На море в Турция - тема 46

• 174 756
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
200 евро струва самолетната седалка,кеф цена няма.

# 391
Имам нужда от вашата помощ. Искаме с мъжът ми да почиваме в Анталия. Да съжаление можем да си го позволим от първа дата 28.04 или втората дата от 05.05. (дано да става да плаж).Не откривам обаче такава агенция, която да има тръгване от Варна за тези дати  Crazy

# 392
  • Резерват "Северозапад"
esstela, права си, разбира се Peace, но като сметна поне 1200 лв. отгоре и пресметливата ми природа започва да се бунтува Mr. Green. Пък и чартърните програми са за 7 дни, а аз искам поне 9 - да си заслужава почивката Heart Eyes.

# 393
  • Варна
esstela, права си, разбира се Peace, но като сметна поне 1200 лв. отгоре и пресметливата ми природа започва да се бунтува Mr. Green. Пък и чартърните програми са за 7 дни, а аз искам поне 9 - да си заслужава почивката Heart Eyes.

Тогава варианта ти е този,които аз си открих,пътуваш до Истанбул/Сабиха и от там с техните авиолинии или с кола от до,още повече сега с този тунел,който съкращава пътя около час Peace

# 394
Здравейте, моля за мнение за х-л Justiniano park conti и х-л Lonisera resort & spa . И двата хотела са в района на Алания. Много ми е трудно да избера един от тези два х-ла. Praynig

# 395
  • Варна
Момичета,моля пак за коментар за CRISTAL  SUNRISE QUEEN-SIDE.Някой бил ли там?

Не намерихте ли агенция ,която да ви обясни,че този хотел е най-смотания от цялата верига???

# 396
  • Варна

Тогава варианта ти е този,които аз си открих,пътуваш до Истанбул/Сабиха и от там с техните авиолинии или с кола от до,още повече сега с този тунел,който съкращава пътя около час Peace

esstela, ние ще пътуваме от Варна до Белек с кола скоро.Гледам, че през Истанбул е най-пряко.За какъв тунел става въпрос? И видях, че са пуснали моста над Измитския залив, който съкращава пътя , но пък струвал 90ТЛ в едната посока Shocked.Някой минавал ли е с кола и как стоят нещата?

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 17:44 от sufi

# 397
  • Варна
Ето този:http://m.dir.bg/banks/news/24545369/

Аз също още не знам подробности,имам ходене март и май и ако го използвам ще пиша подробно Peace

# 398
  • Варна
Ей че си бърза...благодаря bouquet.За Нова година сме в Белек.Ще пътуваме с кола - 4 човека сме /децата са тинейджъри вече/ и колкото и жално да ме гледаха  не ми се даваха около 700е за самолетни билети.Така че обещавам да пиша за пътя до Анталия  и как върви магистралното развитие на Турция.

# 399
Здравейте, моля за мнение за х-л Justiniano park conti и х-л Lonisera resort & spa . И двата хотела са в района на Алания. Много ми е трудно да избера един от тези два х-ла. Praynig
Като територия и двата са приблизително еднакви . Градината в Джусти е уникално красива и не може да се забрави, но пък Lonicera  печели с новия корпус и многото си басйни / общо 6 / , както и с по- добрия плаж от другия.  На който и да се спрете , ако не сте ходили в Анталия досега , ще сте доволни .  Peace

# 400
  • Варна
Ей че си бърза...благодаря bouquet.За Нова година сме в Белек.Ще пътуваме с кола - 4 човека сме /децата са тинейджъри вече/ и колкото и жално да ме гледаха  не ми се даваха около 700е за самолетни билети.Така че обещавам да пиша за пътя до Анталия  и как върви магистралното развитие на Турция.

Хаха,гарантирам ти,че са много добре в магистралното развитие,прибирайки се от общата ни почивка в Кристал Адмирал Сиде,с кола до Бургас приятели са го направили за осем часа,приятно изкарване на празниците Peace

Анталия и Алания нямат общо Naughty

# 401
Като територия и двата са приблизително еднакви . Градината в Джусти е уникално красива и не може да се забрави, но пък Lonicera  печели с новия корпус и многото си басйни / общо 6 / , както и с по- добрия плаж от другия.  На който и да се спрете , ако не сте ходили в Анталия досега , ще сте доволни .  Peace
Благодаря за мнението. Почивали сме в Алания в х-л ЕФТАЛИЯ АКВА, но искаме това лято да бъде друг х-л за разнообразие.

# 402
В „Лонисера“ децата са до 13.99.Перфектен плаж,градина,нов корпус и много басейни.Фреш-портокал през целия ден.

# 403
  • Пловдив
Моля мнения за TITANIC DELUXE BODRUM 5*

# 404
В „Лонисера“ децата са до 13.99.Перфектен плаж,градина,нов корпус и много басейни.Фреш-портокал през целия ден.

Абсолютно подкрепям. Тази година бяхме там .Прекрасна територия, много басейни и най-важното на плажа по всяко време може да си намериш място/не да бързаш сутрин да мяташ хавлии и да спринтираш пред руснаците 😀

Общи условия

Активация на акаунт