ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 3 [219]

• 31 009
  • 738
  •   1
Отговори
# 450

ох, бее, защо е тъжничъъък  Cry Cry

Crazy Crazy

ПП

Абе, балкона на затвора напраУ У римските терми гледа...  Shocked Shocked Flutter  Grinning Grinning

Crazy Crazy

току-що излязал от затвора, без работа, без анне  Mr. Green как да е  Joy

това е "дома му"   Laughing

# 451

ох, бее, защо е тъжничъъък  Cry Cry

Crazy Crazy

Скрит текст:
ПП

Абе, балкона на затвора напраУ У римските терми гледа...  Shocked Shocked Flutter  Grinning Grinning

Crazy Crazy

току-що излязал от затвора, без работа, без анне  Mr. Green как да е  Joy

това е "дома му"   Laughing

Peace Peace

ади пак с пищова си играе   Grinning Grinning Heart Eyes  в първия момент помислих, че е таблет  hahaha hahaha hahaha

Момчешка им работа  hahaha hahaha hahaha  те сигурно се чувстват като в осъществена детска мечта  Grinning Grinning - патлаци, ченгета... кютек... ретро коли, мощни мотори...  дано и мацките си ги бива...  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 12:43 от Анонимен

# 452
  • Sofia, Bulgaria
Laughing Laughing

запасал патлака  Joy Crazy Crazy Crazy

Ако гащите му бяха малко по-широки,  можеше и да го бутне по навътре  Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing
Да бе, ами ако гръмне  newsm09 newsm09 Отиде ни спасителят  Blush Blush Joy Joy Joy Joy

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 453
# 454
  • Яко в Матрицата...

Каква кола Crazy hahaha hahaha

# 455
# 456
  • близо до брега на морето
мА вие работа немате ли бре-едвам смогвам да ви изчета сега,а ако оставя за довечера-отървах кардото ooooh!
Пак се мятам,че нема кой да ми удари едно рамо-а работа в къщи бол Laughing
Рени bouquet благодаря за всички преводи-ма аз четем саде за нащУ Mr. Green

# 457
  • Sofia, Bulgaria
мА вие работа немате ли бре-едвам смогвам да ви изчета сега,а ако оставя за довечера-отървах кардото ooooh!
Пак се мятам,че нема кой да ми удари едно рамо-а работа в къщи бол Laughing
Рени bouquet благодаря за всички преводи-ма аз четем саде за нащУ Mr. Green

Аз пък сама съм си шеф и днеска нема да работим  newsm68 newsm68 newsm68

# 458
Скрит текст:
Laughing Laughing

запасал патлака  Joy Crazy Crazy Crazy

Ако гащите му бяха малко по-широки,  можеше и да го бутне по навътре  Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing
Да бе, ами ако гръмне  newsm09 newsm09 Отиде ни спасителят  Blush Blush Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Аллах корсун!   Praynig

Гале, като споменеш гащи, че и широки и насреща ми батЮ огащен  rotfImbo rotfImbo

Ох, не думай, и на мен ми се яви

дайте да ви наредя малко за четене споделено от хулиганите за дЕдко.  Wink
Шегувам си се аз с него, ама винаги с най-добри чувства. Човека си е много добър професионалист!
Три сезона с него научихме поезията на Назъм Хикмет,  Laughing Laughing а да видим сега на Джемал Сюрея ли ще се прехвърлим или на някой друг.  Wink

---

Скрит текст:
БЕРГЮЗАР КОРЕЛ

Прекарах три години с актьор като Четин Текиндор. Четин аби идва всеки ден при мен, щипе ме по бузите и казва: „Заради мен ще останеш без бузки“. Забавлявахме се като деца на сета.

------

Перихан Юнлюджан

...Най-силната сцена за мен беше, когато за първи път пристигнах в махалата, вървейки заедно  с Четин Текиндор и стъпих в дома на семейство Кара. Беше много вълнуваща и трогателна сцена. Не мога да ви опиша вълнението си преди снимките да започнат.

-----

Мелике Ялова

Работих с много добри режисьори. Те бяха мои учители в истинския смисъл на думата. Работих с такъв професионалист като Четин Текиндор.

------

Еркан Авджъ

Никога няма да забравя първата ми обща сцена с Кенан и Четин Текиндор. След кратка репетиция в обущарницата, казаха „Снимаме“ и това да бъда едно място с двама души, които и като хора, и като актьори носят такава енергия, беше страшно вълнуващо и истинско. Когато човек участва в толкова дълги проекти, те го  обогатяват не само като актьор, но и личността му  като цяло.

