Пазаруване от Aliexpress.com 50

• 111 418
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
игати поръчката ми от 18.11 дойде с "China Post Registered Air Mail"
а пък тези от октомври с "China Post Ordinary Small Packet Plus" - още са в нищото

# 616
Аз имам напредък с една поръчка от 30.10, проследима е и показа статус от България. Според Бг Пощи е в станцията за доставка. Досега винаги са ми звъняли в деня на пристигане на пратката, да ходя да си я взема, но днес никакви ги няма.

Ако не звъннат утре, ще ходя да питам дали е дошло нещо.

Няма как статусът, който излиза в Бг пощи да е грешен, нали?

# 617
  • Карлово
Да ми препоръчате четки за гримиране, моля!

# 618
  • София
Получих телефончето от ТО (Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime), много съм доволна на първо четене. Много бързо пристигна, много добра комуникация, проследяване през цялото време, заслужава си парите за доставка, а най-вече, че не отива на митница...  ooooh!

# 619
Получих телефончето от ТО (Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime), много съм доволна на първо четене. Много бързо пристигна, много добра комуникация, проследяване през цялото време, заслужава си парите за доставка, а най-вече, че не отива на митница...  ooooh!
На каква цена ти излезе с DHL доставката?

# 620
  • Варна
Здравейте! Търся да купя лейкопласт на ролка. Бихте ли помогнали с линк?  bouquet

# 621
Ако поръчаш по погрешка нещо и го откажеш минута по късно, какво се случва с парите?

# 622
  • София
На каква цена ти излезе с DHL доставката?
220$, цвят Gray + tempered glass.
В началото на ноември беше с 30-ина долара по-евтин, но тогава нямах парите...

# 623
  • гр. София
игати поръчката ми от 18.11 дойде с "China Post Registered Air Mail"
а пък тези от октомври с "China Post Ordinary Small Packet Plus" - още са в нищото

И аз така.  Sad  Никъде не се проследява, кой знае какво става..... Мина 1 месец..... ooooh!

# 624
И аз така.  Sad  Никъде не се проследява, кой знае какво става..... Мина 1 месец..... ooooh!

Дишай!  Simple Smile Явно проблема е между края на октомври и началото на ноември. Поръчките ми от 11 пристигнаха ( една с SG и две с CN ) но тези от преди тази дата са в небитието. Едната препоръчана стои в Left TAC Terminal от 30.10

# 625
  • В една слънчева къща...
Имам пратка от края на Септември, която още не е пристигнала. Според последните отзиви, продуктът пристигал за около 2 месеца. Малко преди да изтече срока, китайчето удължи времето на защита. Ще изчакам още малко с диспута, тъй като стойността не е висока. Очаквам да дойде тези дни, но наистина 66-7 дни да си доста. Вчера също получих една, която пристигна за 55 дни.

# 626
На някой случвало ли му се е - да следи пратката с тракинг номер, да забележи, че е пристигнала в страната, но да се окаже, че е изпратена до друг град и някой друг я е получил?
Вчера забелязах, че някой е взел моята пратка.
Пуснах запитване до продавачът и го попитах най-учтиво дали ми е изпратил сгрешен тракинг номер. Извини ми се човекът и каза, че не може да ми даде инфо за реалния номер, но да бъда спокойна, ще си получа пратката. Удължи ми и времето на защита. Да видим ще дойде ли ...

# 627
  • София
Запис

# 628
  • Русе
На някой случвало ли му се е - да следи пратката с тракинг номер, да забележи, че е пристигнала в страната, но да се окаже, че е изпратена до друг град и някой друг я е получил?
Вчера забелязах, че някой е взел моята пратка.
Пуснах запитване до продавачът и го попитах най-учтиво дали ми е изпратил сгрешен тракинг номер. Извини ми се човекът и каза, че не може да ми даде инфо за реалния номер, но да бъда спокойна, ще си получа пратката. Удължи ми и времето на защита. Да видим ще дойде ли ...

Аз имах същия случай и си получих пратката след 1 седмица

# 629
грешен тракинг - и на мен се е случвало

Общи условия

Активация на акаунт