Професионални серии за коса - тема 109

• 91 427
  • 737
  •   1
Отговори
# 720

Ел_83 коя е тази друга тема?
[/quote]
Имах в предвид в следващата тема тук, ако има въпрос за финиш  Peace

За четките - аз нали съм ви казвала, че преди не се решех въобще  Laughing
Сега имам тази и съм много доволна, става за решене и на мокра коса и няма накъсване
http://www.enzo.bg/tangle-teezer/compact-styler-mens-groomer-che … -za-kosa-i-brada/

# 721
Да похваля още една четка,  средната до дълга коса с тази перфектна четка!
https://www.zlatnaribka.com/labelm/grebeni-i-chetki-label-m/chet … -m-grooming-brush

ей този финиш да похваля - ползвам цяло лято много се харесахме почти привършва https://www.zlatnaribka.com/sprey-bez-izplakvane-3%22'-more … r=DESC&page=2
Пинко стига хвали че ще се разоря   bouquet
има ли съществена разлика между Лейбъл и Марокан четките-щом ги имаш и двете?

ей да не вземете да изкупите четките преди да успея да поръчам  Joy hahaha

Ел_83 разбрах те  Peace

dessie_d Дисциплин ще ти поизглади косъма  Peace обече аз досега не съм открила серия която да направи косата права като след преса-в смисъл не очаквай чудеса.

# 722
Момичета, получихте ли си поръчките от РД на Арлен? Моята от 19.10 стои още със статус Нова, нямам и обаждане  newsm78

# 723
Аз моята си я получих, от преди два дена, пуснах поръчка точно в 16:33, те приемат до и половина и я обработиха и изпратиха на следващия.

# 724
  • Пловдив
От Арлен ми казаха,че някои неща на Лореал ще дойдат в края на седмицата и е възможно това да е забавянето,ако в поръчката има такъв продукт.

# 725
Здравейте Simple Smile)

Препоръчайте ми нещо против наелектрезиране на косата, за предпочитане да се ползва след измиване.

Иначе, за да не е само гол въпрос:

1. Какви балсами без отмиване сте ползвали и как са Ви се отразили?
Не ползвам балсами без отмиване.

2. Как бихте определили състоянието на косата си след лятото? По-дорбе, по-зле, същата? Каква е причината?
Същата е. Причината - ненавиждам слънцето и стоя възможно най-дълго на сянка, ако съм навън. Това се отразява благоприятно на кожата и косата  Mr. Green

3. Настоящите Ви "ТОП 3" продукти са? Почти никаква козметика за коса не ползвам в момента, така че не може да се каже, че имам топ 3.

# 726
Поръчала съм сметаната на МШ и един шампоан на Лейбъл М. Ще видим, може пък да дойде утре.

# 727
  • Бургас/Пз
Като въпрос за следващата тема предлагам - Коя серия смятате да подновите след като ви свърши и защо?  Mr. Green Също така може да поговорим дали грижите през зимата се различават от тези през лятото, макар че май сме имали такава тема  newsm78

Аз днес ще ходя на фризьор, надявам се чертата ми после да става за показване  Mr. Green

Може ли някой да сравни Ливинг Пруф за обем и Денсифик на Керастаз?

# 728
За въпрос за следващата тема, предлагам да посочим какви стилизиращи продукти използваме. Нали съм в активно търсене на пяна, това ме интересува. Може да се вмъкне и подвъпрос за четки и гребени. Mr. Green

# 729

какво правите на втория ден след измиване (за който не се мие отново  Mr. Green )
в смисъл пръскате ли с нещо преди разресване,стилизанти някакви ползвате ли?

Аз съм за този въпрос  Peace

# 730
Ани, при мен Денсифика правеше косата като хидратирана, много мека, гладка и полирана, без плътност. Мислех че в последствие и с редовно ползване ще дойде и така хваления ефект, но не го дочаках, защото скалпа почна зверски да се дразни...с фул на Ливинг знаеш - обем, плътна пружинираща коса без сухота. По скоро мога да оприлича Фул с Алтерна рипеър Heart Eyes

# 731
  • Бургас/Пз
какво правите на втория ден след измиване (за който не се мие отново  Mr. Green )
в смисъл пръскате ли с нещо преди разресване,стилизанти някакви ползвате ли?
Аз съм за този въпрос  Peace
И аз, и аз , не знам как не съм го видяла Simple Smile

# 732
  • Чукарландия
dessie_d Дисциплин ще ти поизглади косъма  Peace обече аз досега не съм открила серия която да направи косата права като след преса-в смисъл не очаквай чудеса.

И аз съм в издирване на такава серия, но все още без успех! Mr. Green

# 733
  • Бургас/Пз

И аз съм в издирване на такава серия, но все още без успех! Mr. Green

Възлагам надежди на Калм серията на Маракеш, заедно с терапията, но ще мога да кажа другата седмица Simple Smile

# 734
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Май и аз ще си хвърлям четката за коса.Много съм доволна от нея,но дръжката и стана една такава лепкава,няма оправия.Иначе  35лв.,а пък се оказва поредния боклук.явно цената не е определящата за качеството на продукта.

Общи условия

Активация на акаунт