Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 759
  • 769
  •   1
Отговори
# 420
Обсъдихте ли пухените якета, които ще пуснат в понеделник?
И мен ме интересуват,главно детските,най-малките?Дали са подходящи за зимата според вас или само за есента?

# 421
За зимата - абсурд. Много са тънки и според мен са за пролет/ есен Peace

# 422
Бихте ли казали дали сте виждали термоси досега newsm78

# 423
  • София
В Лидл има ли препарат за почистване на керамични плотове? До сега не ми трябваше и не съм се заглеждала.

# 424
И аз се интересувам.

# 425
Здравейте, виждали ли сте останали от бебешките дрехи,  от тази седмица, някъде в София?

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 07:40 от cvetinkka

# 426
Здравейте, виждали ли сте останали от бебешките дрехи,  от тази седмица, някъде в София?
Магазина на Стамболийски. Мисля, че Западен парк се води този район. Имаше много останали неща, поне в четвъртък.

# 427

И в Студентски град има останали доста, вече като размер не знам как са.

# 428
Обсъдихте ли пухените якета, които ще пуснат в понеделник?

А дали са със естествен пух? Thinking
"Изключително тънко и топло – благодарение на специално ватиране за много топлина и лекота
Суперлеко – благодарение на тънка и лека, но суперефективна ватировка"

# 429
Ако бяха, биха го написали, мисля. Едва ли е нещо по-различно от детските тънки грейки, които пускаха преди 2-3 седм. само, че с ръкави.

# 430
Няма да са пухенки, а ватенки Laughing
Като миналогодишните вероятно ще бъдат-с тънка вата. На мен лично ми идва тъничко това яке, за зима определено не става, за сега е. Много малко вата има, не е обемно, освен това леко се смъква надолу при пране и трябва да се суши хоризонтално и да се намества леко ватичката.... Иначе на вид не са лоши....
Детските за момчета бяха умалени миналата година. На сина ми взех 128 номер, при положение че носи 116 Peace

# 431
В Лидл има ли препарат за почистване на керамични плотове? До сега не ми трябваше и не съм се заглеждала.
понякога пускат препарат за керамични плотове в седмица за почистване. Не е лош за цената си.

# 432
  • Варна
Мисля утре да отида за яке сутринта ,дано да са хубави цветовете на живо  newsm78

# 433
Имайте предвид, че миналата година всичките якета бяха разграбени рано сутринта. Пускаха ги в събота тогава Peace

# 434
  • София
Якетата не са ли доста тънички, поне на снимка така ми изглеждат.

Общи условия

Активация на акаунт