Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 726
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
В петък ще купувам Ариел на промоция от 9,99 за 2кг/л - пиша,  за тези които не са видяли брошурата.

На тази цена не е на сметка-това му е почти редовната цена. Провери в другите вериги. На промоция е около 7-8 лв/20 пранета Peace

В Лили последно беше на 7.70лв...
В Била целия септември с била карта е на около 9 лв....все по-евтино Laughing

# 526
Дупчиците се получават от ципове, банели на сутиени.
Затова е добре да се закопчават или да се перат в мрежички.
Закопчавам всички ципове и копчета( тик так), а сутиените пера в мрежички, защото ме е страх банелите да не ми повредят пералнята. Та не е от това. Явно аз съм попадала на по-гадно трико. Просто ми е чудно,че само лидълските се надупчват.

На дупчици стават, когато самото трико е старо. От Лидл не ми се е случвало, но една блузка на Lee Cooper извадих от пералнята не само на дупчици, ами и на дупчища.

# 527
  • София
Щом ще пускат детски якета, дано пуснат и апрески, не че е заваляло сняг, ама като гледам какъв студ е всяка сутрин, бррррррррр.....
И на ме са ми тънки зимните якенца за деца, които пускат, вече им взех на моите от друго място.

# 528
  • have faith and be patient ..
аз пък се ядосах на комплектите за кошара от миналата седмица , тези от органичния памук .. пише размери 60/70 на 120/140 а по никакъв начин чаршафа на може да стане на матрака , който е 70/140 ... а са толкова сладки , взех на звездички ,трябва да измисля как да преправя чаршафа  Cry

# 529
В петък ще купувам Ариел на промоция от 9,99 за 2кг/л - пиша,  за тези които не са видяли брошурата.

На тази цена не е на сметка-това му е почти редовната цена. Провери в другите вериги. На промоция е около 7-8 лв/20 пранета Peace

В Лили последно беше на 7.70лв...
В Била целия септември с била карта е на около 9 лв....все по-евтино Laughing
Видях и в брошурата, и в магазина на плакат 30 пранета за 9.99, не знам дали е 2 кг, но пишеше 30 пранета. Мисля, че за тази промоция става въпрос, което си е изгодно.

# 530
Ако е за 30 пранета е ок цената Peace

# 531
  • have faith and be patient ..
а с какво качество е ариела , предлаган тук ? имам от германия и съм доволна , но тукашните струват ли си според вас ? ето този имам аз http://www.ariel.co.uk/en-gb/shop/type/liquid/ariel-colour-and-s … le-washing-liquid   , донесоха ми 2 туби за по 50 пранета всяка , така , че имам , но ако и тукашния е хубав може да се запася  Rolling Eyes

# 532
Този в тубите трайността му е година и половина, така че действай с него бързичко...

Ариел в Лидл е официален внос, такъв, какъвто се предлага и по другите вериги. Peace  Препоръчвам от официалния внос, тъй като прахове паралелен внос от чужбина обикновено са стари, с изтекъл срок на годност, незнайно как съхранявани при транспортиране и т.н. и т.н.

# 533
Вече ще си наложа вето да влизам тази верига магазини. Twisted Evil Снощи минах ей така, уж само да върна дънките и да хвърля едно око ( най- вече на олекотените завивки) и си тръгнах и с яке, и с немски вурсчета и с чаши и сиренца разни, и още куп неща. А до завивките не стигнах  Mr. Green

Като гледах как грабеха якетата и взех няколко размера и пред огледалото една жена ми обясняваше колко хубаво ми стояло и как ми заспало и т. н. Та на майтап и яке си взех. А уж много трудно може да ми влияе накой на мнението, но...
 teta75, да не сме били пред едно и също огледало? Laughing
За якето не съжалявам, наистина ми отива и лекичко и мекичко!

# 534
Миналата година взех на детето зимно яке и съм много доволна, не е мръднало. Беше му  голямо( 92 размер), ама за в количката ставаше.Сега ме подсетихте да го пробвам дали ще му е ок тази зима или да му купувам ново. Дано да са от същите, че да взема и на малката. В четвъртък ли ги пускат в сайта?

# 535
Билянка, не знам....ако си руса с права коса, с дънки и някаква карирана риза, доколкото забелязах, и с дънково яке...си била ти. Иначе-не Laughing Моята мацка си взе лилаво яке накрая...

по принцип акъли не давам, аз коментирах основно на мен как ми стои...ха ха..

# 536
 Joy
Да руса съм, лилаво яке си взех, но не си била ти. Защото ако '75 е твоята година на раждане си  много по- млада от мен. А и от прочетеното тук, дечицата са ти малки. Grinning
А с тази жена бяхме на едни години.

Ето веро съм забравил вчера...  Twisted Evil

# 537
Ааааа, май не съм била аз....рядко ме наричат "жена" иначе, въпреки годините, щото аз доста младея Mr. Green

# 538
  • София
И аз с включване за якетата.Мъжът ми спонтанно видял и купил яке за детето.Обаче й малее.Размер 152.Питането ми е имало ли е изобщо по-големите номера.Да знам дали да търся някъде за подмяна или да връщам направо.За момичешките става дума

# 539
И аз с включване за якетата.Мъжът ми спонтанно видял и купил яке за детето.Обаче й малее.Размер 152.Питането ми е имало ли е изобщо по-големите номера.Да знам дали да търся някъде за подмяна или да връщам направо.За момичешките става дума

Имаше и 164 размер със сигурност, ама от кои точно не знам. Нали имаше за по-мънички и за по-големи отделно.

Общи условия

Активация на акаунт