Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 750
  • 769
  •   1
Отговори
# 750
Купих цикламено яке и розова шапка с уши.
Надявах се да има още някой десен яке, както минали години, но уви. Нито цикламеното, нито животинският принт ми легнаха на сърце.

# 751
  • Бургас
Да кажа, че бебешката серия на Формил е намалена в момента и цената е доста добра, особено като се има предвид, че е хубава (същата е като загубилата се напоследък собствена марка на ДМ, а тя определено беше отлична според запознати) Peace

Има и намаление на доста видове сладоледи, като внимавайте, ако купувате от сорбетата - миналата седмица като си взех, се оказа маркирано на нормалната цена, а не на намалената!

# 752
  • Перник
Аз пък си купих дъска за рязане - голяма, елипсовидна от бамбук. Мисля, че 9,99 лв. не е лоша цена  Crazy
И похвалвам зелето - мъжът ми се угледа на зелката след касата - мека била, не знам каква била. Е, по-вкусно и крехко зеле не съм яла отдавна. Само дето не се сбихме с детето кой да изяде повече салата  Laughing

# 753
  • Варна
Че то зелето трябва да е меко, за да е крехко Laughing

# 754
Да кажа, че бебешката серия на Формил е намалена в момента и цената е доста добра, особено като се има предвид, че е хубава (същата е като загубилата се напоследък собствена марка на ДМ, а тя определено беше отлична според запознати) Peace

Има и намаление на доста видове сладоледи, като внимавайте, ако купувате от сорбетата - миналата седмица като си взех, се оказа маркирано на нормалната цена, а не на намалената!

Вчера бях в ДМ и вече го има в продажба бебешкия прах Wink

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 15:04 от dollly

# 755
Какво ви е мнението за фритюрниците? Преди малко видях един останал и го грабнах. Все пак 85лв. Не са малко.

# 756
  • Бургас

Чудесно, че са го върнали вече bouquet Ама при положение, че са едни и същи, с кеф си взех днес за 4,79лв от Формил Peace

# 757
Скрит текст:

Чудесно, че са го върнали вече bouquet Ама при положение, че са едни и същи, с кеф си взех днес за 4,79лв от Формил Peace
[/quote]
Аз пък не съм доволна от този Формил и нямам търпение да се отърва от него Simple Smile
Предпочитам Персил и после е този на ДМ Wink

# 758
Какво ви е мнението за фритюрниците? Преди малко видях един останал и го грабнах. Все пак 85лв. Не са малко.

Не ползвам такова чудо. ММ беше домъкнал от някъде и го сложил на остъклената тераса. От мазните изпарения няма изчистване-навсякъде попиват - под, дограма, стъкло, таван...мани,мани Stop Като го попитах той ли ще чисти всичко това и набързо го разкара Mr. Green

Брадата, много добре си направила. Праховете са 1 към 1, и като състав, и на един и същ производител....и между другото-изпират много добре, поне ДМ-ския. Железен Peace

# 759
 dollly защо не си доволна? В другата тема се коментираше,че съставът е 1:1 е дм -ския  Rolling Eyes

# 760
Аз пък взех ултразвукова четка за зъби, намалена с 10 лева, и безглутеново мюсли, намалено с 30 %
и двете много ми харесаха

# 761
  • Берлин
Аз си взех преди 2 седмици лак от лидълската марка. 10 дни не е мръднал, а не е като да не домакинствам. Може да поогледам за още цветове

# 762
  • Бургас
Тет, знам аз, душко, следя и онази тема  Whistling Имам си отворен, ползвам си го, доволна съм и детето не мирише на "парфюм" Crazy

Иначе и аз щях да казвам за ултразвуковите четки, че са ги изкарали с 10лв надолу Peace Ама като знам как не успях да понеса електрическата им такава и я завещах на мъжа, определено ме е страх да пробвам и с тази Rolling Eyes

# 763
  • Перник
Аз си взех преди 2 седмици лак от лидълската марка. 10 дни не е мръднал, а не е като да не домакинствам. Може да поогледам за още цветове

Лак? За нокти? В Лидл?  Rolling Eyes Не помня да съм виждала. Лакочистител обаче си купувам редовно.

# 764
  • Берлин
Ми не знам, може би в БГ да няма  newsm78
Сори,ако съм подвела с поста си

Общи условия

Активация на акаунт