Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разреша проблема с чакащото плащане за продукт през карта в немския eBay?
Как да се откажа от спечелен търг в eBay?
Как мога да разреша проблема с eBay, който отказва да възстанови парите за неправилно получен продукт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разреша проблема с чакащото плащане за продукт през карта в немския eBay?
-
Как да се откажа от спечелен търг в eBay?
-
Как мога да разреша проблема с eBay, който отказва да възстанови парите за неправилно получен продукт?
Ако eBay откаже възстановяване на сума за неправилно получен продукт, свържете се с eBay.co.uk и предоставете подробно описание на ситуацията, за да проучите възможностите за разрешаване. Освен това можете да подадете спор в PayPal, като продавачът трябва да анулира сделката и да възстанови средствата чрез приоритетна доставка обратно във вашия PayPal акаунт.
-
Как мога да определя дали цената на доставка от eBay включва мита и ДДС?
-
Мога ли да променя адреса в акаунта си в eBay или да го посоча като втори адрес?
Предполагам, че процентите са горе-долу такива и за английския сайт. А относно изпращането на продукта мисля да ползвам Спиди за лична сигурност, че доколкото разбирам с бг пощи е доста съмнителен тракинга. Вие как процедирате при изпращане? Заснемате ли самия процес на опаковане на стоката? Искате ли обратна разписка или документ? Как могат да се избегнат шмекериите на безсъвестните купувачи?

Когато отбележиш сума за доставка, примерно 20 паунда, тази сума къде се превежда ( предполагам по моята сметка) Ще проверя и Интерлогистика, защото миналия месец със Спиди имах проблеми за международна пратка ми поискаха доплащане в размер на около 80 % от платената вече сума, което ми се стори супер некоректно. Тъй като пратката вече беше в страната получател и аз нямах избор как да постъпя. Там фиксирани ли са цените?
За пръв път чувам. Какъв аргумент изтъкнаха?