Кауфланд - тема 18

• 147 323
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря, didka pitka!

# 166
  • оттам, откъдето започва България
Няма за какво, ако нещо друго ви интересува - питайте. То, не че много има в брошурата.

# 167
  • София
Вестника тази седмица си е както преди. Има и отделна брошура. Поне за София, да не би в другите градове да е по-малка?

# 168
Да, вестникът за другата седмица е малък /имам предвид с по-малко листи/, както за първи път беше за тази седмица.

# 169
  • София
На допълнителната малка брошура, на последната страница има масажна възглавница за шиацу масаж на врата, гърба, краката и раменете за 50 лв (49.99 лв) и масажор за врат и рамене за 40 лв (39.99 лв). Тъй като раменете и врата ми често се схващат, та се чудя дали тези уреди вършат работа?

# 170
Има ли го вече качен някъде? Промоция на капсули Долче Густо си търся.

# 171
  • София
На допълнителната малка брошура, на последната страница има масажна възглавница за шиацу масаж на врата, гърба, краката и раменете за 50 лв (49.99 лв) и масажор за врат и рамене за 40 лв (39.99 лв). Тъй като раменете и врата ми често се схващат, та се чудя дали тези уреди вършат работа?
Имам подобна възглавничка като тази от 49,99 лв, но купена от Лидл. От една страна не е най-удобно, че трябва винаги да подпираш мястото, което масажираш (например да си облегната като масажираш гърба), но от друга - тя е доста по-универсална от извитата за врат. Върши ми добра работа, но моите проблеми са повече по гръбнака. Ако при теб проблемът е във врата, може другата да ти е по-полезна. Но при подходящо нагласяне и с правоъгълната се масажират врат и рамене. Все пак да предупредя, че натискът от главите е доста силен и при много слаби хора, масажът май не е много комфортен. Аз си имам дебел слой тлъстинки, които омекотяват натиска и чувството е много приятно.  Laughing

Този път и аз имам вестник. Не ми се вижда толкова тънък - 28 страници + допълнителна малка брошура с електроуреди. Но пък ако стане на гланцова хартия, със сигурност няма да го крадат толкова. Wink

Ирене, погледнах във вестника, но не видях капсули.

# 172
Таня, благодаря!  bouquet

# 173

Няма капсули, мисля че ги бяха намалили преди 2-3 седмици.

С две думи от брошурата.
От кафетата Чибо Family 500 гр- 4,29
Шоколад Нестле - 1,07 лв
Лимони 1,99
Вафли Морени Макс 0,37
Сапуни Дав 0,88
Персил 40 пранета течен 11,69

# 174
Някой има ли впечатления от чопъра на Делимано, който е на промоция?

# 175
В моя вестник има и Савекс 4кг за 7 и нещо лв.

# 176
А твоят вестник за кой град е?

# 177
  • София
Няма ли го качен в Интернет?

# 178
  • София
Няма ли го качен в Интернет?
http://katalogkaufland.blogspot.bg/2012/11/blog-post.html  малко по-надолу на страницата

# 179
  • София

В cba са на промоция

Общи условия

Активация на акаунт