------

Cem Özkan

Четин аби е много възпитан човек. Дори когато е ядосан, се държи вежливо. Няма големи претенции, искания, желания...Яде, пие с нас. Народен човек.

-----

Ръза Коджаолу

С Четин аби не бях играл по-рано. Тук имах шанс да снимам дълго с него. Неговата аура се носи на цялата снимачна площадка, особено в Бейкьоз, където е построена махалата, в която живее семейство Кара.  Едно от най-хубавите неща е запознанството ми с него. Тъй като бях в ролята на полицай, непрекъснато се налагаше да шофирам и то старите коли от онова време. Затова много често я вратата, я огледалото оставаха в ръцете ми. Вратата всъщност беше отворена, но не помръдваше. Тъкмо героят ми забогатя, купи си нова кола и сериалът свърши. Не можах да й се порадвам. Няма да забравя първата си сцена в началния епизод. С Махир започнахме като врагове. Трябваше да проведа разпит и да го подложа на мъчения. Заснехме дълга сцена с изтезания на едно неголямо място. Кенан аби е като планина и трябваше доста да се поизпотя, за да го набия.  Е, минахме без да се налага да се качвам на специална платформа. Държах сопа в ръка.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 13:50 от g_georgieva08

# 459
  • Яко в Матрицата...
Мими Hug Heart Eyes, девойчето не е лошо, интервюто й също Peace Laughing

Добър екип са ги събрали, да видим днес как ще стартират.

Гале Hug Heart Eyes, голЕм е Четин аби Party Party

# 460

Party Party Party Party  Laughing  я, кой е в Ла буум  Joy

подгрява за довечера, за дружното гледане на 1 епизод  Laughing

# 461
Hug Hug Hug Интервюто с Бенсу  Hug Hug Hug
Превод Ренка  love001 love001 love001 love001 и аз  Peace

Нещо става и мамата променя линка. И друг път се е случвало.  Peace
http://cagatayulusoysite.wordpress.com/2016/09/19/бенсу-сорал-haberturkсептември-2016/

# 462

Пожелание за Чачам  Heart Eyes  и от любимото ни тейзе   Heart Eyes Heart Eyes
и Али

https://pbs.twimg.com/media/CstlnDyW8AEM_sF.jpg

лайкче от прекрасницата  Crazy Crazy

и късметчета от Букетче  Heart Eyes Heart Eyes

и още, и още  Party Party

https://pbs.twimg.com/media/Cso17PwXgAESCtW.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Css9EoGXgAAFKrT.jpg

Mr. Green Mr. Green 

https://www.instagram.com/p/BKf0MK6g8Ia/?taken-by=eceyorenc01

# 463
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Ани, Рени , благодарности за интервюто...  Hug

Иве, следиш го изкъсо   Laughing Hug

Мокри чичеци ...

и аз съм любопитна за пръстена, но турски полицай с гръцка богиня на пръстена, пък било то и Венера  newsm78  Предлоложението на Ивето за Горгоната Медуза по-пасва, но и то е митология   Wink

Цитат

Колата, сигурно ще му е друга мания, предполагам, че ще я е възстановявял  ...

Аз, за съжаление, няма да съм он лайн  Weary. Дано насмогвам да ви  чета  newsm17...

пп Журналистите, и те се стягат за довечера. Обявили си са го днешния ден за "Кървав" понеделник, а тук, какви са очакванията от новите сериали за сезона. Според единия, ако има много екшън в нашия сериал, това било рисковано ...

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 14:28 от tara_lezhka

# 464
   Hug Hug Hug Hug   Лелеее , нямате стигане  hahaha hahaha hahaha  

Докато се натуткам , то фотки , то интервюта ...напълнили сте темата  hahaha hahaha hahaha

Забравих да кажа , здрастиии  wavey wavey wavey

Нека , нека се забавлява Чачи , то не може само работа  Party Party Party

Първият ми лайф ще е довечера и много се вълнувам  Thinking Thinking Thinking

С писане не зная дали ще се включа , че като ви гледам какви сте чевръсти , но на балконЯ ще съм сто процента  hahaha hahaha hahaha . Ще съм ВЪТРЕ , ама иска време  hahaha hahaha hahaha

Рени  Hug Hug Hug , сега ще чета Бенсула
Ани Hug Hug Hug
Гале  Hug Hug Hug , дедко не го зная , тепърва ще се запознаваме . Но щом такива суперлативи ръсят за него ...некак , нека  Crazy Crazy Crazy

Часът и мястото са известни  Party Party Party Party Party

Сигурно в 4 епизод ще свали потника  hahaha hahaha hahaha

Тара  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 14:29 от eti61

Общи условия

Активация на акаунт