На море в Турция - тема 46

• 174 725
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Жалко и много лошо ... два пъти ползвах техните услуги и съм много доволна от тази туристическа агенция - Алфа тур. И за догодина пак планирах две почивки през тях.  Уви !

# 436
  • София
Скрит текст:
Някой знае ли защо Емералд са пуснали цени на толкова малко хотели? Миналата година по това време всички хотели вече бяха обявили цените си.
Не са само Емералд. Турс предлагат цели 9 хотела в Кемер, 10 в Лара. Иво продава като при комунизма под тезгяха останалите хотели на цени "според зависи" само на лични съобщения. Нещо се изумиха всички тази година.
Да наистина странни неща, и едни такива неадекватни цени...неясна работа,беден избор на хотели в сравнение с предлаганите мин. сезони,лични оферти и т.н.
Не трябва да забравяме, че в Турция има извънредно положение. Ето мин. седмица пак атентат в центъра на Истанбул. Вървят и чистки по всички етажи на администрацията, а вероятно и сред частния бизнес. В такава нестабилна обстановка сигурно и на българските, и на турските туроператори не им е лесно да гарантират качествена почивка. Не знам.
И аз съм се насочила за 2017 в Турция отново и с интерес чета коментарите на всички. Hug

# 437

Не трябва да забравяме, че в Турция има извънредно положение. Ето мин. седмица пак атентат в центъра на Истанбул. Вървят и чистки по всички етажи на администрацията, а вероятно и сред частния бизнес. В такава нестабилна обстановка сигурно и на българските, и на турските туроператори не им е лесно да гарантират качествена почивка. Не знам.
И аз съм се насочила за 2017 в Турция отново и с интерес чета коментарите на всички. Hug

Чистки в частния сектор надали има, обаче икономическото положение не е цветущо. Беше тежък сезон за Турция който изправи много хотелиери пред големи затруднения, и за жалост признаци за подобряване няма  Sad Очаква ги пак тежък сезон и има хотели които не знаят дали ще могат да отварят или не.

И ние отменихме почивката и ми е много криво.

# 438
  • Варна
Скрит текст:
Някой знае ли защо Емералд са пуснали цени на толкова малко хотели? Миналата година по това време всички хотели вече бяха обявили цените си.
Не са само Емералд. Турс предлагат цели 9 хотела в Кемер, 10 в Лара. Иво продава като при комунизма под тезгяха останалите хотели на цени "според зависи" само на лични съобщения. Нещо се изумиха всички тази година.
Да наистина странни неща, и едни такива неадекватни цени...неясна работа,беден избор на хотели в сравнение с предлаганите мин. сезони,лични оферти и т.н.

Освен "опасното" положение,което нон стоп коментираха по всякакви медии и помогнаха за тези резултати,ние сме една много малка част от клиентелата им,турските агенции и тур оператори нямат проблем,да не говорим,че не сме особено желана клиентела за Анталия.

# 439
  • Plovdiv
Ей че си бърза...благодаря bouquet.За Нова година сме в Белек.Ще пътуваме с кола - 4 човека сме /децата са тинейджъри вече/ и колкото и жално да ме гледаха  не ми се даваха около 700е за самолетни билети.Така че обещавам да пиша за пътя до Анталия  и как върви магистралното развитие на Турция.

Хаха,гарантирам ти,че са много добре в магистралното развитие,прибирайки се от общата ни почивка в Кристал Адмирал Сиде,с кола до Бургас приятели са го направили за осем часа,приятно изкарване на празниците Peace

Анталия и Алания нямат общо Naughty
esstela, тук направо ме уби! Сиде-Бургас 1200 км. за осем часа си е направо рекорд!

# 440
Ние сме от потърпевшите от фалита на АлфаТур. Направихме резервация за Риксос Сънгейт.
Мъжът ми е звънял в ТезТур и от там са му казали да не бърза да си тегли парите от застрахователя, щели всеки момент да излезнат с официално становище. Може би ще може резервацията да се запази и да не се налага да се прави нищо.

# 441

Чистки в частния сектор надали има

има, при това много

# 442
Днес погледнах няколко ТА  за Турция - малко хотели се предлагат и цените са доста високи. Може би една идея по-ниски от 2015, но в сравнение с тези от тази година ми се видяха такива.

# 443
Да, наистина са по-високи - хотела, в който бяхме сега стартира с около 100е повече за същия период Peace

Ние избрахте за следващото лято Лонисера  Peace

# 444
  • Beyond the Frontiers
Ние сме от потърпевшите от фалита на АлфаТур. Направихме резервация за Риксос Сънгейт.
Мъжът ми е звънял в ТезТур и от там са му казали да не бърза да си тегли парите от застрахователя, щели всеки момент да излезнат с официално становище. Може би ще може резервацията да се запази и да не се налага да се прави нищо.
TEZ Tour България
преди 2 часа
Тез Тур България подава ръка на изоставените от фалиралия туроператор Алфатур клиенти
Във връзка с обявения вчера фалит на туроператор Алфатур искаме да се обърнем към всички пътуващи, резервирали своята празнична почивка с пакет на Тез Тур.
Скъпи приятели, искаме Вашата мечтана, дългоочаквана, заслужена и планирана празнична почивка да се случи.
Тез Тур България ще осъществи, резервираните вече през фалиралия оператор почивки.
Моля, свържете се с нашия офис, за да можем в най- кратък срок да реорганизираме Вашата вече резервирана почивка. http://---shoretner923-2gGrMRA
Тез Тур България иска да окаже подкрепа и съдействие и на клиентите на Алфатур, резервирали почивки за други пакети и дестинации според наличните свободни места.
Всеки от Вас ще получи нашата помощ.
По Коледа стават чудеса!
Тез Тур България
http://www.teztour.bg/
02 935 09 35; info@teztour.bg

# 445
  • софия
Здравейте! Какво ще кажете за Албена холидейс? Стабилна тур агенция ли са, някой пътувал ли е с тях? Може ли да се разчита за резервация?

# 446
  • София
Здравейте! Какво ще кажете за Албена холидейс? Стабилна тур агенция ли са, някой пътувал ли е с тях? Може ли да се разчита за резервация?

На 101%. И автобусите са им добри, и цените са по-тънки. Аз лично съм очарован от обслужването. Тая година пак при тях бях, но не се състоя почивката и не е имало грам проблем при връщането на парите. А отидох при тях ей така от инат щото Ориент се направиха на велики.

# 447
  • софия
И аз това видях, че цените са по- тънки, не само на автобусните, а и на самолетните! Много се изненадах, не съм резервирала през тази фирма. Благодаря за информацията!

# 448

На 101%. И автобусите са им добри, и цените са по-тънки. Аз лично съм очарован от обслужването. Тая година пак при тях бях, но не се състоя почивката и не е имало грам проблем при връщането на парите. А отидох при тях ей така от инат щото Ориент се направиха на велики.
newsm10
Палчето е заради болднатото.

# 449
  • Варна
Само,че въпроса беше дали е стабилна агенцията?

Общи условия

Активация на акаунт