Ebay 97

• 89 671
  • 878
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Момичета, и при вас да попитам. Спечелих търг на страхотна цена. Платих си през пейпал, парите ги дръпнаха след два дни от картата. Но на търга срещу плащането стои иконка пясъчен часовник. В пейпал на плащането пише hasn't accepted yet? Дамата твърди, че не е получила пари. Вече мина почти месец и се изнервих да я чакам, писах й да се свърже с пейпал, защото проблемът не е при мен. Чудя се дали тя не манипулира нещата. Опитах да отворя диспут, но не успях, защото търгът не бил платен. Знаете ли какъв може да е проблема? Thinking

Кажи и да си провери мейла, с който е регистрирана в PP дали е актуален.

# 391
И аз съм имала такъв случай и проблемът е в имейла който е регистрирала за плащане. Не е актуален. При мен имейлът в Ибей е един а в ПП е друг и стават грешки. Не знам дали банката би ти освободила парите след като мине периодът на блокиране. Предполагам че са блокирани

# 392
Здравейте,

Как мога да получа евтино пратка от Канада, под 100 грама?

# 393
  • Пловдив
Здравейте,

Как мога да получа евтино пратка от Канада, под 100 грама?

Би трябвало продавачът да знае, все пак той изпраща.

# 394
Той си няма идея. Не предлага доставка до България. Аз търся начин.

# 395
  • Пловдив
Той си няма идея. Не предлага доставка до България. Аз търся начин.

Ами търси Канадски пощи или нещо от сорта, гледай цени и си прави сметката.Елементарно използване на Гугъл се изисква.

# 396
Ами търси Канадски пощи или нещо от сорта, гледай цени и си прави сметката.Елементарно използване на Гугъл се изисква.

Мислех, че има някаква фирма за комбиниране на доставката, както от САЩ, защото от този континент излиза към $36.

# 397
Мислех, че има някаква фирма за комбиниране на доставката, както от САЩ, защото от този континент излиза към $36.

Няма ли за Канада?

# 398
  • Карлово
Здравейте,
Мой познат играл на търг  за велосипед и го спечелил. Платил, но не забелязал, че е вземане от място. Доставката е много скъпа. Какво ще го посъветвате да направи.

# 399
  • Sofia
   Ами, този твой познат е трябвало добре да се запознае с условията на листинга, преди да залага.

Иначе – не разбрах как така, хем артикулът е само с опция "Вземане от адрес", хем доставката му се вижда скъпа. newsm78

Като цяло, няма много опции – на първо време може любезно да обясни ситуацията на продавача, с молба да анулира сделката и да му върне парите. Продавачът, естествено, е в правото си да откаже – в такъв случай, вероятно твоят познат ще трябва да отвори кейс в eBay, но не мога да предвидя каква ще е развръзката.

Друг вариант е да търси начин да се сдобие с колелото, чрез асистенцията на превозвач от UK.

# 400
  • Карлово
  Ами, този твой познат е трябвало добре да се запознае с условията на листинга, преди да залага.

Иначе – не разбрах как така, хем артикулът е само с опция "Вземане от адрес", хем доставката му се вижда скъпа. newsm78

Като цяло, няма много опции – на първо време може любезно да обясни ситуацията на продавача, с молба да анулира сделката и да му върне парите. Продавачът, естествено, е в правото си да откаже – в такъв случай, вероятно твоят познат ще трябва да отвори кейс в eBay, но не мога да предвидя каква ще е развръзката.

Друг вариант е да търси начин да се сдобие с колелото, чрез асистенцията на превозвач от UK.
Благодаря. Далече е градчето с колелото.
Ами писах на продавача, че се е заблудил купувача и дали би проверил колко ще излезе доставката до лондонски адрес, като познатият ми искаше да ползва някакъв превозвач до Бг. Та продавачът каза нещо като 80 паунда.... Laughing Явно не иска да праща.
Като четох тук в темата, си помислих, че стъпките от тук нататък ще са, молба до продавача да анулира сделката. или да обяви отново и като го продаде да му върне парите. Ако откаже тогава да отвори кейс.

