След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -191

• 30 334
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
ох, сетих се за тазсутрешната снимка на крокодила, така както се е ухилила едва ли не се надсмива на феновете на Ашка"виждате ли, севгилито ми заяви пред всички че нашата любов е по -красива от Дефмерската"
Същото си помислих и аз,колко е самодоволна. Whistling

Е, на нейно място кой не би се пъчил самодоволно - след толкова усилия най-после успя да го накара публично да и се обясни в любов, при това не каква да е , а от прекрасна най-прекрасна  Mr. Green

# 721
А бе аз не напразно ѝ станах фен на Гупата, бе! Въртя, сука, накара момчето да разсърди феновете заради нея! И сега аз се наслаждавам на най-красивата любов - ГупБар форева! Мътен поглед, увиснал нос, сульо и половина - влюбен в Гупа Боре просто е прекрасна гледка! Grinning

# 722
Дани, зарежи го Борко, както каза Про, малко е още момчето, ще порасне, ще поумнее........може би  Wink Наслаждавай се на Йомко, докато и той не ни е настъпил по мазола  Laughing

# 723
  • По света и в нас.
Никакъв фен не съм и станала,даже и на Борко снимките ги подминавам вече,само общите с Елчин ги лайквам. Mr. Green

# 724
  • Perla
Дани, зарежи го Борко, както каза Про, малко е още момчето, ще порасне, ще поумнее........може би  Wink Наслаждавай се на Йомко, докато и той не ни е настъпил по мазола  Laughing
Лошото е, че трудно ще повярваме вече на Йомко, като знаем,  че Борко в реала  изживява такава прекрасна любов, пред която Йомковата е нищо.

# 725
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз като не знам за тая велика любов ми е вери гуд  Joy Joy Joy
Хич не знам какви ги е плещил Боре с тоя лишен от кислород мозък  Mr. Green Само разбрах, че съм някаква лошотия, ама аз това си го знам от сума години  Joy Joy Joy

# 726
Ирко, и по-добре, че не знаеш, че то с техните любови и нашите мозъци на реване ще ги направят  Joy  Joy  Joy
 На маймуни ни направиха  Mr. Green

# 727
# 728
Гледайте сериала на Чачун  Whistling

# 729
# 730
Добро утро  Hug Hug Hug Hug
Не е хубаво Борето да прави така и то точно преди началото на сезона.
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам. Hug Hug  Hug

# 731
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug

# 732
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Кафе за лошите момичета форева  Laughing

Ирка  Hug

# 733
Добро утро, мили момичета!  Hug Hug Hug

Дани, зарежи го Борко, както каза Про, малко е още момчето, ще порасне, ще поумнее........може би  Wink Наслаждавай се на Йомко, докато и той не ни е настъпил по мазола  Laughing
Изобщо не съм обидчива, какво ми стана, не знам. Ако пък се обидя, бързо ми минава. Сигурно много си го бях идеализирала Баръш - мил, любезен, тактичен. Не се ли усети какви ги плещи. Нейсе!
Мисля да го гледам. Аз гледах "Баща ми и неговото семейство" снощи, по мой тип са тези сериали, и ми хареса, но сега свалям този на Чачко, че ще съм само на мобилен нет до утре, и ще го гледам.

Хубав ден, мили момичета!  Hug Hug Hug Днес само ще ви чета, че от телефона мразя да пиша, пък нали съм си романист, романи трудно се пишат от телефон! newsm47

# 734
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диде  Heart Eyes Hug верно, аз забравих да добавя- форева  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт