Пазаруване от Aliexpress.com 50

• 111 348
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
и какво му писа че искаш, при не пристигнало нищо
ако не е тайна

# 121
и какво му писа че искаш, при не пристигнало нищо
ако не е тайна
Да ми върне парите. Добре, че не става въпрос за голяма сума.

# 122
# 123
# 124
  • в града на вечния купон
https://istatic.bazar.bg/photosbazar/be/pics/be490c03a1acf56e6bb5f49398c79c7a.jpg
моля някой за линк за такъв тип елеци да си поръчам
намирам само от скъпите

# 125
# 126
  • София
Здравейте, да ви питам- 17track обновява ли редовно статуса на пратката? Моята седи на едно място от 6ти септември. Явно пътува още, щом пише in transit.

# 127
  • в града на вечния купон
мерси!
Тези ги гледах, не искам чак толкова луксозен, от тези по скоро , които продават в DENZEL по 40лв т.е в алито около 10лв сигурно излизат.

# 128
Здравейте, да ви питам- 17track обновява ли редовно статуса на пратката? Моята седи на едно място от 6ти септември. Явно пътува още, щом пише in transit.
Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 7

# 129
  • Бургас
в транзит ще пише докато е получиш , че и след това Wink
ако тракинга ти е само от числа

# 130
  • Dobrich, Bulgaria
Здравейте момичета, никъде в сайта не мога да намеря маратонки Саломон ,а доскоро имаше много-бихте ли ми помогнали с линкове. newsm78

# 131
Колко пъти могат да удължават срока за доставка, сега ми го удължиха с 30 дни и уж ми гарантират, че ще дойде  newsm78

# 132
Колко пъти могат да удължават срока за доставка, сега ми го удължиха с 30 дни и уж ми гарантират, че ще дойде  newsm78
Мисля, че общо не можеше да превишава 90 дни от изпращането.
Не е нужно да чакаш, а можеш да отвориш диспут и ще ти върнат парите.

# 133
  • София
Пуснах поръчка, не дойде..... удължих времето... не дойде. Пуснаха ми лик за следпродажба, т.е наново ми пуснаха поръчката с нов номер и нов трак. Да но времето за доставка на първата изтича - как да я приключа нея newsm78 newsm78 newsm78?

# 134
  • Бургас
Пуснах поръчка, не дойде..... удължих времето... не дойде. Пуснаха ми лик за следпродажба, т.е наново ми пуснаха поръчката с нов номер и нов трак. Да но времето за доставка на първата изтича - как да я приключа нея newsm78 newsm78 newsm78?
предполагам на старата отваряш диспут и пишеш
re-send и новия тракинг

Общи условия

Активация на акаунт