АПРИЛче в коремчето расте, скоро пред всички ще ни издаде - Тема 4

• 32 998
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Да, те май повечето гледат да те сплашат, за да отидеш пак. И Давидков във Варна беше говорил на няколко приятелки, че все нещо нямало как в момента да се види и трябвало пак да отидат.
За Сигридов не мога да кажа как става записването, нека другите, които вече са запазили час да се включат. Но със сигурност е по телефона, когато си от друг град няма как да ходиш за единия час до болницата.

# 361
  • София
Момичета,при някоя от вас отмина ли вече тази постоянна умора ?

# 362
Успях и аз да се запиша за ФМ и БСХ при Сигридов за 11.10 bowuu

# 363
  • Вестерос
Видяло се е ще звъня днес аз

# 364
  • Бургас
Скрит текст:
Дами, от близо месец това ми е първият ден, в които седнах спокойно на дивана, направих си кафе и изчетох доста от коментарите в темата. Блаженство Simple Smile))
На узналите пола - честито  bouquet
Аз съм чак след 20 дни на ФМ.
Страдам от адското безсъние. Всяка вечер се събуждам между 1:30 и 3:30 и се въртя в леглото до към 6:00. После уж заспивам за малко и едвам ставам за работа. Ужасно е, цял ден ходя като сомнамбул. Мисля си да изляза в болничен още от другия месец и честно да ви кажа адски се дразня на коментарите на околните, как "бременността не е болест, само точиш здравната каса". Егати, моралистите! Все едно от техния джоб ги взимам, а не съм си плащала години наред осигуровки.
stefanel, и мен в Девата ме увещаваха за това амнио с предната бременност. Реално наистина доста я правят тази манипулация там и не съм чула за прекъсната по този начин бременност. Но е безсмислено. Даваш едни пари за нещо, от което няма нужда. За нервите да не говорим. С първата бременност имах добри резултати на БХС. Не помня стойности, но тогава в Девата ми казаха, че то дори 1 на милион да е, пак си го имал риска (може ти да си точно милионния), та да си направя за 100% сигурност амниото. Въобще нищо не съм правила, това си е шарлатанство.

И аз съм така. Постоянно ми се спи, но не мога да затворя очи. Вече ми омръзна. С малката поне спях постоянно.  Изобщо нищо не ми е отминало още. Като се замисля гаденето най-много ме трови, но се моля с две ръце до края на другия месец да е отминало.

# 365
Аз от сега си записах час за следващата ФМ в 21 седмица.
Да ви се оплача, сутринта чаках около час в централната приемна на Цибалаб да дам кръв. Няма такава лоша организация  ooooh! 30 човека опашка, работят 2 манипулационни и някои хора стояха по над 10 минути вътре. Надявам се днес да са готови резултатите, за да се нареждам утре рано-рано при Сигридов да ми каже какво ще правим.
Умората при мен още не е минала, но мога да кажа, че гаденето намаля значително  Peace

# 366
Преди малко запазих час при д-р Сигридов за 3.10. Питаха ме само кога е била последната менструация, дали е 1 плод и знам ли точно къде се намира кабинета. Жената беше изключително любезна  Peace

Относно умората - все ми се прилягва, спи ми се, лесно се изморявам... Когато ходих на работа ми беше още по-изморено, но съм болнични от 2 седмици и понеже няма за какво съществено да си изразходвам енергията съм една идея по-жизнена. Гаденето намаля, но все още ако пийна вода тичам да я повръщам

Последна редакция: вт, 20 сеп 2016, 11:14 от Смърфка

# 367
Смърфка, аз се записах за 11.10 , звъннах преди половин час.
И мен попитаха за последна менструация и в коя седмица съм.
Жената обясняваше добре, но беше с един дрезгав глас, дано съм я чула правилно Joy

