ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 3 [219]

• 30 979
  • 738
  •   1
Отговори
# 465

love001 love001

ще я видим авокатката как няма да й пука  smile3503

------------------

И газетаджийката от ПО и тя с пожелания за екипа довечера

https://www.instagram.com/p/BKiOvS2gu1Q/?taken-by=asliorcan99

и още, и още дето вика Ивето

# 466
оххх бееее  hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha   Mr. Green Mr. Green  Тъй като е израснала сред мафиоти, тя става много честен адвокат.

отишла болна на интервю, спала и после всичко си казала  ooooh! ooooh!  как пък не  hahaha hahaha

Hug Hug Hug Hug

# 467
  • Яко в Матрицата...
Иве Heart Eyes, не отговарям за съдържанието hahaha hahaha hahaha

ББ продава бижутата на жената на БТЕ... Шурубаджанащина от класа Joy Joy Joy

# 468
То при Клунито всичко е шуробаджанащина  hahaha hahaha

вай бе, и баба ви ли изплува  Sick Sick тя да седи далеч от Чачи, даже може и да не го лайква  Joy Той и без това не си пада много по социалните мрежи  Joy Joy

вярно ще е кървав понеделника. Имаше един профил в Т, в който слагаха временните рвйтинги по време на епизода. Трябва да си го изровя кой беше, че може да съм го разчистила  Laughing

# 469
Иве Heart Eyes, не отговарям за съдържанието hahaha hahaha hahaha

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

и ББ ли е в кюпа, яяя  ooooh! ooooh! Joy

# 470
То при Клунито всичко е шуробаджанащина  hahaha hahaha

Мафия! Мафия! 

# 471
Скрит текст:
Здравейте!

Ани, Рени , благодарности за интервюто...  Hug

Иве, следиш го изкъсо   Laughing Hug

Мокри чичеци ...

и аз съм любопитна за пръстена, но турски полицай с гръцка богиня на пръстена, пък било то и Венера  newsm78  Предлоложението на Ивето за Горгоната Медуза по-пасва, но и то е митология   Wink

Цитат

Скрит текст:
Колата, сигурно ще му е друга мания, предполагам, че ще я е възстановявял  ...

Аз, за съжаление, няма да съм он лайн  Weary. Дано насмогвам да ви  чета  newsm17...

пп Журналистите, и те се стягат за довечера. Обявили си са го днешния ден за "Кървав" понеделник, а тук, какви са очакванията от новите сериали за сезона. Според единия, ако има много екшън в нашия сериал, това било рисковано ...

Grinning Grinning  Peace

Тара и аз се замислих, но...

Скрит текст:
Горгона не е... а за Венера съм 80% и обяснявам... Везни, любим ден петък /Венера/, артистизъм, красота, любов...  А и пръстенът не е на турски полицай, а на Чачи, който обожава Измир и Егейско море... даже станаха 90%  Grinning Grinning  Разбира се, от снощи имам и снимков сравнителен материал, но в друг комп  Laughing Laughing Laughing  ПП А пръстенът, който се беше хванал отблизо на ръката му в една екшън сцена не е оригиналният, а бутафорка, че при това млатене отидЕ хубавата главица...  Grinning Grinning Sunglasses

Браво на колегите и приятелите за подкрепата им   Peace Peace Heart Eyes

Ох беее, не закъсня! Серенай и тя стреля в десятката, пардон, в дванайската...  hahaha hahaha Joy

https://www.instagram.com/p/BKiL1jQgXSB/?taken-by=serenayss&hl=en

Не съм прочела интервюто с Бенсу още, но благодаря Рени!  bouquet

Heart Eyes Heart Eyes

# 472
  • Яко в Матрицата...
Лу, аз преведох половината, другата остана за Ани Laughing Да сме по-бързи Joy Joy Joy

Аз пък нещо не се вълнувам от пръстена на Чачо Rolling Eyes Не ме кефят таквиз аксесоари по мъжките ръце Joy

Серенай... браво, десетката я е уцелила отдавна Laughing

# 473
Минавам само да споделя...че не мога да плувам... Party
Боже...няма и 5ч. и сме Вътре.. Crazy

# 474
  • София
Край - намерих си лекарството  Joy Joy Joy Joy Joy
Цитат
Сега съм по-добре, внимавам какво ям.
Ще засилвам концентрацията  Joy Joy Joy Joy

И Бенсуто е голяма щурачка, само се прави на тиха и скромна  Laughing Laughing Laughing Ще видим до къде ще издържи непукизма й  Laughing Laughing Laughing Laughing
Много хубаво интервю  Peace Благодаря Ани  Hug Heart Eyes Ренка  Hug Heart Eyes  bouquet bouquet bouquet bouquet

За гледането он-лайн - разделям екрана на две - едната половина /по-голямата/ гледам филма, а другата - форума и отвреме-навреме обновявам да видя дали някой не е писал нещо и да прочета, докато има някоя по-спокойна сцена  Laughing Laughing

# 475
  • Яко в Матрицата...
И Дуду му пожелава успех на Чачо Joy Joy Joy

https://www.instagram.com/p/BKiLKOvASL3/?taken-by=sukrududu

# 476

Party Party Party Party

отвреме-навреме обновявам да видя дали някой не е писал нещо и да прочета, докато има някоя по-спокойна сцена  Laughing Laughing
Hug Hug

hahaha hahaha hahaha  дали някой бил писал  hahaha hahaha

newsm78 newsm78  това къде го чете  Mr. Green

# 477
Лу, аз преведох половината, другата остана за Ани Laughing Да сме по-бързи Joy Joy Joy

Аз пък нещо не се вълнувам от пръстена на Чачо Rolling Eyes Не ме кефят таквиз аксесоари по мъжките ръце Joy

Peace Peace  Затова е в скрит текст...  Grinning Grinning

Благодаря, Ани  Hug Heart Eyes !  Чичек и за теб  Simple Smile  bouquet

Heart Eyes Heart Eyes

Гале,  Hug исках да благодаря за публикуването на отзивите на колегите, снимали с Дедко! Много хубави думи от всички! Очаквам с интерес участието му. Общуването, дори и през екрана, с истински Човеци, е благодат не само за колегите, но и за зрителите им!  Peace Hug Hug

Чичек и за теб  Heart Eyes  Hug

Успех на всеки участник поотделно,  както и на цялото, а на себе си пожелавам вълнуващо приключение!  Peace Party Party

Crazy Crazy

Цитат
newsm78 newsm78  това къде го чете   Mr. Green

ПП Иве, по форумите, Peace За щастливия петък не е ли така?  Rolling Eyes Blush Подвели ли са ме?  Peace Grinning Сефте!  Sunglasses Wink

# 478
  • София

Party Party Party Party

отвреме-навреме обновявам да видя дали някой не е писал нещо и да прочета, докато има някоя по-спокойна сцена  Laughing Laughing
Hug Hug

hahaha hahaha hahaha  дали някой бил писал  hahaha hahaha

newsm78 newsm78  това къде го чете  Mr. Green

Ми следя бюлетина  Laughing Laughing Laughing Laughing

За любимия ден - това е според зодията - Везни https://www.edna.bg/horoskopi/vezni/sedmichen#horoscopeBlock

# 479

бонбон  Heart Eyes Heart Eyes

Party Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт