На море в Гърция 2016 - VI

• 112 302
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
Допуснала съм грешка, трябваше първо да коментирам захранване на бебе и тогава да изкажа мнение другаде  Simple Smile

Споделих това, тъй като, доколкото чета темата, видях мнения основно за фери и паркинг във Волос.

А въпросният хотел поне аз не знам да се предлага от някоя българска агенция, тоест, който иска да си го запази, трябва да го направи сам, през букинг например ... 

# 421
Имаше едни добри времена, когато заради злоупотреби с подфорума от страна на туристически агенции и агенти имаше ограничение за достъп до подфорума докато новорегистрирания потребител не натрупа определен брой мнения. Понякога това ограничение силно ми липсва.

И всъщност точно този хотел с прост сърч в Гугъл се вижда, че присъства и в палитрата от предлагане и от българските агенции.

# 422
Допуснала съм грешка, трябваше първо да коментирам захранване на бебе и тогава да изкажа мнение другаде  Simple Smile
Преди години форумът беше структуриран така. Не можеше да се пише в туристическия, преди да имаш минимум 50 поста по други подфоруми (и то не клюкарник). И бяха значително по-добре нещата.

Не обвинявам конкретно теб, не се познаваме, просто мисля, че тази практика беше доста полезна. Иначе за Волос Палас е хубаво да се уточни, че стаите на тази цена са само редовни двойни, за двойка дори с едно малко дете цената е от 100 евро нагоре, т.е. бизнес-хотел, неизползваем за семейства.

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 14:15 от Параход

# 423
Bliss, може ли да ми изпратиш линк коя агенция го предлага на свободна резервация, на лично съобщение, разбира се, тъй като аз намирам единствено стари пакети от преди 2-3 години.  newsm78

Параход, възможно е, не знам с дете каква е цената и колко се доплаща, споделих мнение за двойна стая  Peace

# 424
Bliss, може ли да ми изпратиш линк коя агенция го предлага на свободна резервация, на лично съобщение, разбира се, тъй като аз намирам единствено стари пакети от преди 2-3 години.  newsm78

Параход, възможно е, не знам с дете каква е цената и колко се доплаща, споделих мнение за двойна стая  Peace

От въпроса ти следва, че агенция не може да се свърже с хотела след запитване от клиент и да направи резервация?!?!? А трябва изрично да го предлага?!?!?! Излизат поне 2 имена на туристически агенции, които са го пускали като описание на сайтовете си.

# 425
Не знам за теб какво следва от въпроса ми. Безсмислено е.

# 426
Всъщност, от къде тръгна разговора за нощувки във Волос?

Аз се сещам само за две причини.
Първата е, някой много калпав шофьор, който да не може да си прецени пътя, така че да си хване ферито за Спорадите.
Втората, виж, и аз се замислям за нея, да се наслади човек на Волоските ципурадико, както подобава! Демек, да се напие порядъчно и да се прибере пешком до кревата.

# 427
Когато ферито за островите е рано сутрин или обратно - пристига на сушата късно вечер (в някои части на сезона това е единственият курс), как пък няма да се лангърка човек цяла нощ по пътищата, за да не го нарекат в бг-мама калпав шофьор  Mr. Green

А иначе момата, която пита за хотел, май имаше дела конкретно във Волос, няма да ходи на Спорадите.

# 428
Блис, ще ти го пратя малко по-късно от компютъра Wink
 Ех, тези волоски мезета, Мм ми разказва с много ентусиазъм за тях и са в графата
" някой ден".
 Това е апартаментът. На 5 минути е от църквата Св. Димитър, на 5 етаж с асансьор, в стара, но поддържана сграда. Много добре е обзаведен, има всичко, на живо е също толкова хубав, колкото на снимките. С две спални е. За двама го дават 60 евро, за 4-ма 100 евро. Давам ти и телефон на посредника, който го предлага 00 30 694 729 8117 Димитрис, говори български.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 18:22 от Zoι

# 429
  • София
От мен тръгна разговора за нощувка във Волос.

Причината да искаме да нощуваме в града е, че имаме работа малко по надолу от Волос , но искаме да нощуваме там за да разгледаме града, няма да гоним никакви фериботи  Peace

Две двойки сме без деца, и засега най добра оферта ми излиза за Волос Палас, ако не изпадне нещо друго запазвам там , дано е ок  Peace

# 430
  • София
Момичета, имам въпрос за остров Скопелос, къде е удачно да резервирам нощувки в градчето Скопелос или в някое друго?

# 431
Здравейте,

Моля за мнение дали плажа на Лефката (хотел VILLAGIO MAISTRO) или Евия (хотел Grand Bleu) е по-подходящ за семейство с дете, имам предвид пясъчен, спокоен и не много дълбок? Третият ни вариант е Potomaki Beach, Корфу.

# 432
Здравейте. Тази година с нежелание се налага да заменим обичайната си почивка в Турция с друга дестинация, предвид ситуацията там. Една от тях са Йонийските острови. Искам да ви запитам има ли фирма, която организира почивки до тази дестинация, понеже не сме любители на самостоятелно организиране, нито пък на почивка със собствен транспорт.

# 433
alinnna, не мисля, че тук ще намериш отговор на тези въпроси. Повечето тук ходим до Гърция самостоятелно със личен транспорт. Струва ми се обаче, че има не малко фирми, които предлагат почивки в Гърция и по начина, по който вие искате. Виж обичайните тур оператори, които използвате дали няма какво да ви предложат. Също така съм мяркала в този под форум тема за all inclusive в Гърция. Вероятно там ще са ти по-полезни отговорите Simple Smile

# 434
Здравейте. Тази година с нежелание се налага да заменим обичайната си почивка в Турция с друга дестинация, предвид ситуацията там. Една от тях са Йонийските острови. Искам да ви запитам има ли фирма, която организира почивки до тази дестинация, понеже не сме любители на самостоятелно организиране, нито пък на почивка със собствен транспорт.
Loyal travel, Бохемия, Солвекс

Общи условия

Активация на акаунт