Мами
Писачите на подобни сензации - трябва да ги върнем в първи клас
Модулът - четене с разбиране - са го проспали май - май 
Чисто хронологично - "сватбената репетиция" е преди снимките на ФЕ в КСШ
Да се пробвам - за нова интрига
Какво ли избира ФЕ от тази страница 
Преди година - от подобни нейни интереси - само че за туристически дестинации - какъв шум се вдигна

Адвокатката
не я виждам решена - в подобни - деколтета
Петя
Бурак сам казва в свои стари интервюта, че е ревнив
Обаче има едно голямо - НО
В най-обширното последно такова - пред Изет Чапа - той заявява, че се е променил в разбирания, отношение и поведение към случващото се около него. Даже посочва времето на промяната, което - много мило - съвпада точно - с появата на ФЕ в неговия живот
самият Изет Чапа казва, че Бурак е променен. Как да не му вярваме 
Себи
Днес съм малко - вредител
ФЕ беше невероятно красива и убедителна в ролята на Мурка и в партньорството си с Киво - обаче
Все пак вече не говорим за епохата - манталитет, традиции...от преди век. Ти знаеш по-добре от всички тук за Лъжлива пролет и за
целувката
там

Да си кажа, че да ми олекне

Ние съдим за тях - по това, което те ни позволяват да видим. ФЕ нееднократно споделя, колко е щастлива, обичана и обичаща и т.н.. Постоянно четем и слушаме в интервютата им - колко е важно доверието, уважението в една връзка. Не знам защо, но съм решила, че най-голямото изпитание и доказателство за всичко това - тепърва предстои да видим. И то не е в - пищна, бляскава сватба - не, че ще съм против
До сега беше лесно. Тя твърди - в старо интервю
че може да се справи, но за това й трябва подкрепата на Бурак. Нужен и е как беше - "правилния мъж, за да не говорим за експлоатация"
На него съм вдигнала мерника Усмихнат вторник
Туркините въобще не са доволни 

Предпочитам по-кратки и запомнящи се 

И мен ме устройва 
Край с дилемата - целувка по челото