Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 56

• 68 380
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Благоевград
Момичета какво ще кажете за прогестерон в деня на трансфера със стойност 22.82ng-ml

# 616
Перфектен. В болницата е изследван, нали?

# 617
  • Благоевград
Перфектен. В болницата е изследван, нали?
Да

# 618
Момичета, какъв е реда за издаване и получаване на болнични в клиниката, вече ходя на ЖК и искам да знам каква е процедурата, къде се заявява на информация ли като преди или при лекаря който води ЖК. Благодаря предварително.

# 619
Знаете ли кой автобус мога да хвана до клиниката, ако сляза с метрото на Константин Величков или се върви пеш до там?

# 620
  • София
трамвай минаваха до там, май бяха 20 и 22.
и автобус има, огледай на спирката разписанията, трябва да търсиш спирка балканкар или нещо подобно.

# 621
трамвай минаваха до там, май бяха 20 и 22.
и автобус има, огледай на спирката разписанията, трябва да търсиш спирка балканкар или нещо подобно.
Т.е. ако изляза от метрото не е от същата спирка, която е на метрото. Извинявам се за глупавия въпрос, но изобщо не съм наясно с транспорта. Много благодаря Бамба Hug

# 622
  • София
Трамваи 11 и 22 и се слиза на спирка Красна поляна  Peace
От изхода на метрото пресичаш улицата на светофара в посока бензиностанцията и чакаш там трамвая.

# 623
Трамваи 11 и 22 и се слиза на спирка Красна поляна  Peace
От изхода на метрото пресичаш улицата на светофара в посока бензиностанцията и чакаш там трамвая.
Много благодаря.  Hug горе долу се ориентирах bouquet

# 624
  • София
Пресичаш булевард Константин Величков (да се допълня)  Wink.

# 625
Момичета, какъв е реда за издаване и получаване на болнични в клиниката, вече ходя на ЖК и искам да знам каква е процедурата, къде се заявява на информация ли като преди или при лекаря който води ЖК. Благодаря предварително.
Казваш на ЖК и акушерката има грижата. След това го получаваш от информация. Носи си личната амбулаторна карта.

# 626
Момичета, колко струва хистероскопията с направление?

# 627
  • Sofia
Момичета, колко струва хистероскопията с направление?

Мисля че беше 500 лв

# 628
Диагностичната също ли е 500, защото аз разбрах, че само ще оглежда кухината без интервенция...

# 629
580лв ни казаха на нас ние ще правим другия месец

Общи условия

Активация на акаунт