвам гребени за разресване.
Сега я гледам четката от линка на Оливия,вчера не я намерих в Щъркела, обаче тя пък има топчета  newsm78 това не е ли кофти за косата? Аз повече от 10 год.ползвам без топчета,специални четки са за коса с лепени/шити кичури и разресват супер.

Ивелина точно ми е супер комбинацията с тюркоазено,Тц не върши работа фъншуя  Laughing

иначе тази ми се стори подходяща https://store.toniandguy.com/product/47/toniandguy-grooming-brush

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 23:03 от michelle_ma_bell

Общи условия

Активация на акаунт