На море в Гърция 2016 - VI

• 112 308
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Красота Heart Eyes

# 391
Привет, любителки на гръцкото море!
Не ми идваха известия за темата и съм я изтървала, срамота!
Снежни, гръцки поздрави от мен, такова чудо не е било с години. Три дни вали, излизахме да играем с децата и понеже явно бяхме от малкото, дойдоха да ни снимат от местната телевизия Simple Smile
Колкото и да е красива тази снежна приказка тук  нямам търпение вече да ми замирише на море!

# 392
Кали по колко дни ви бяха двете обиколки?

# 393
  • София
Ооо,над 20 бяха и двата пъти Simple Smile

# 394
Ооо,над 20 бяха и двата пъти Simple Smile
Благодаря!
20 дни..... мисията невъзможна  Confused

# 395
Спокойно, то не е за един път.
Ние направихме обиколка на около половината от полуострова за 13 дни с 5-годишно дете: голяма част от местата, за които се пише тук, ги "отметнахме" тогава. Имахме си план, много ни помогна и на нас пътеписът от кемпър-форума (с кола сме обаче). Спахме на 9 различни места. (Включително по пътя към и от Пелопонес имахме междинна нощувка.)
После веднъж се отбихме в друга част от полуострова на път за Кефалония. А 2016-а прекарахме 4-5 дни на път за Китира, предимно по плажовете на Месиния. Сигурно пак ще се ходи...  Heart Eyes

# 396
Говори ми, говори  Heart Eyes
Тази година няма да е обаче, ще повторим Лимнос най - вероятно.

# 397
  • София
Лелееееее....снежна ГЪрция Grinning А аз влизам тук с очакването да се " стопля".НО пък не може да отрече че е красиво- сините води и контраста на снега.Аз направих вчера първата резервация за  м. юни на Ситония.Сега остава  обратното броене .Ще се навъртам  тук четейки в ашите планове и събирайки информация  за нашите Simple Smile Това  ми доставя удоволствие почти  колкото самата почивка Simple Smile

# 398
  • Живее на Луната
Здравейте момичета. Можете ли да ми препоръчате хубав хотел (4 или 5 звезди) в района на Тасос или Халкидики или другаде в Северна Гърция. По възможност да има поне полупансион както и хубав плаж и забавления за деца! Две години под ред ходим в  в мелатрон на Халкидики и много ни харесва но ми се да разнообразим това лято. Та сещате ли се за нещо подходящо?  newsm78

# 399
  • София
Здравейте момичета. И аз вече се чудя на къде да се запътим тази година. Миналата година през септември много исках да отидем на Скиатос, но не успяхме, сега отново се чудя за Скиатос И Скопелос, но като ви чета за Пелопонес започнах да се чудя и за там. Предполагам, че ще имаме 14 дни, което е достатъчно и за двата острова и за една малка част от Пелопонес. Ще ви следя Simple Smile

# 400
14 дни даже за трите острова са достатъчни Grinning

Иначе в зависимост от сезона, може едната дестинация да е по-подходяща, или другата. На Пелопонес е адски горещо лятото, но пък има по-диви и спокойни места. Скиатос (особено) и Скопелос са доста туристически във високия сезон, но е по-мек климатът. Алонисос си е екстра по всяко време.

# 401
  • София
Параход, периода е или последните две седмици на юни, или последната на юни и първата на юли.
Дали ще е достатъчно хубаво времето на Скопелос и Скиатос тогава или има риск?

# 402
Здравейте, искам да попитам каква е цената за гмуркане в Гърция? Тази година планирам не само почивка на плажа, а и ми се иска да опитаме нещо различно. Досега не съм пробвала, та ще трябва учител и всякакъв вид оборудване.  Confused

# 403
Здравейте, искам да попитам каква е цената за гмуркане в Гърция? Тази година планирам не само почивка на плажа, а и ми се иска да опитаме нещо различно. Досега не съм пробвала, та ще трябва учител и всякакъв вид оборудване.  Confused
За цените в Гърция не мога да споделя, но със сигурност не е кой знае колко инетересно за гмуркане там Simple Smile
На нас за гмуркане в тайланд ако не ме лъже паметта, без сертификат и до 10м дълбочина, две гмуркания, оборудване, транспорт, половин ден лекции на сухо и учител, ни взеха около 300лв на човек. Но там имаше корали, пъстроцветни риби и определено беше невероятно преживяване Simple Smile

# 404
В Гърция е добре с обикновен шнорхел и плавници, без инструктор и акваланг. Има си живот все пак - риби, октоподи, калмари, морски звезди, по островите и огромни миди и охлюви.

Общи условия

Активация на акаунт