# 401
Здравейте, имам проблем с един продавач от ибей - вече 3 месеца чакам да ми върне 150 лв. Въпреки че му изпрати х артикулите така и не ми върна парите. Затвори  case, който беше отворен в ибей за връщането на стока и от тогава му чпиша мейли, на който в 90% от случаите не отговаря, а когато отговори казва, че уж пратил парите. Вече не знам какво да правя?! Няма къде да се оплача на ибей ( поне не намирам). Писах многобройни мебели на продавача.... Нищо,. Онзи ден му заявих, че знам,че не ми е пратил парите, защото не получих фактурА както обикновено. Нямам регистрация в пей пак. Моля, дайте съвет къде да потърся помощ и да си получа парите  newsm78
Благодаря предварително!

# 402
  • Sofia
Здравейте, имам проблем с един продавач от ибей - вече 3 месеца чакам да ми върне 150 лв. Въпреки че му изпрати х артикулите така и не ми върна парите. Затвори  case, който беше отворен в ибей за връщането на стока и от тогава му чпиша мейли, на който в 90% от случаите не отговаря, а когато отговори казва, че уж пратил парите.

Как така е затворил кейса самосиндикално? newsm78

По принцип, няма какво толкова да се направи – според правилата на eBay, няма как да отвориш втори кейс за същата сделка. Веднъж затворен, кейсът се счита за приключен. Confused

# 403
  • Пловдив
Здравейте, имам проблем с един продавач от ибей - вече 3 месеца чакам да ми върне 150 лв. Въпреки че му изпрати х артикулите така и не ми върна парите. Затвори  case, който беше отворен в ибей за връщането на стока и от тогава му чпиша мейли, на който в 90% от случаите не отговаря, а когато отговори казва, че уж пратил парите. Вече не знам какво да правя?! Няма къде да се оплача на ибей ( поне не намирам). Писах многобройни мебели на продавача.... Нищо,. Онзи ден му заявих, че знам,че не ми е пратил парите, защото не получих фактурА както обикновено. Нямам регистрация в пей пак. Моля, дайте съвет къде да потърся помощ и да си получа парите  newsm78
Благодаря предварително!

Няма да си получиш парите според мен, само дето не разбрах как точно е затворил кейса сам..Описанието ти е много хаотично и трудно схващам поседователността,но за друг път да знаеш , че срокът за диспут в Pay Pal е 180 дни , вземи си направи един акаунт там, само полза ще имаш.

# 404
Ще се опитам да обясня:
Направих поръчка за определени артикули (октомври 2016) . Получих ги ( ноември) , но се оказа, че съм поръчала грешен модел. Отворих case в ибей, с въпрос към продавача мога ли да ги върна с основание, че е моя грешката в поръчката. Продавачът се съгласи. Беше отворен case, в който ми беше даден срок, в който трябваше да върна артикулите. Изпратих ги по пощата ( през ноември) и в ибей прикачих данните от БГ пощи, касаещи пратката - име на получател, адрес, дата на изпращане и номер на пратка. Кейсът беше отворен. Събуждам се една сутрин през декември и на електронната си поща видях, че имам мейл, който гласи, че моят кейс за връщане е затворен?! Писах на продавача да го попитам получил ли е артикулите, за да затвори кейса, ( няколко пъти писах), и получих отговор на 1 от общо 10-те ми съобщения - той ми бил пратил парите. И от тогава се чудя какво да направя. Постоянно изпращам мейли на въпросния продавач и си искам парите, но той или не отговаря или отгпваря, че ги е изпратил. Опитах да се свъжа с ибей, но те нямат подобна форма ( поне аз не намерих), с цел да ми помогнат. И така вече няколко месеца се лутам и търся начин.

Общи условия

Активация на акаунт