АПРИЛче в коремчето расте, скоро пред всички ще ни издаде - Тема 4

• 33 052
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
  • Вестерос
На мен ми каза дока да го пия но шпато само при болка.

Дуфастон пих аз, но като изпих опаковката ми каза да го спра и вече не го пия.

# 241
  • Варна
Хубаво е като знаеш. че ще има още търкаляши се около Коледа  Laughing
Кристална, снощи четох някъде , не знам къде беше, че в 8-ма седмица матката ставала с размера на грейпфрут (преди да забременеем е колкото юмрук). Това отчасти обяснява щръкналия корем без голямо наддаване на тегло, макар че там пишеше че дори тогава не си личало  Crossing Arms
Аз явно съм се поизморила от ходене днес, от 17-18 ч. имам тъпа болка ниско долу. От 1-2 часа си стоя седнала, но не минава, ще пия но шпа и се паркирам в леглото  Simple Smile

# 242
И аз да се присъединя към болките Sad вчера и днес май прекалих с активността и от следобед си ме наболява, пих но шпа поуспокои ме и установих, че не ме боли само като лежа Simple Smile

# 243
  • София
На мен док ми каза, че ще приемам лекарствата до 15-та седмица. После ще видим. Мисля, че утрогестана после се спира, защото плацентата си поема функциите, а но шпа-то го заменят с магнерот против контракциите. Ама да го докараме до там Praynig

Аз матката още не си я напипвам над срамната кост. С момчетата помня, че горе-долу по това време ми пролича - когато вече осезаемо напипвах твърдина там. Но не помня коя седмица е било.

# 244
  • Пловдив
Здрвейте,бях на почивка и не успях да се похваля,че детайлната мина чудесно.Всичко е наред,но пола не се видя-каза само,че повече е за момиче и аз бях безкрайно щастлива.Чак забравих да питам за лекарствата,ама карай.За безплатна фетална и БХС в Пловдив ме питайте и не видях дали някой е отговорил.Аз се записах за др.седмица и това ще продължи до края на годината та имате време.Аз се свързах от раз,но мн.момичета трудно се свързали.

# 245
Здравейте,Кати ти на кой тел звъня,че и аз не мога да се свържа.

# 246
  • Пловдив
На 032/602826 звънях към 13:30ч

# 247
Имам въпрос към тези от вас, които приемат утрогестан - докторът пусна ли ви изследвания за нивото на този хормон преди да ви го изпише? Имайки предвид, че с хормоните шега не бива (често от тях се пълнее, получава се замаяност, главоболие и др.) знаете ли колко ниско е било нивото му преди да започнете приемът? На мен ми го изписаха ей така - "оо имаш неразположение - на ти тоз' хормон", но нисък ли е бил, нормален ли - не се знае. Вярно, че на много жени се предписва, но не е панацея за всякакви болки в корема по време на бременност

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 09:31 от Смърфка

# 248
  • Пловдив
И на мен ми го изписаха след болки и без изследвания. Опаковката ми е към края си и утре съм на преглед - надявам се да няма нужда да купувам нова опаковка.

# 249
  • където мечтите се сбъдват
Имам въпрос към тези от вас, които приемат утрогестан - докторът пусна ли ви изследвания за нивото на този хормон преди да ви го изпише? Имайки предвид, че с хормоните шега не бива (често от тях се пълнее, получава се замаяност, главоболие и др.) знаете ли колко ниско е било нивото на този хормон преди да започнете приемът? На мен ми го изписаха ей така - "оо имаш неразположение - на ти тоз' хормон", но висок ли е бил, нормален ли - не се знае. Вярно, че на много жени се предписва, но не е панацея за всякакви болки в корема по време на бременност
Аз пия дуфастон.Изписаха ми го заради зацапване и болки в корема в 5 г.с.Не съм правила предварителни изследвания.Доколкото разбирам го изписват като бонбони.Аз се чувствам много зле откакто го пия.Дори спрях да ходя на работа,защото  понякога не мога да стана от леглото и да направя две крачки.Опитах се да го спра с разрешение на доктора,но започнаха болки в корема и започнах да го пия отново.

# 250
Здравейте, момичета, след малко отсъствие съм тук и не мога смогна да ви изчета. И аз съм на вълна за нови панталони. Не съм качила и грам, но някак си не ми е удобно със старите дънки, притиснали Embarassed са ме много ли, въобразявам ли си, не знам. Laughing

# 251
Ох голямо четене пада Simple Smile)
Нереида Честит Рожден ден, жива и здрава,леко раждане, и едно прекрасно здраво бебенце в ръцете   nbirthday
Теди - аз дуфалак пих два пъти че беше много зле положението, става за бременни. Но за сега крушите ми действат много добре и се надявам да съм ок, че не искам да привиквам на лекарства.
Денко честито мъжле много се радвам Simple Smile)
Аз точно вчера обяснявам на таткото представяш ли си едно твое дребно копие да ти се усмихва насреща, ох много искам момченце и аз да ми е такова хубаво като големия хубавец  Crazy
Белинда много хубаво си го обяснила, благодаря, чак сега ми стана ясно че с тези медицински термини не се разбирам. Само дето взех да се притеснявам и аз за възрастовия фактор ... че след малко повече от 2 седмци ставам на 33  smile3520
Ох аз гледам ТЛС тези тъпи американки не ги разбирам понякога, те заспиват прави, изморени преяждат им се храни, качват кг (или са дебели и не им личат коремите) и не разбират че са бременни, оставиии... но това са аномалии според мен.

# 252
Добър ден от мен!
Честито на всички с празници или хубави новини!
Вчера си изкарах много хубав ден, с разходка с малчо из града, много е доволен, значи и аз  Heart Eyes
За един почивен ден успях и да изпера, дори прането си да прибера, мих чинии, пазарувах, и дори малко готвих. Отдавна не съм имала толкова сили за всичко... Дано се оправят нещата, че не ми беше лесно.
Но, това да са ми проблемите, като чета половината как сте основно на легло... миличките. Да се оправяте, че да разхождате тумбачетата гордо  Hug
На мен ми се спи. Почти постоянно. И ми се яде. Няма да казвам колко съм качила. Защото не съм сигурна  newsm78 ама са доста.
Пия ФК, взех си и едни витамини, защото казах на док, че сутрин ръцете са ми малко изтръпнали. Как няма да са, като спя върху тях... ама пусто, спомних как след раждането преди, половината ми пръсти на едната ръка бяха перманентно изтръпнали. Сега ми изписа магнезий с витамини Б, и аз си взех всички витамини + магнезий + ФК, че скоро ми свършва старата опаковка. И само на това си карам.
От утре могат да ме запишат на ЖК, ама утре няма как да отида, и ще го оставя за след празниците.Така или иначе, при следене имам право на 2 прегледа с ехограф /за всичките месеци общо/, пък сега все още ме гледа всеки път  Sunglasses
LilyRose, моето момче на пръв поглед няма нищо общо с баща си... докато най-накрая не видях негова снимка като бебе. Малкия пита защо сме го снимали черно-бял, и той не можа да намери разлика. Много е приятно.

# 253
  • Germany,Bielefeld
Мили мами,аз от тази нощ съм мн зле през час повръщам бях на лекар и влизам в болница за няколко дни да ме наглеждат!Много ми е притеснено,дано всичко да е наред

# 254
  • Бургас
Мили мами,аз от тази нощ съм мн зле през час повръщам бях на лекар и влизам в болница за няколко дни да ме наглеждат!Много ми е притеснено,дано всичко да е наред
Горкичката  Hug Всичко ще е наред. Ще те подсилят с някоя друга система и ще си като нова.

Общи условия

Активация на акаунт