АПРИЛче в коремчето расте, скоро пред всички ще ни издаде - Тема 4

• 32 957
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Теди, много ти е заплетена ситуацията  ooooh! Кураж, събирай сили и опитай да игнорираш излишния стрес около теб.  Hug

# 496
  • Вестерос
Аз да се оплача - болна съм. Имам ужасна хрема и гърлото страшно ме боли. Незнам какво мога да пия...трябва да се обадя на АГ-то. Заради това, че ми е зле ми се гади още повече от сутринта.
Довечера сме на свекървата на рожден ден дано се стабилизирам поне малко.

За гърло Прополки, правиш си и един изцеден лимон с 1 лъжица мед и пиеш, 2 3 пъти. Чай само ЛИПА. За носа-физиологичен разтвор  Hug

Аз днес в Марешки щях да припадна , много зле ми стана на опашката. Един куп баби пред мен, а аз бях само за едно но шпа  #2gunfire

Купих си за стриите био-ойл, но пише след втори триместър. след 13-тата седмица беше нали?

# 497
Здравейте момичета, нямате изчитане.
Съжалявам Фрозенка Cry
За името и празника - хич не ми допада идеята да се кръщава с името. Термина на предишната ми бременност беше 10.08. Да ама аз преносих и като наближи 15-ти всички почнаха да ме питат дали ще е Мария ако се роди тогава. Даже майка ми заяви, че ако не е Мария, винаги като се разболее или нещо има ще си мисли, че е заради името. Направо ме шашна. Та принципно от самото начало се чудихме между две имена, едното от които беше Мария. Така като ми го каза това и Мария категорично отпадна. Накрая раждането ми започна на 15.08 в 4 сутринта. Викам си - е няма как, точно днес ще е. Ще има разправии с родата. Е да, ама не, каката се роди на 16.08 - 12 мин след полунощ:)
Иначе да ви се оплача, аз съм болна. Бях с хрема, но през нощта е отишло към ухото и сега ме боли и ухо и гърло и нос. Пия някакви чайове и направо едва си стоя на краката Sad
Това с ухото не е шега!!! Съветвам те да отидеш на лекар. Преди няколко години бях на косъм да спра да чувам, защото пренебрегнах една хрема и сега някой като ми каже, че го боли ухо ама ще му мине ми се иска да го набия!!!

# 498
  • Вестерос
Много юристи станахме:))) +1 от мен 🤗
Кои са другите? И аз съм, по-специализиран юрист  Sunglasses Laughing

И я да ви питам, след Марешки реших да хапна и много обичам палачинка със спанак , но в нея имаше и гъби и тъй като не знам дали може да ги ям , ги отделях  newsm78

# 499
Теди, наистина сложна ситуация.
Поговори с нея повечко или просто ще се наложи да стиснеш малко зъби.

# 500
  • Вестерос
Теди, аз работя с баща ми , заедно сме в малко помещение, ами не пуши вече вътре след като го помолих. Кажи на майка си, че ти е забранено да дишаш отровите. Ако трябва я излъжи , че лекарят ти е казал за разредителите.

# 501
  • Пловдив
Фрозенка,много съжалявам.Знам какво е.И аз съм губила бебе в началото и
 е мн.гадно,но тази година като го загубих в 9месец беше мн.жестоко.
Манха,как ти откриха това сгъстяване на кръвта?Като чета за това се чудя дали има връзка с моето за съсиреането на кръвта,заради което я разреждам с клексан.
Теди,при нас лятото се боядисва и започват ли взимам болнични.Аз бягам като дявол от тамян от тези миризми през бременноста,защото са вредни! Ще работим цял живот,но бебе носим най-много 3 пъти в живота и е мн.важно да раждаме здрави бебета.Пази се,вие с бебето сте най-важни!!!

# 502
Здравейте момичета! Не мога да ви изчета.... Направо нямамте смогване. Аз днес съм а адското главоболие, писна ми да пия парацвтамол и без това не помага особенно. Сега си направих мляко с какво, да вдигна малко кръвното и бръмбарите в главата ми се наместят.

С предишната бременност излезнах болничен много рано, още във втпеи месец, защото ми беше много зле и не можех от леглото да мръдна. Чувствах се много тъпо и някак си че съм постъпила непрпфесионално. После такива неща видях и чух по мой адрес, а и не само, че изобщо не съжалявам. Няма и да се връщам там никога, само ще си изкарам майчинствата, че поне осигуровките са добри. Наистина незаменими хора няма... Важни са ни децата!

Днес иначе св чух и със счетоводителката  на фирмата и ни пусна втората година майчинство. Сега някак си ще стискаме зъби, докато живот и здраве се роди малкото съкровище и тогава пак ще сеъм с високо майчинството.

Нещо напоследък ме налягат лоши мисли и опасения и с този преглед дето ми е в края на месеца.... Как ще издържа не знам.....Малката ми се събуди и отивам да я вдигам, ще ви чета като мога ☺☺☺

А кога са Цветница и Великден? Аз ще съм секцио, така че съм с предварително избрана дата, ама ми стана много любопитно ☺

# 503
  • Пловдив
Пропуснах да се похваля,че гаденето и голямото спане вече ги няма.

# 504
Момичета, хапчетата Herbitussin бронхи и гърло, стават ли за нас? Имам суха кашлица. Може ли да пия чай и какъв по-точно?

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 17:24 от Ileto989

# 505
  • Бургас
Тези тъпаци от болницата, в която ходя, тотално се омазват. Един ми казва, че в деня на ФМ ще ми вземат кръв, друг, че ще ми я вземат в понеделник /а ФМ ми е в петък/. Всеки път изскачат с някоя издънка. Иначе да им имаш великия ПР и платените в медиите публикации  ooooh!

# 506
Ох простете, че се самоцитирах. ooooh! исках да се редактирам. През телефона съм постоянно и не знам дали не ми убягва някоя екстра като изтриване на коментар, като нещо се обърка така.. ?
На разширена версия на сайта мн ми се разширяват темите и не ми е удобно да чета и в свит вариант си карам във форума.

# 507
Ох простете, че се самоцитирах. ooooh! исках да се редактирам. През телефона съм постоянно и не знам дали не ми убягва някоя екстра като изтриване на коментар, като нещо се обърка така.. ?
На разширена версия на сайта мн ми се разширяват темите и не ми е удобно да чета и в свит вариант си карам във форума.

И аз през телефона ползвам и само с грешки пиша... Много неграмно...

# 508
  • София
Малкият се върна от училище с болки в гърлото Sad Само това ми липсваше сега, да му се не знае...

Кафето не съм го спирала и не намирам за необходимо да го спирам.

# 509
kati12, съжалявам за това, което се е случило и на теб  Hug И аз никога няма да забравя какво изпитах като ми казаха извънматочна, веднага операция, ще махаме тръбата  Cry Важното е, че чудото се е случило отново и този път ще е до финал.
А иначе състоянието ми го откри Сигридов с изследванията, които ми назначи. След като му разказах какво ми се е случило и ме прегледа каза, че е почти сигурен какво ще излезе от изследванията и беше прав. Много ме е яд, че никой досега не успя да ми даде по-сериозно предположение защо се случи всичко. Най-важните показатели в случая са Фибриногена и aPTT мисля.

Общи условия

Активация на акаунт