АПРИЛче в коремчето расте, скоро пред всички ще ни издаде - Тема 4

• 33 018
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia, Младост 3
И на мен ми личи много, коремчето си е твърдо, аз последните месеци тренирах доста заради сватбата ни , която мина юли, и сега може би заради коремните мускули е така твърдо, но и издуто. А и бях отслабнала много , точно преди да направим бебето бях на най-малките кг , които съм била от 11 клас  Laughing И после ме хвана гладът и съм качила 3-4 кг ...
Никой не ми отговори за Щерев, явно никой не се следи там , ще се надявам всичко да е ок като отида  Wink
Лека вечер и по-малко неразположения за всички ни  Hug

# 91
doctor_la,вярно си е Joy
И на нас ни забраниха секс Close Повече почивка трябвало, а наистина никой не ти казва нищо за..чиниите например ooooh!
ТедиБлу, вярвам че не е нищо обезпокоително течението ти, спокойно, пък ако много те тревожи , отиди на лекар. Belinda,казваш..Страшничко си е като осъзнаваш, че носиш цяло човече Crazy
Аз дано не изпуснах някой , то докато изчета и забравям.... Гледам всички сме така. Хахха, ама много пишеме. Simple Smile
Аз, според приложението ми днес влизам в 9г.с Blush

# 92
  • Варна
Белинда, ако се повтори зацапване, което е малко по тъмно със сигурност ще долетя моментално при друг АГ за да видим какво става. Засега обаче е спряло и няма помен. Да, ще се успокоя да отида на преглед да си видим човечето пак с мъжо, но пък 1 седмица мисля че ще мога да изчакам.
Касиди, завиждам че си успяла! И аз така исках, но не ми се получи. Кг не свалих, само стегнах малко мускулите, които в момента 100% няма и помен че съм правила нещо. Бая работа ще имам по себе си след като родя, само че дали ще имам време за това, незнам  Simple Smile

# 93
  • където мечтите се сбъдват
Лелеее, момичета, изписали сте две цели теми, докато се включа отново. Няма да мога да ви изчета, надявам се всичко да е наред с вас Simple Smile.
Ние бяхме на почивка в Гърция, после имахме сумати гости, допълнително малкият не ходи на градина и съм нон стоп ангажирана с него, та едва сега намирам време за компютъра.
Ще гледам да съм по-активна от другата седмица  Hug
Тъкмо си мислех,че имаше още едно момиче от Бургас,което вече не пише.Радвам се,че всичко е наред при теб.Аз нямам сили за толкова активности.Основно се въртя покрай леглото.

# 94
Здравейте и от мен. Успешна нова тема. Опитах се да ви изчета, но много за храна се говори и прескочих доста отговори. Може ли да коментирате храната в скрит текст, защото доста ми се прияжда. А и аз вече съм доста килограми +. В нашия град няма денонощен магазин и гледам вечер да не гледам реклами с храна и кулинарни предавания. И с първото много ми се ядеше. Пращала съм мъжа ми през нощта за храна. Но тогава имаше денонощен магазин, сега не знам да има и дано да не ми се налага.

# 95
Привет!
Аз днес като се нахраних, на 4-5 месец приличах... то и без толкова храна пак си имам корем, но сега ми е по-вкусно някак.... Аз съм от търпеливите, и трудно да пращам някой посред нощ да ми търси нещо определено, като ми се дояде нещо, зора ми не е голям, и изчаквам дори няколко дни, докато го видя в магазин, да си го купя. И се радвам, че е така, че ако имах някакви по-особени желания, сигурно ще ме изгонят от вкъщи, ММ вече хич не е търпелив /откакто малкият започна ежедневно да му се качва на главата/.
Ама си спомням, моя приятелка с второ, роди през януари, пък в юли коремът й беше, все едно всеки момент ще ражда.... Е, имах и друга приятелка, която до раждането беше с корем, колкото моят сега.... Та, нормално е и да се вижда много, и да не расте толкова много.
Аз отсега се опитвам да се навия, да започна наистина да отслабвам, след като родя, че друго бебе надали ще имам, пък кг ми тежат от много години.. стискайте ми палци!
Лека нощ  bouquet

# 96
Здравейте,напоследък само ви чета и ви се радвам.На мен всичко ми тръгна наопаки и в нечаквно лоша посока.Оказа се,че няма да мога да си платя осигуровките.ММ е бил поръчител и сега е със запор на заплатата.Много съм се отчала,незнам как ще си следя бременността.....Дано всичко с бебето е наред.Имах нужда да споделя с някого.

# 97
Val 27 аз също реагирах като теб в началото,но не мисля че имаме право,това е форум и тук може да се обсъжда всичко включително храна защото обсъждаме кое е здравословно и кое не е,колкото до самата храна не мисля че се обсъжда храна която не можем да си направим в нас,напълно лесни и изпълними неща са... Друг е въпроса дали имаме желание Wink

# 98
Момичета, почнах да се мажа с Galafarm baby cream, по съвет на фитнес инструктор. С много лек аромат е. Попива сравнително бързо. Сестра ми го е използвала, при нея има имаше ефект, дано и при мен да е така. Praynig

# 99
Eva,аз се следя в Щерев, нямам никакви оплаквания. Това ми е втора бременност, първата също следях в Щерев и дори там родих.

# 100
  • Варна
Аз си взех био оил, по съвет на мис Юли ако се сещам правилно. За сега мажа гърдите най вече и малко корема. Исках още нещо да кажа на някой но заспивам... а утре на работа пак

# 101
И аз трябва вече да си купя нещо за мазане newsm78 Био ойл , бързо ли попива?
Веднъж / беше преди сигурно 2 -3седмици/ разпитах в една аптека, жената ме заля с информация какво има, какви хубави немски могли да поръчат... Хм, видя ми се рано, но вече трябва да взема нещо..
Тая мойта глава като ме е заболяла в 18:00ч. и продължава... Откачам вече Cry
Едно момиче тук ми спомена за шуслерови соли, така и не стигнах да си взема и се сещам чак като ме заболи Confused
Едновременно с главоболието ми се и пригади , но като че ли сега го поубих малко гаденето..... Ама с главоболието не знам с какво да се боря- според мен парацетамола не е за глава, поне в малкото пъти , в които съм го пила не е помагал(и преди бременноста, никога не съм го смятала за помощник на главоболието)
Май , наистина трябва да търпим повече.

# 102
  • Вестерос
жк е от здравните не от другите осигуровки.

# 103
Аз работя и други си имам но в здравните имам пропуск

# 104
  • София
Кари,мен изключително рядко ме боли глава,но за сметка на това качествено и ми помага единствено кафетин фемина.Не съм гледала как е за бременност,но мисля,че няма да има проблем.Може да опиташ и с повече вода,ако си пропуснала днес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт