Професионални серии за коса - тема 109

• 91 427
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
За коса с екстенжъни категорично препоръчвам хроноложист. Аз и викам умната серия  Laughing. Сама разбира от какво се нуждае косата и и го дава.

Благодаря за предложението. Поръчах си шампоана и маската и вчера ги изпробвах. Наистина не очаквах такъв резултат особено от първото ползване. Косата ми стана тоолкова лъскава и мека. Дано и по-нататък  да се запази същия резултат.
А някой знае ли специално тази серия протеинова ли е? Да не стане като с кератиновия шампоан и балсам на Chi да ми изсушат косата след 4-5 измивания.

# 706
Не е протеинова, балансирана е, но е доста силна и аз я ползвам едни път месечно абсолютно цялата, заедно с пилинга и маслото. По-често не бих. Маската нали знаеш, че е единствената на Керстаз, която се нанася и по скалпа, което я прави доста неикономична.

# 707
Да, знам за маската. Но не знаех, че е толкова силна серията. Просто съм с удължения, които много изсъхнаха от предишните шампоан и балсам, и ми трябваше нещо по-подхранващо. Значи да взема да ги редувам с други продукти?

# 708
  • Пловдив
И на мен страшно ми хареса тази серия. Взех я миналата седмица (шампоан и маска). Използвах я точно както densi е описала - с наведена надолу глава, първо по скалпа и без да сапунисвам дължините много-много.
Толкова добре отдавна не се е чувствала косата ми. Красота, мекота, блясък. Не знам досега защо толкова време съм й се чудила.

# 709
МИШЕЛ ма БЕЛ
четката е умопомрачителна
ползвам от 7-8 месеца ..моята коса е тънка заплитаща се цъфти връзва,къса се... ако нося шал,яке с качулка става на топка отдолу , няма разресване без сваляне на "полвин кило" коса , образно казано
Откакто я ползвам се прероди косата ми щом и фризьора ми го забеляза Joy и ме пита "Абе незнам какво правиш но косата ти е живнала изглежда мнооого по добре" ....
Ако имаш парите купувай ..след време ще ми благодариш Wink  bouquet
Ей скъси ми се живота с тая четка значи последните дни  Joy Ще я взимам,то се е видяло  Mr. Green
Пинко  bouquet и при мен зимата заплитането е страшно-шалове,поло ииии вечерта няма разресване ... почнах упорито еластайзъра поне 1 път седмично и много помага,да не кажа че направо ми реши проблема със заплитането  Peace

Ако можеш тогава да споделиш изводите си в тази или другата тема по въпроса  bouquet
Както и финиши, от които не се получава?

Ел_83 коя е тази друга тема?

# 710
Като стана дума за четката. Кралицата им е марката Mason Pearson. Но там цената е яка.
Пък ако сумата за тях или Марокан или някоя друга ви се вижда много, има една марка Denman, която продоставя напълно идентично качество, но на доста приемлива цена.

# 711
  • Чукарландия
За £40 дали тази четка и при мен ще върши същите чудеса, както при вас? Hug

Ако спира накъсването, бих я взела, но малко ме съмнява. Peace

# 712
За четки за разресване ли говорим?

И може ли някой с отизви за лилавия Про файбър?

# 713
преди време бях казала, че ще драсна по няколко реда, но все не оставаше време  Blush

Мини комплект за поддръжка на косата у дома "Aloxxi Take Home Collection"
/продуктите се предлагат и в пълноразмерни опаковки/

Скрит текст:

трите продукта със сини надписи са хидратиращи, маската със зелено е за интензивна терапия
шампоанът ми хареса - приятен аромат, добре измива косата без да я пресуши
балсамът е продуктът, който харесах най-много от четирите - гъст, за мен е като маска и смятам, че косата ми наистина изглежда по-добре след употребата му; тази седмица от 'Арена на красотата' ще си взема пълноразмерен продукт
хидратиращият спрей за коса без отмиване - много ми е трудна употребата на такъв тип продукти, защото винаги прекалявам с тях и се получава обратен резултат; изпръсках го върху косата на една от дъщерите ми - когато виждам къде и колко пръскам, косата изглежда добре
маската е интензивно възстановяваща, също ми хареса и с един добър маслен финиш, е идеална /предполагам, че има и протеин в нея, не съм чела съставките/; много малко количество е, но поради икономичността на ш-на, балсамът и маската ми стигнаха точно за целия измиващ продукт

# 714
За четки за разресване ли говорим?

И може ли някой с отизви за лилавия Про файбър?
За четки за разресване, да.

Лилавия Про Файбър е серия за реконструиране на изтощена коса.Обикновено момичетата, които се изсветляват, боядисват и ползват топлинни уреди я харесват.Моята коса е тънка, от доста време не я боядисвам с хим.бои и съм й дала почивка от преса/маша.Лилавите ми бяха тежки, много хубаво ги почувствах по време и след измиване, но до вечерта се получи утежняване.Ако косата ти е боядисвана, мисля, че може да ти харесат.Самата серия е много приятна, в аромата се усеща ванилия, също нещо бадемово.Маската се разнася лесно, оставя усещане за протеини, без да изсушава.На мен много ми харесаха и ако не се беше получило утежняване, щях да ги избера, заради аромата  Grinning .

# 715
  • София
Здравейте момичета, почти не съм ползвала професионална козметика и не мога да се ориентирам, а ви чета доста от време на време  Grinning
Косата ми е гъста, но с тънък и хвърчащ косъм, редовно се изправям с преса, за да има по тежък вид, а не бухнал, чуплива е. Изрусявам се също.
Бихте ли ми препоръчали с коя серия да започна? Бих искала да получа по-гладка, права и тежко падаща коса. Замислям се за серията Discipline, или на Macadamia изглаждащата?
Също така изпуснах намаленията в Арлен, кога е черния петък на Златна рибка или Арлен, дали пак ще има намаления?
Благодаря!  bouquet

# 716
setony, благодаря!

# 717
Да похваля още една четка,  средната до дълга коса с тази перфектна четка! Комбинацията от естествен косъм от глиган и йонизирани найлонови нишки елиминират статичното електричество и осигуряват копринен и сияен финиш, също много добра с преглъщаща се цена  Wink
https://www.zlatnaribka.com/labelm/grebeni-i-chetki-label-m/chet … -m-grooming-brush

ей този финиш да похваля - ползвам цяло лято много се харесахме почти привършва https://www.zlatnaribka.com/sprey-bez-izplakvane-3%22'-more … r=DESC&page=2
има и един при уош продукт в туба и него ползвам чат пат добър е и той, почти като еластисайзъра на ФК

Последна редакция: чт, 20 окт 2016, 16:37 от pinko

# 718
Четките на Марокан са за мен много хубави както и другите им продукти. И аз бих взела тази, за която са чуденките.

# 719
  • Чукарландия
Четките на Марокан са за мен много хубави както и другите им продукти. И аз бих взела тази, за която са чуденките.

И мен ме зачудихте с тези четки, но аз пък четка не ползвам, само гребен и мнооого ми се свидят толкова пари за четка. Mr. Green
Но, ако я понамалят, ще си я взема. Или ако някой се присети да ми я подари, няма да я откажа.

Общи условия

Активация на акаунт