АПРИЛче в коремчето расте, скоро пред всички ще ни издаде - Тема 4

• 33 024
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Теди,закръглен е при момиче,а с момче остър.При мен и приятелките ми е така.Е да не бързам,че и аз имам огромен мерак за момиче,но нека потвърди все пак и на следващия преглед.Че и аз днес се притесних.За пръв път имам болки в корема.Дали от многото пътуване тази седмица,но ми е притеснено.

# 346
Tedyblue ние с теб сме в сходни ситуации, аз също не знам лекаря ли ще ме насочва, да го чакам ли на 26-ти ... Дано не закъснея за запис #2gunfire

# 347
  • Пловдив
А ако цялата съм станала закръглена на момиче ли е?  Mr. Green Mr. Green шегата на страна, но вече не искам да си поглеждам старите дънки.

# 348
  • Пловдив
Хах,и аз имам чувството,че са ми залепили още един задник за моя.Леле голямо ядене и сега съм гладна за сладичко,но нощем се въздържам.

# 349
А ако цялата съм станала закръглена на момиче ли е?  Mr. Green Mr. Green шегата на страна, но вече не искам да си поглеждам старите дънки.
Ако си цялата закръглена значи не си сама, и аз съм с теб  Hug с тези темпове на растеж към 6-тия мес ще заприличам на кит  Joy Joy Joy ама хапва ми се.

# 350
  • Бургас
А ако цялата съм станала закръглена на момиче ли е?  Mr. Green Mr. Green шегата на страна, но вече не искам да си поглеждам старите дънки.

Въобще не е шегата настрана. Това е най-сигурния признак за момиче  hahaha От опит ти казвам.

Аз днес подраних в офиса. Като да шокирам колегите. По принцип винаги закъснявам и никога не си тръгвам навреме. При нас това не е проблем, стига да не дойда след 9.30, тогава почват да ме търсят. Но днес съм в офиса първа. Не помня от кога не съм отключвала аз.  Embarassed  Викам си ето го първия ден без повръщане. Ама не било писано. Имало график, просто аз не съм си спазила часа за сутрешно посещение в тоалетната. Нищо, свърших я в офиса. След като чистачката е прилежно излъскала всичко. Еми, понякога се налага.

Джуджи, честито момиченце!  bouquet И аз много искам още едно момиче, ама мъжо като е казал момче, кой знае какво семе е хвърлил. Каквото е, ще си го изгледаме. Моята принцеса така ме милва и ми казва "Милата ми мама, с най-хубавото бебе". От хормоните ли е, не знам, но ме е разчувствала много в последните дни. Blush

# 351
  • Варна
Манха, може и така да направя. Ще гледам да е след почивните дни. Или ще звъня пак на док да го питам той ли ще прави ФМ или аз да се ориентирам на някъде, че предния път много бързаше по тел.  #2gunfire
Кати12, прегледах в гугъл за снимки и горе долу разбрах разликата. С момче било нисък корем, с момиче висок ... и пак не мога да определя за себе си, явно е много рано  Simple Smile Намерих това http://www.thebump.com/chinese-gender-chart/  hahaha но не вярвам да е достоверно, преди време бях попадала на други, където пишеше че се изчислявали китайските години на жената и така се смятало. Ако на някой му се убива време да се занимава  Grinning

# 352
  • където мечтите се сбъдват
Момичета,аз си запазих час за ранна фетална морфология при Сигридов. На 10 октомври съм,ако някой друг ще ходи тогава.Не очаквах толкова лесно да ми дадат час.Дано всичко е наред,че много ме наплаши вчера АГ-то с тези амниоцентези.

# 353
  • Бургас
Дами, от близо месец това ми е първият ден, в които седнах спокойно на дивана, направих си кафе и изчетох доста от коментарите в темата. Блаженство Simple Smile))
На узналите пола - честито  bouquet
Аз съм чак след 20 дни на ФМ.
Страдам от адското безсъние. Всяка вечер се събуждам между 1:30 и 3:30 и се въртя в леглото до към 6:00. После уж заспивам за малко и едвам ставам за работа. Ужасно е, цял ден ходя като сомнамбул. Мисля си да изляза в болничен още от другия месец и честно да ви кажа адски се дразня на коментарите на околните, как "бременността не е болест, само точиш здравната каса". Егати, моралистите! Все едно от техния джоб ги взимам, а не съм си плащала години наред осигуровки.
stefanel, и мен в Девата ме увещаваха за това амнио с предната бременност. Реално наистина доста я правят тази манипулация там и не съм чула за прекъсната по този начин бременност. Но е безсмислено. Даваш едни пари за нещо, от което няма нужда. За нервите да не говорим. С първата бременност имах добри резултати на БХС. Не помня стойности, но тогава в Девата ми казаха, че то дори 1 на милион да е, пак си го имал риска (може ти да си точно милионния), та да си направя за 100% сигурност амниото. Въобще нищо не съм правила, това си е шарлатанство.

# 354
  • Пловдив
Тъкмо се връщам от прегледа - беше много интересно да разгледаме мъничкото човече по-подробно. Док каза, че повече му приличало на момиченце, но на следващия преглед ще е по-сигурен  hahaha Изглежда наистина ще си вървя кръгличка хаха

# 355
  • Бургас
Tsangel, ти при кой ще ходиш на ФМ?
Аз се чудя дали не сгреших, че си записах при Стоилов. Може и да е добър лекар, но пък е нов и няма много отзиви. От друга страна една позната ходи в София при Жени Панайотова и не остана въобще доволна.

# 356
  • Бургас
miss july, в София, при Марков.
Сега много хвалят Сигридов и има много доволни момичета от него, но аз понеже първия път си бях при Марков и реших да не го сменям.

Стоилов не съм го чувала, а за Жени Панайотова уж чувам добри отзиви, но беше изправила косата на една приятелка, като й казала, че детето й е с Даун, а то се оказа, че такова нещо няма.

# 357
  • Бургас
Как става записването при Сигридов? На личния му телефон или на регистратурата в болницата?
Той беше в Надежда, нали?

То май където и да отидеш няма гаранция. И Марков беше дрънкал глупости на сестра ми и й увърташе....явно за да отиде пак.

# 358
  • където мечтите се сбъдват
Аз с предната бременност ходих при доц.Томова в 20 г.с. Останах много доволна.
А,иначе това е телефона на Сигридов,на който аз звънях-0895 770 715.

# 359
Сигридов работи в Света Петка. Стаменов е в Надежда. Аз си записах час на регистратурата.

Общи условия

Активация на акаунт