Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 748
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
  • Майничка
Тъничка е ватата и се размества. На миналогодишните дамски от този тип лесно се нацепваше материята.

# 436
Тъничка е ватата и се размества. На миналогодишните дамски от този тип лесно се нацепваше материята.
Благодаря ти много!  bouquet
Спести ми едно ходене до магазина

# 437
Тънки са, да, по моите стандарти са за мека есен. На мен не ми се е цепил шушляка, но синковеца ми го клъцна леко отзад с ножицата Mr. Green Та сега имам леееека цепка отзад Whistling

Иначе са много лекички Whistling.

# 438
За якетата - Гледам, че имат хоризонтален тегел, това не пречи ли на ватата да се събира?

# 439
  • София
Момичета, вие възползвахте ли се от бебешките дрешки от Лидл?

Аз ходих, като исках да взема от бодитата за бебо, ноо бяха останали размери за бебета на по 1 год...  newsm45

Иначе, всичко купено от Лидл, е много качествено и си заслужава.

# 440
Теди, още в сряда в 9.00 почти всичко беше изкупено при нас.

# 441
За якетата - Гледам, че имат хоризонтален тегел, това не пречи ли на ватата да се събира?

Не мисля, че този тегел хваща ватата. От вътрешната страна го няма тегела. И да, събира се...трябва да се суши хоризонтално и да се намества леко.

# 442
  • София
Да, аз ходих в сряда, но след работа в 18:30 и имаше само 86/90 / ако не бъркам размера/.
Ходих и в Четвъртък сутринта с надеждата да са извадили новички  newsm47 , но без успех  newsm45

# 443
  • Варна
Добре, че влязох в темата първо. Мислех да ходя тази вечер за яке, че утре до обяд няма за мога.
Ако има някоя мама от Варна, е купила от пижамките размер 62-68 и по някаква причина иска да се раздели с 1 бр., моля да ми пише едно ЛС.

# 444
Аз до пижамки изобщо не стигнах...нямаше никакви Simple Smile

# 445
В Манго има жестоко по-готино детско момичешко яке от лидълските на същата цена. В Зара също.

# 446
  • Варна
Тази вечер го пробвахме ,доволни сме   Peace

# 447

Спести ми и моето ходене; мерсаж  Hug
Имам на вид същото яке, но с естествен пух-бях го купила от метро за 60лв(после имаше и в Зара); адски съм доволна( въпреки, че са тънки, топлят чудесно) и разцветките на тези ми харесаха, но щом са с вата-не, мерси. Ще изчакам да видя дали няма да пуснат другите вериги отново пухени. Peace

# 448
Здравейте, за якетата от утре- за дами над 44-размер-понеже търсих вариант и намерих в Декатлон-базовият им вариант има и ХХL размер и е на цена от 29 лева. Разбира се има и по-скъпи.

# 449
Здравейте, за якетата от утре- за дами над 44-размер-понеже търсих вариант и намерих в Декатлон-базовият им вариант има и ХХL размер и е на цена от 29 лева. Разбира се има и по-скъпи.
Това ли?:
http://m.decathlon.bg/p/8357148_damsko-yake-za-prekhodi-arpenaz- … a-morskosino.html

Общи условия

Активация на акаунт