Кауфланд - тема 18

• 148 816
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
От Кауфланд сме купували шоколадова торта на фирмата Elea ( май така беше марката).На нас много ни хареса.Другия път ще взема и от бялата,да пробваме.  Simple Smile

# 346
  • София
Скоро не съм купувала торти, но преди няколко години в различните градове бяха на различни производители. Не е казано, че са еднакво добри/лоши навсякъде. Wink

# 347
  • На брега на реката
Аз пред тези от сладкарниците, бих предпочела да е от Кауфланд, че освен Неделя и подобните й, където цифрите са сериозни, останалите са си чиста сметана и блатове. Някои торти на Кауфланд са със сладкарски крем, по-траен е някак си и ми е по-вкусен от голата сметана.

# 348
.

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 18:53 от Lemy

# 349
Здравейте!  Вчера в Кауфланд ми се случи нещо ужасно, обвиниха ме в кражба, видели били на камерите, как съм прибрала нещо в чантата си.  Отнесоха се много грубо към мен, толкова бях шокирана, че дори не знам, дали ми се извиниха, след като не намериха нищо в чантата ми. Подвиха опашки (бяха мъж и жена) и бързешком си тръгнаха. Сега се чудя да се оплача ли, или не? Имам ли право да поискам да видя записите от камерите на предполагаемата  ми кражба?

# 350
  • оттам, откъдето започва България
Някой да е купувал от готовите торти, които се продават в КФ? Едни големи, кръгли, в прозрачни опаковки - Гараш, Сахер и тем подобни, на цени от 10-14 лв. Чудя се дали са хубави?

Скрит текст:
Моя колежка черпи с една торта, която е покрита с настърган на едро бял или черен шоколад. Беше невероятна. За показаната нямам впечатления.  Peace

# 351
Здравейте!  Вчера в Кауфланд ми се случи нещо ужасно, обвиниха ме в кражба, видели били на камерите, как съм прибрала нещо в чантата си.  Отнесоха се много грубо към мен, толкова бях шокирана, че дори не знам, дали ми се извиниха, след като не намериха нищо в чантата ми. Подвиха опашки (бяха мъж и жена) и бързешком си тръгнаха. Сега се чудя да се оплача ли, или не? Имам ли право да поискам да видя записите от камерите на предполагаемата  ми кражба?

Ами щом смятате, че неправомерно са ви обвинили, се оплачете. Аз от от 5-6 години пазарувам в Кауфланд, не си спомням да са проверявали някой за кражба

# 352
  • Русе
Някой да е купувал от готовите торти, които се продават в КФ? Едни големи, кръгли, в прозрачни опаковки - Гараш, Сахер и тем подобни, на цени от 10-14 лв. Чудя се дали са хубави?

Скрит текст:
Мен също ме черпиха с подобна торта от Кауфланд преди два месеца. Не знам каква е била точно. Помня, че имаше нещо като червен конфитюр между блатовете. Освен, че ми дойде много сладка(тъй като аз не обичам прекалено сладки неща) други забележки нямам. Всички останали вкъщи казаха, че е много хубава.

# 353
Благодаря, Bradley Cooper! Разбира се, че не съм откраднала нищо. Никога не съм имала проблеми, аз също често пазарувам оттам.  Въпросът е, къде да се оплача? Едва ли някой си клиент ще бъде по-важен от техния служител?!

# 354
  • Русе
Благодаря, Bradley Cooper! Разбира се, че не съм откраднала нищо. Никога не съм имала проблеми, аз също често пазарувам оттам.  Въпросът е, къде да се оплача? Едва ли някой си клиент ще бъде по-важен от техния служител?!
Като за първо време защо не опишеш случая на страницата им във Фейсбук? Мисля си, че веднага ще реагират.

# 355
  • На брега на реката
Охраната не са техни служители. Външни фирми са.

# 356
+1 за ФБ страницата - с въпрос, към кого да насочиш оплакването. И мен ме провериха веднъж след касата - касиерката се обади на някой и много вежливо ме помолиха да погледнат в раницата. То аз си бях за проверка де  - след морето, хипи неглиже вид и раница, която ми беше нон-стоп на гърба, но я свалих, докато чаках на касата, за да си извадя картата. Стана ми смешно, защото реагират стереотипно на "подозрителен" външен вид, а точно преди това бях видяла една прилично изглеждаща госпожа да си хапва най-невъзмутимо първо баничка, после поничка. Тва охраната им е смешка!

# 357
Да и си имат лимит на хванати в кражба. Моя позната работи това 2 и половина месеца и напусна. Сподели, че единият ѝ колега бил циганин и много бързо ги хващал, а за нея всички били честни. Не издържа и напусна.

# 358
Никога не са ме проверявали, но на скоро станах свидетел как дръпнаха един чичко с един хляб само след касите. Цивилен беше охраната, легитимира се и го помоли да отиде с него.

Бях купила торта Сахер.  Не съм никак впечатлена. Нямах избор обаче. Оказа се че посред лято сладкарниците нямат готови торти за случайни клиенти. Варианта ми остана Кауфланд. Спасихме празника, но тортата беше ужасно сладка.

# 359
Да и си имат лимит на хванати в кражба. Моя позната работи това 2 и половина месеца и напусна. Сподели, че единият ѝ колега бил циганин и много бързо ги хващал, а за нея всички били честни. Не издържа и напусна.

И защо е напуснала, нали не са я гонили, аз нямаше да напусна. За 2 месеца и половина не можеш да се докажеш като кадър, трябва поне година, естествено, че ще я сметнат за честна.

Както и да сега след нощна смяна, отивам до кауфланд за кафе и банани.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт