Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 479
  • 769
  •   1
Отговори
# 30
tiptoe  

Благодаря, че ме отмени, мила Брада!  Laughing

Минифурната загрява много по-бавно от вградената ми фурна Бомпани. Това е нормално предвид ватовете, нали? И докато в другата фурна ако сложа нещо само на горна фурна,  и то вдигнато по- нависоко, трябва да внимавам да не изгори, тук няма такава опасност- поне не и за времето, за което би изгоряло в другата. И при вас ли е така/ тези с фурните/?

Може би сравняваш със старата Thinking Ако е била супер трупер добра и модерна Grinning
При мен проблем няма, бързо загравя, пече всичко-чушки пекох даже оня ден. Колко са ти ватовете?

# 31
  • have faith and be patient ..
Хм, на мен ми трябват три точки и бих се възползвала но само лично взимане вече

аз съм от Варна , и имам 1
а по повод на прането на детско бельо - отделям светли от тъмни , и + това използвам кърпички за улавяне на цветовете при пране . преди пусках по 3 перални , сега по 2  Mr. Green

# 32
  • Бургас
За нищо, Нил Hug

От 3 букета смесени цветя и един с мини (уж) гербери успях да спретна 6 букетчета за градината и едно за мен си Crazy

http://image.prntscr.com/image/28f8b58aed3c468a9dd733e0f192d16d.jpg

# 33
Брадата, признах те...виртуозно и много красиво Peace

Алекс, все нещо е пуснало боя, за да оцвети дантелите. Не е драма де..

# 34
Тази сутрин са заредили точно 10 букета  мини гербери.
Майка ми е взела 5, една жена още 3 и са останали 2 опърпани - това точно в 8 часа при отварянето.

# 35
За фурната
Скрит текст:
tiptoe  

Минифурната загрява много по-бавно от вградената ми фурна Бомпани. Това е нормално предвид ватовете, нали? И докато в другата фурна ако сложа нещо само на горна фурна,  и то вдигнато по- нависоко, трябва да внимавам да не изгори, тук няма такава опасност- поне не и за времето, за което би изгоряло в другата. И при вас ли е така/ тези с фурните/?

Може би сравняваш със старата Thinking Ако е била супер трупер добра и модерна Grinning
При мен проблем няма, бързо загравя, пече всичко-чушки пекох даже оня ден. Колко са ти ватовете?
Тя я старата си работи още- тази я взех за притопляне, че пенсионирах микровълновата, а и за готвене по-малко количество.  За старата ли ме питаш колко вата е?

# 36
За новата Laughing
Какво готвиш на новата и доволна ли си?

# 37
За фурната
Скрит текст:
За новата Laughing
Риба пекох и кюфтенца по гръцки- абе усеща се, че мощността е по- малка с една дума

# 38
  • София
О! Новината за играчките ме изненада приятно  Simple Smile
 bradata, Браво! Красиви букети си направила Simple Smile
От детското бельо съм доволна (само последния път се издъниха, но засега при мен е единичен случай). За себе си съм купувала бикини два пъти и също нямам оплаквания от качеството.  Peace

# 39
Благодаря на всички за точките!
bradata- чудни букети!
Щерката се каза с нов класен, букета отпада  Mr. Green За класната на малкия съм взела саксийка преди 2-3 седмици и не съм я уморила още  Mr. Green ( пак от Лидл)

# 40
За фурната
Скрит текст:
За новата Laughing
Риба пекох и кюфтенца по гръцки- абе усеща се, че мощността е по- малка с една дума

Съжалявам...не знам какво да ти кажа.
При мен всичко се готви, ето сега сложих пилешки дробчета да се запекат. Не ми се струва да става бавно, но не съм имала и "бърза" фурна Confused

# 41
За фурната
Скрит текст:
За новата Laughing

Съжалявам...не знам какво да ти кажа.
При мен всичко се готви, ето сега сложих пилешки дробчета да се запекат. Не ми се струва да става бавно, но не съм имала и "бърза" фурна Confused
Сигурно е затова- няма с какво да сравниш. Не мога да намеря книжката за моята вградена фурна, но произволно потърсих и намерих в нета- например един whirlpool за вграждане е с над 1000 вата отгоре, а има и с повече. Сигурно е нормално да се "държи"по този начин и да ми се струва един вид по- слаба. То, ако не беше така- всички щяхме да сме с минифурни Laughing
П.С- Трябва да си вземем еднакви продукти /разбира се- лидълски/, да сготвим по една и съща рецепта и да видим дали ще пекат и двете за едно и също време Grinning

# 42
1 350 вата е моята минифурна Laughing Бях го писала..
Пече идеално. Даже загорих дробчетата преди малко Mr. Green
Все едно ми говориш за друга фурна, честно...

ПС...дробчетата са лидълски.

# 43
  • Пловдив
За новата тема  bouquet

И да питам как успявате да си уцелите номера за бельото? Защото от дрехите съм си взимала едни дънки, тъй като само при онова пускане някъде миналата есен ми станаха, един анцуг и клин.

# 44
Аз вземам М и са ми ок...
В др.магазини как пазаруваш бельо? Laughing И тук така....

Общи условия

Активация на акаунт