Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 700
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
А аз да питам, някой помни ли кога пускаха затоплящите подложки за легло миналата година? Изтървах ги, а много искам, и се чудя дали да чакам Лидл или да си търся другаде.  bouquet

# 496
  • софия
Обадиха ми се за играчка. Бях пуснала заявката преф формата в сайта. Толкова се развълнувах, че не чух от колко часа могат да се получават? От 9:00 ли?

# 497
  • София
Ехх, усещам как ще остана без играчки, дано ми се обадят и на мен скоро..... Twisted Evil
И аз се отказах от якетата. Имам почти същото за 40 лв. от Ризървд, но ми се искаше черно. Здраве да е, по-скоро за още малко пари и ще си купя зимно.

# 498
Здравейте,

някой знае ли тази година дали ще палатки ?

# 499
И аз имам няколко лидълски детски тениски, които станаха на ситни дупчици. Мислех, че проблема е в пералнята, но явно не бил. Не ползвам сушилня. Дрехите са от по евтиния клас. Явно там е проблема. С другите не съм имала такъв проблем.

# 500
  • Варна
любимите ни бирени фъстъци  Peace

# 501
И аз пропуснах якетата, но не съжалявам като ви чета.
 newsm78   Rolling Eyes  Koи омекотители хвалехте? Тези от Lidl или от DM?

# 502
Азна обяд ходих и видях якетата имаше доволно количество. Не ми харесаха. За тези пари може да се купи къде по-добро.

# 503
  • на Мелмак
Азна обяд ходих и видях якетата имаше доволно количество. Не ми харесаха. За тези пари може да се купи къде по-добро.

newsm10

# 504
май и аз се отказах от лидълските якета и се насочвам към декатлон:

http://www.decathlon.bg/p/8344289_damska-puhenka-za-prehodi-arpe … ke&results=84 или http://www.decathlon.bg/p/8357148_damsko-yake-za-prekhodi-arpena … ke&results=84. Още повече, че там имат 2г гаранция Wink

Стана ми интересно за цветята - розите, които миналата седмица бяха 3.29лв от другата седмица ще са 4,99лв! къде е логиката?!  newsm78

# 505
  • София
Хм, дупчици казвате. Не ми се е случвало с дрехи от Лидл, но за съжаление последно имах такива на една блуза от Бенетон. Странно newsm78
За омекотители аз харесвам тези на ДМ.
За следващата седмица на плакатите зад касите мернах детски якета  и френска седмица. Не ги видях добре, дано не ви подвеждам.

# 506
  • София
Аз също съм доволна от лидълските дрехи. Много качествени , не са ми се получавали дупчици. Може да е било по-некачествена серия..

# 507
  • София
Детски дебели якета/за малките деца/ имаше на плакатите и френска седмица.
Хумус и мюсли нямаше, само картофена салата си взех - разкошна е с фреш сос. Утре ще си взема и от другата със сметана и див лук.

# 508
Дупчиците се получават от ципове, банели на сутиени.
Затова е добре да се закопчават или да се перат в мрежички.

# 509
  • София
Някой да се сеща по кое време пускаха "грейките" за крака, не помня как им казваха, но са за затопляне на краката?

Общи условия

Активация на акаунт