# 368
И на мен ми е много мъчно с тая вода. Така ми се ще да си се наливам с нея както в първите 2-3 седмици, а така никак не ми понася...  Sad Ще мине, знам. Но то не пречи да ми е гадно и тъжно, особено като си погледна и целулита дето се е нашарил за разкош на растящите баджаци и задник.
Аз пък съм се записала във Фемина при д-р Врагалева за 27-ми другата седмица. Миналия път ходих при Димитрова, но не помня дали е било като сега - ако те гледа д-р е 90, а доц. 110.  Thinking Както и да е, на мнение съм, че щом са там, значи си разбират от работата. Казах им да ме пишат при който има час сутринта и така ми се "падна" Врагалева. Проверих я после в нета. Имам много добри отзиви в една тема, създадена да я оплюе всъщност. Та май както винаги, истината е някъде там. Каквото - такова. И без друго при една от доцентките им ще ходя за следващата, понеже тя преглежда и в МД, а там мога да мина безкасово през фонда.
Много ми е странно, че ще ходя на скрининг преди въобще да съм пуснала изследвания и да имам проследяващ лекар.  Shocked Но важното е нещата да са наред накрая.

# 369
  • Пловдив
Доктор_ла, и аз още нямам проследяващ док. Взех направление от ЛЛ, но не мога да си намеря АГ по ЗК, на който да се доверя. Май ще си остана само на частно. Днес споделих с доктора и той ми пусна изследванията.

# 370
  • Бургас
водата не ми понася и на мен. С какво я заменяте? Вече и от вода с лимон ми втръсна. Искам хубава, чиста, прясна, утоляваща жаждата водица... ох, окапах се!

# 371
  • Пловдив
КристалнаК, при кого се следиш на частно?

# 372
И на мен ми е много мъчно с тая вода. Така ми се ще да си се наливам с нея както в първите 2-3 седмици, а така никак не ми понася...  Sad Ще мине, знам. Но то не пречи да ми е гадно и тъжно, особено като си погледна и целулита дето се е нашарил за разкош на растящите баджаци и задник.
Аз пък съм се записала във Фемина при д-р Врагалева за 27-ми другата седмица. Миналия път ходих при Димитрова, но не помня дали е било като сега - ако те гледа д-р е 90, а доц. 110.  Thinking Както и да е, на мнение съм, че щом са там, значи си разбират от работата. Казах им да ме пишат при който има час сутринта и така ми се "падна" Врагалева. Проверих я после в нета. Имам много добри отзиви в една тема, създадена да я оплюе всъщност. Та май както винаги, истината е някъде там. Каквото - такова. И без друго при една от доцентките им ще ходя за следващата, понеже тя преглежда и в МД, а там мога да мина безкасово през фонда.
Много ми е странно, че ще ходя на скрининг преди въобще да съм пуснала изследвания и да имам проследяващ лекар.  Shocked Но важното е нещата да са наред накрая.
Врагалева е много готина  Peace Да, има разлика в цената ако прегледа е при доцент. При коя доцентка ще ходиш, да не е Карагьозова?
И аз още нямам следящ лекар.

# 373
водата не ми понася и на мен. С какво я заменяте? Вече и от вода с лимон ми втръсна. Искам хубава, чиста, прясна, утоляваща жаждата водица... ох, окапах се!

Аз водата я пия защото не мога без нея обаче наистина доста ми се повдига от вкуса и (без значение каква и от къде)
И започнах с лимони вътре, та така ми е по лесно, и има едни био сокове, без захар купувам си от тях и наливам малко, колкото да заухае на плод, да няма сладък вкус (ако обичаш по-сладко може и сладка да си я правиш) но аз колко сладко ядях преди сега не мога да го понасям. И така горе долу успявам 2.5 л да си изпия, но и аз забелязах доста целулит а никога не съм имала на краката. Взех да се чудя дали не я задържам тази вода???

# 374
doctor_la, трета бременност си следя при д-р Врагалева. Сега, хващала съм я в моменти и да е малко по-нервна, но като цяло съм много доволна! Най-вече това, че според мен е много добър специалист, личи и че работи с много желание. Преглежда обстойно и обяснява какво вижда.
Освен това, с първата бременност прокървих в 15г.с. и и се обадих и тя откликна да ме приеме по спешност и ми обърна достатъчно внимание. С втората имах проблеми с бактерии в урината  тогава също ме праща на специалисти.

Общи условия

Активация на акаунт