След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 58

• 88 238
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро Heart Eyes Hug

Wink Мами Heart Eyes  ooooh! Писачите на подобни сензации - трябва да ги върнем в първи клас Wink Модулът - четене с разбиране - са го проспали май - май Wink
Чисто хронологично - "сватбената репетиция" е преди снимките на ФЕ в КСШ

Да се пробвам - за нова интрига Wink Какво ли избира ФЕ от тази страница newsm78
Скрит текст:

Преди година - от подобни нейни интереси - само че за туристически дестинации - какъв шум се вдигна Wink
Адвокатката Wink не я виждам решена - в подобни - деколтета newsm78

Петя Heart Eyes Hug Бурак сам казва в свои стари интервюта, че е ревнив Peace Обаче има едно голямо - НО Wink В най-обширното последно такова - пред Изет Чапа - той заявява, че се е променил в разбирания, отношение и поведение към случващото се около него. Даже посочва времето на промяната, което - много мило - съвпада точно - с появата на ФЕ в неговия живот Embarassed И ако всичко това - е ала-бала Peace самият Изет Чапа казва, че Бурак е променен. Как да не му вярваме Wink

Себи Heart Eyes Hug Днес съм малко - вредител ooooh! Sad Embarassed Ще си позволя да допълня Embarassed
ФЕ беше невероятно красива и убедителна в ролята на Мурка и в партньорството си с Киво - обаче Embarassed на Енгин искам да му бъде позволено - нещо по-вече от целувка по челото Embarassed ooooh! Все пак вече не говорим за епохата - манталитет, традиции...от преди век.
Ти знаеш по-добре от всички тук за Лъжлива пролет и за  newsm78 newsm78 целувката  ooooh! там  ooooh! ooooh!

Embarassed Heart Eyes

Да си кажа, че да ми олекне Embarassed Praynig

Скрит текст:
Притеснено ми е Sad Ние съдим за тях - по това, което те ни позволяват да видим. ФЕ нееднократно споделя, колко е щастлива, обичана и обичаща и т.н.. Постоянно четем и слушаме в интервютата им - колко е важно доверието, уважението в една връзка.  Не знам защо, но съм решила, че най-голямото изпитание и доказателство за всичко това - тепърва предстои да видим. И то не е в - пищна, бляскава сватба - не, че ще съм против Wink Embarassed а в нейното завръщане на екран. Как ще съчетаят личното с професионалното  Thinking До сега беше лесно. Тя твърди - в старо интервю Peace че може да се справи, но за това й трябва подкрепата на Бурак. Нужен и е как беше - "правилния мъж, за да не говорим за експлоатация"  newsm78 На него съм вдигнала мерника  Mr. Green Това с табелите, подаръците, моторите, екскурзиите - не ми е достатъчно  Embarassed Хубави знаци и внушения, но любовта е и - свобода - мисля

Усмихнат вторник  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 10:52 от Ganaila

# 676
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Притеснено ми е Sad Ние съдим за тях - по това, което те ни позволяват да видим. ФЕ нееднократно споделя, колко е щастлива, обичана и обичаща и т.н.. Постоянно четем и слушаме в интервютата им - колко е важно доверието, уважението в една връзка.  Не знам защо, но съм решила, че най-голямото изпитание и доказателство за всичко това - тепърва предстои да видим. И то не е в - пищна, бляскава сватба - не, че ще съм против Wink Embarassed а в нейното завръщане на екран. Как ще съчетаят личното с професионалното  Thinking До сега беше лесно. Тя твърди - в старо интервю Peace че може да се справи, но за това й трябва подкрепата на Бурак. Нужен и е как беше - "правилния мъж, за да не говорим за експлоатация"  newsm78 На него съм вдигнала мерника  Mr. Green Това с табелите, подаръците, моторите, екскурзиите - не ми е достатъчно  Embarassed Хубави знаци и внушения,
........но любовта е и - свобода - мисля

Усмихнат вторник  Heart Eyes
На Бурак свободата му е дадена - на 100% и обикновено на това се отвръща със същото доверие(а това го знам от опит), и освен това да не забравяме, че въпреки, че е израсла в близост до традициите на своя народ, не трябва да забравяме на коя страна е възпитаничка - а тя се е формирала като личност там и това не е маловажно. И съм сигурна, че е дала да се разбере, за това, на когото трябва  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Поставила е границите за свобода и зависимост, и то много отдавна - още преди юни 2014г.  Mr. Green Mr. Green Това, че две години се беше отдала на "любовта" е нейно решение, а не "по нареждане"  Mr. Green
Аз съм абсолютно спокойна. Само дето ще сме свидетели на големи помии и простотии по "новинаро-клюкарските" сайтове и преси - очаквам съвсем скоро да започнат Mr. Green Mr. Green
Докато не ги видя снимани да си изхвърлят дрехите през прозорците в пристъп на луда ревност или да излезе записано от устите им, че са приключили с връзката заради това, на подобни твърдения няма да повярвам  Naughty Mr. Green

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 11:35 от mama_an_ji

# 677
Мами Heart Eyes Споделих линк в другата наша Embarassed тема - виж и при падружките ooooh! Mr. Green ooooh!

Започна се ooooh! За нас нищо ново Sad обаче защо ни поставят в оправдателен режим Crossing Arms Туркините въобще не са доволни  Peace

newsm78  Thinking

Цитат
carpe diem ✨ @cgkbyk  16 minпреди 16 минути
@calikusu2013 @mehmetsarisin cinsiyetçi söylemler feci çirkin !!!

Цитат
сексистки изказвания бедствено грозна

Що  се отнася до моите вълнения  Embarassed В същата ситуация съм - като пред премиерата на АСБ Embarassed Знаеш с месеци твърдяхме нещо - на база знаци Wink чувства, емоции... Нещо такова ми се получава  и сега Embarassed Когато започнат да излизат - конкретните новини - въобще няма да имам време за подобни размисли Embarassed и страсти - също Embarassed

newsm78 ooooh! Доколкото схващам - имаме - литературно четене на познат автор newsm78

А най -хубавата новина е, че фенове на Енгин също се включиха в разговора Wink Heart Eyes

Абсолютно не знам, дали Хилал гледа ТВ Wink и дали е прочела днес - пресата Wink

Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 13:33 от Ganaila

# 678
Момичета  Hug привет. Разбира се,  че не вярвам на това с чупенето на диска,  едва ли някой им е светил, за да разкаже после Wink или пък Бурак сам да се похвали. И аз съм склонна да мисля,  до някъде като Гани, че сега със започването на сериала ще си проличат пукнатините във връзката им, ако въобще има такива. Но все пак докато тя снимаше в КСШ, те също бяха заедно. Щом тогава не е имало кризи, значи работата не пречи на любовта и съвместното съжителство Simple Smile

# 679
 Heart Eyes Петя Heart Eyes Heart Eyes Знаеш, че аз изпадам от време на време в подобни кризи ooooh! ooooh!

То обаче е за - самочувствие Embarassed Как да сме сигурни в нещо, което се случва - по мрежата Embarassed

И обикновено - като споделя някоя тревога Wink започват да се случват добри неща или - аз си ги определям като такива Embarassed

Сега ще ти покажа  Wink

Цитат
Тенденция в Саудитска Арабия

Ще ми трябва време да се ориентирам обаче - какво точно се случва newsm78

Гуглето превежда - За цял живот newsm78 Така се казва сериала ни newsm78
Линк към все още празна ФБ страница
Скрит текст:
Някой е споделил и снимки от Баку

Нямам достъп до - правилна - страница във ВК ooooh! Mr. Green

Обаче всички пожелават - Успех  Praynig Praynig Praynig

Wink И други тревоги имам Wink ooooh! Ще си ги оставя за друг път ooooh! Wink пък - а дано Wink

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 15:16 от Ganaila

# 680
   Гани Hug вече снимат в Бейоглу .Наистина името е друго - Muebbet ,да видим. Очакваме някоя фенска снимка да изскочи  Praynig

Да сложа и тук една детелина за късмет  Simple Smile

# 681
   Гани Hug вече снимат в Бейоглу .Наистина името е друго - Muebbet ,да видим. Очакваме някоя фенска снимка да изскочи  Praynig

Да сложа и тук една детелина за късмет  Simple Smile

Heart Eyes Heart Eyes

и от мен Wink

# 682
Здравейте bouquet Heart Eyes  И на мен ми е много приятно,че мога да съм малко по -често с вас  Heart Eyes
Харесва ми промяната на името на сериалчето Blush Предпочитам по-кратки и запомнящи се Laughing

# 683

Боже , Боже ..... това е от 10 -ти май тази година newsm78

Още тогава ли се е знаело ,че ще снимат newsm78 Rolling Eyes Shocked

Murat cok yakisiyorlar

Лите Heart Eyes

# 684
Лите Heart Eyes Joy И мен ме устройва  Embarassed
Скрит текст:
Заради проблема ми с помненето на имена  ooooh! ooooh! Като нищо ще ги омотая ooooh!

Себи  Heart Eyes  Мурат скоро обяснява за новия си сериал, че подготовката по него ще отнеме месеци - до година. Така че  през май той вече е знаел. Това, което си намерила  е от раздела - мечти на феновете Wink И акции в туитър организираха. Тогава си коментирахме, колко е хубаво, че инициативата е от негова фен страница.

Сега събирам инфо на по-разбираем език ooooh!

