Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 697
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Тази сутрин при нас якетата се грабеха като топли закуски - по 3-4 броя носеха хората. Аз отмъкнах едно черно, лепна ми най-малкият размер. Допада ми, че яката е по-висока и пухкава и пази гърлото и врата. Което за живеещите покрай морето е от голямо значение  Laughing. Като плюс отчитам и хубавата линия, която прави отзад на гърба/кръста, което не мога да кажа за якетата от Декатлон. Последните ги мерих няколко пъти и така и не се навих да купя, отзад стояха като торба.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 09:24 от dani_keranova

# 451
  • Варна
Леле ,лудница беше днес голямо грабене и ровене.
Взехме си по  1 яке с ММ ,моето е черно с яка че наистина който живеем по морето знаем какво е с вятъра.Харесах и без яка ама се отказах..
Ходихме на този на Мир ,че на другите представям си какво е било..

# 452
Якетата стават ли за зимата или са по-скоро за есенния сезон? Едва ли додовечера ще има останали, особено пък моя размер, но знае ли се, може пък да се доредя. И още нещо ме интересува материята каква е и дали е като минаогодишната, за която пишат, че се нацепва?

# 453
Олее,Smile ми прочети малко назад, имам чувството, че само аз преди да попитам нещо, чета поне 5 страници назад Tired Даже аз научих, какви са якетата, а не ме интересуват. Доста са скъпи за такова качество. Спомням си преди време, че си търсех такова. Ми те такива цени от по 50-60 лева, то зимните ми, дебели якета са по- евтини и прецених, че не си струва.

# 454
  • Варна
И аз ходих на Мир, че ми беше най-близо. Хоризонтални шевове за ватата има, не е просто декорация. Якето няма как да мине за зимно. Топличко е, защитава, но няма как да го ползвате в големия студ. Миналогодишните не съм ги и видяла даже и не мога да сравня дали материята е същата. Шушлякова е, ама как да знам нацепва ли се, или не?!  Rolling Eyes

П.С. Явно с lorennka сме ходили в един и същ магазин и сме си взели един и същ модел яке  hahaha

# 455
Момичета, как са размерите на мъжките якета? Стават ли за едър мъж или са по-скоро умалени? /да знам дали да си изгубя почивката в магазина след малко  Laughing/. Мерси!

# 456
Много хубаво вталени изглеждат дамските, но едва ли ще се уредя до довечера.
Каква е разликата между двете черни? Едното е лъскаво май   newsm78

# 457
Олее,Smile ми прочети малко назад, имам чувството, че само аз преди да попитам нещо, чета поне 5 страници назад Tired Даже аз научих, какви са якетата, а не ме интересуват. Доста са скъпи за такова качество. Спомням си преди време, че си търсех такова. Ми те такива цени от по 50-60 лева, то зимните ми, дебели якета са по- евтини и прецених, че не си струва.
Мери, чета всички мнения, но от "миналогодишните бяха такива, такива и такива..." до това дали са пуснати същите якета сега има голяма разлика. Въпросът ми е към момичетата, които днес са видели зареждането. Лидл ми е по път от работа за вкъщи, но за да отида трябва специално да слизам и да се прехвърлям от един автобус на друг, за това искам да знам дали си трува да го правя. По принцип не съм фен на якетата на Лидл, единственото, което би ме впечатлило, ако качеството за тази цена е добро. За това, за себе си съм преценила, че е по-добре да попитам тук, отколкото да се разходя без да има смисъл.

# 458
Малко ми е непонятна тази истерия около тези якета, при положение, че магазините са пълни с такива, или поне в София, на същите цени. В Даная гледах страхотни модели по 50 лв някъде:
Скрит текст:

В аутлета на Теранова на Пиротска, по 30 лв.:
Скрит текст:

И моето, от китайския мол на Мария Луиза, страхотно, за 40 лв.:
Скрит текст:

# 459
И аз това се чудя. Да бяха по 20 лв. щях да разбера, ама подобни има наистина навсякъде Rolling Eyes

# 460
  • София
Отидох сутринта в 8 за мъжки дънки, то май съм се объркала и вероятно са от четвъртък, защото нямаше. Но беше лудница на якетата. Лелки и стринки грабеха по 3-4. Якетата са евтинджос, на пазара със сигурност могат да се намерят поне с 10 лв по-евтино за това качество. Който не успее да се дореди, да не съжалява.

# 461
Някой погледна ли плакатите за другата седмица?

# 462
Lemy, благодаря за снимкте! Ще пропусна, не харесвам такива якета и определено качеството не си заслужава цената.

# 463
Някоя взела ли си е от по-дългите якета, които са в 3 цвята? Материята и общо вида им като на по-късите ли е?

# 464
Сега, за якетата:
1. Миналогодишно имам розово с качулка. Не ми се е нацепило, но както казах и преди, ватата се размества и трябва да се внимава при прането и сушенето. Не стават за зима, за сега точно са - есенни. Като дебелина са еднакви тазгодишните и манологодишните. Различни са само моделите Peace

2. Истерия или не-не всички живеем в София и имаме достъп до n-на броой магазини Wink Аз лично и време нямам да обикалям по центъра на града ни и да търся.

3. Взех си черно 38 номер с лилаво около ципа, с качулка. Ще се огледам вкъщи и ще решавам. Не са достатъчно вталени за моя вкус. Мерих и детско 164 номер, по-дълго от дамското е, но в гърдите е леко тясно...

Общи условия

Активация на акаунт