АПРИЛче в коремчето расте, скоро пред всички ще ни издаде - Тема 4

• 33 000
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз цяло лято пих едно билково за отводняване и без да искам намерих начин да си следя задържането на вода - сложих си гривна на глезена и като задържа и се подуя ми става тясна,а иначе си виси.Още не съм я махнала за да си следя 😀

# 376
  • Бургас
Според вас имам ли шанс да се вредя при Сигридов, Марков или някой от Фемина ако звънна седмица по-рано за час?

# 377
Във Фемина да, но не при доцентите. За другите е на късмет ако някой е отказал час.

# 378
  • Пловдив
КристалнаК, при кого се следиш на частно?

Д-р Кръшков в Селена

# 379
  • Пловдив
Благодаря ти  Hug

# 380
  • Бургас
Скрит текст:
водата не ми понася и на мен. С какво я заменяте? Вече и от вода с лимон ми втръсна. Искам хубава, чиста, прясна, утоляваща жаждата водица... ох, окапах се!

Аз водата я пия защото не мога без нея обаче наистина доста ми се повдига от вкуса и (без значение каква и от къде)
И започнах с лимони вътре, та така ми е по лесно, и има едни био сокове, без захар купувам си от тях и наливам малко, колкото да заухае на плод, да няма сладък вкус (ако обичаш по-сладко може и сладка да си я правиш) но аз колко сладко ядях преди сега не мога да го понасям. И така горе долу успявам 2.5 л да си изпия, но и аз забелязах доста целулит а никога не съм имала на краката. Взех да се чудя дали не я задържам тази вода???

Даже литър не мога да изпия. Независимо с лимон или без. Ще пробвам някакви био сокове. А преди пиех по 2-3 литра на ден. Благодаря ти за съвета.

# 381
Цитат
Даже литър не мога да изпия. Независимо с лимон или без. Ще пробвам някакви био сокове. А преди пиех по 2-3 литра на ден. Благодаря ти за съвета.
Колкото по-противна ми става водата, толкова повече ми се пие и си я пия. Малко ми се догажда в някакъв даден момент, но не обръщам внимание Simple Smile #Crazy

# 382
А ако пиете компот? Примерно Flutter не знам, много е гадно да не можеш да се напиеш

# 383
  • Sofia, Младост 3
Джули, аз вчера звънях за Марков за фетална - исках час за след средата на октомври, около 20 или 21 октомври, тоест повече от месец по-рано съм звъннала и нямаха часове. Жената каза , че всичко за октомври е запълнено, а за ноември още нямал график, но и мен ноември вече не ме устройва.  Sad
Записах ФМ при Чавеева в Щерев. Там ще бъда и на преглед при Татяна Арабаджи другата седмица, да видим дали ще се харесаме  Laughing
Днес бях на преглед във Фемина пък - при Славкова и видяхме малкото човече, този път и таткото влезе, докторката позволи, въпреки че още е с вагинален, аз казах, че не ни е проблем. Малкото прилича на малко бобче , и то дебело  hahaha Свито е още, но е сладко  Heart Eyes

# 384
Резултатите излизат същия ден, но зависи къде се правят. Във Фемина взимат кръв на място и я пращат в Националната генетична лаборатория, съответно се получава някакво забавяне.

# 385
И аз съм леко неориентирана ooooh!
Като си запазих час по телвфона , жената ми каза, че в тази цена е включено всичко- кръв, ултразвук.. Значи аз предварително нищо не трябва да нося/ изследвания, снимки/? Всичко там на място? newsm78

# 386
Нищо не носиш, освен ако нямаш въпроси свързани с предишни прегледи.

Записах си още един час за следене на бременност при др Ташков, много ми го похвалиха и него. Още не съм отменила и този за Евтимова в Токуда. Но така не ми се иска да вися и да чакам по 5 часа всеки път... Много се колебая дали да не си се запиша при доктора от предишната бременност  Thinking

# 387
Мерси ,Манха.

При моя гинеколог всъщност всеки път вися с часове- това хич не ми харесва. Crossing Arms
Хем при него започнах да ходя, уж съм с доверие в него, а така ме вбесява понякога, аз не ви споделих , когато имах леко розовата точка тръгна да ми изписва неща без дори да ме погледне и му казах" Няма ли да ме прегледате?" А то ми вика" на какво?"....😡 викам му " на квото искате".. Тцтцт , та пусна ехографа #2gunfire Пример, просто..

# 388
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Здравейте!Такааа,днес и аз минах ФМ при  д-р Иванов(Пловдив).Изключително любезен и добър доктор,от това което видях и чух.Обяснява всичко,отговаря на всички въпроси.Препоръчвам с две ръце за майките от Пловдив.Всичко е наред според него ,аз отказах БХС,не искам да се изнервям и да се притеснявам допълнително.
За водата,аз бях така в продължение на месец и половина ,беше ми отвратителна на вкус,а бях ужасно жадна,повръщах денонощно и не знаех какво да пия.Вече съм в 13 седмица ,а продължава да ми се гади ужасно,незная ще има ли край това.
За Врагалева ,тя ми прави ФМ на предишната бременност,доволна съм.Сега пак имах час за нея,но го отмених,понеже не бива да пътувам.

# 389
Между другото вчера Сигридов такива неща ми разказа за пиенето на каквито и да е лекарства преди 20 седмица, че сериозно се чудя как ви изписват някакви неща без тестове и изследвания...

Общи условия

Активация на акаунт