ФЕ  я няма в таговете на снимката с клапата newsm78 Къде ли ще я търсим утре newsm78

Ние чакаме - рози и бонбони Wink а се запознахме с  момченцето в семейството на ФЕ Wink
Цитат
"Мой Кенан Сарухан передает здесь привет Эйнштейну. Маашаллах тетин единственнный"

ooooh! ooooh!  Joy hahaha Край с дилемата - целувка по челото  ooooh! т.е. само толкова ще има

Цитат
#fanart@muebbet
Энгин(Дагхан)-доктор, помолвлен с Гюльджан , попал в тюрьму с Тансу Бичер(который так же является доктором). Фахрийе(Сельви)- молодая и начинающая адвокат, которая будет спасать Энгина и имеет брата-злодея Сарпа(Омер)😅✌🏻

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 19:08 от Ganaila

# 685

И продължението.....

# 686
  • Враца
Скрит текст:
Лите Heart Eyes Joy И мен ме устройва  Embarassed
Скрит текст:
Заради проблема ми с помненето на имена  ooooh! ooooh! Като нищо ще ги омотая ooooh!

Себи  Heart Eyes  Мурат скоро обяснява за новия си сериал, че подготовката по него ще отнеме месеци - до година. Така че  през май той вече е знаел. Това, което си намерила  е от раздела - мечти на феновете Wink И акции в туитър организираха. Тогава си коментирахме, колко е хубаво, че инициативата е от негова фен страница.

Сега събирам инфо на по-разбираем език ooooh!

ФЕ  я няма в таговете на снимката с клапата newsm78 Къде ли ще я търсим утре newsm78

Ние чакаме - рози и бонбони Wink а се запознахме с  момченцето в семейството на ФЕ Wink
Цитат
"Мой Кенан Сарухан передает здесь привет Эйнштейну. Маашаллах тетин единственнный"

ooooh! ooooh!  Joy hahaha Край с дилемата - целувка по челото ooooh! т.е. само толкова ще има

Цитат
#fanart@muebbet
Энгин(Дагхан)-доктор, помолвлен с Гюльджан , попал в тюрьму с Тансу Бичер(который так же является доктором). Фахрийе(Сельви)- молодая и начинающая адвокат, которая будет спасать Энгина и имеет брата-злодея Сарпа(Омер)😅✌🏻
Тюх, язък, толкова разчитах на Енгин за целувките, че ги може добре  Sad Mr. Green А то ... какво излезе ooooh! Joy Joy

# 687
 hahaha Joy Обаче...

Цитат
— Многие поклонники и СМИ считают, что наш сериал, будет схож с фильмом "Побег из Шоушенка". Сам фильм 1994 года выпуска. ⏰

💥Сюжет фильма: Успешный банкир Энди Дюфрейн обвинен в убийстве собственной жены и ее любовника. Оказавшись в тюрьме под названием Шоушенк, он сталкивается с жестокостью и беззаконием, царящими по обе стороны решетки. Там он знакомится с девушкой по имени Эллис Бойд Реддинг. Каждый, кто попадает в эти стены, становится их рабом до конца жизни. Но Энди, вооруженный живым умом и доброй душой, отказывается мириться с приговором судьбы и начинает разрабатывать невероятно дерзкий план своего освобождения.

P.S. Публикую, чисто ради сравнения и интереса. 🌸

ooooh! Пак сме в началото  ooooh!

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 20:29 от Ganaila

# 688
  • Враца
hahaha Joy Обаче...

Цитат
— Многие поклонники и СМИ считают, что наш сериал, будет схож с фильмом "Побег из Шоушенка". Сам фильм 1994 года выпуска. ⏰

💥Сюжет фильма: Успешный банкир Энди Дюфрейн обвинен в убийстве собственной жены и ее любовника. Оказавшись в тюрьме под названием Шоушенк, он сталкивается с жестокостью и беззаконием, царящими по обе стороны решетки. Там он знакомится с девушкой по имени Эллис Бойд Реддинг. Каждый, кто попадает в эти стены, становится их рабом до конца жизни. Но Энди, вооруженный живым умом и доброй душой, отказывается мириться с приговором судьбы и начинает разрабатывать невероятно дерзкий план своего освобождения.

P.S. Публикую, чисто ради сравнения и интереса. 🌸

ooooh! Пак сме в началото  ooooh!
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Звучи ми много "особено" като за нашия сериал  Rolling Eyes
Но съвсем скоро ще разберем - има няма 2 месеца  Laughing

# 689
Мами Heart Eyes  Докато стартира Wink ще преровим цялата съкровищница на световното кино ooooh! Това е - предложение №2 ooooh!

Wink

Хакан Акгюнай се оказва роднина на Бу
момчето подарило ни тази снимка Wink

И още един превод на текста под снимката
Цитат
Новое с instagram'a Фахрие.
Подпись под фото: Мой Кенан Сарухан изображает Эйнштейна😍✌ Молодец, тётин прекрасный племянник.. 😉🙏❤❤
Wink Wink

ooooh! Сега разбрах, каква точно връзка направиха днес в ТТ:ooooh: ooooh!

Цитат
.автор статьи Мехмет Сарышын- газета "Gunes", тот самый журналист который написал - "Бурак изменяет Фахрие," история с сестрой Бурчун😂😂😂

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 22:17 от Ganaila

Общи условия

Активация на акаунт