Преди седмица или 10-тина дни ви писах, че ставам да правя мляко в 12-01 и после около 5-6ч.Сега чак не смея да се похваля.От 22-ри не си търси нощното мляко.Две вечери и сутрешното дори пропусна.
Ще споделя как стана при нас от само себе си, без рев, без принуда и т.н.На 22-ри супата, която давам от ДК беше аааадски гъста, направо като основното.Количеството, което аз давам не се е променяло обаче.Хапна добре детето и заспа.Около 12,30 ч започна пак едно мятане и мрънкане на сън.Дадох вода, намазах зъбите с гел, гушках и попях (това пак е всяка вечер) и Криско заспа.Чак се учудих.По принцип всяка вечер започва рев, докато не дам мляко.Сега само примрънкваше, но и след количеството гъста супа, което изяде нямаше шанс да е гладен.
И от тогава сме така всяка вечер, ядем супа направо като манджа.Сутрин около 5-6ч пие мляко, но пак е по-добре.
Иначе пак се буди по 5-6 пъти на вечер заради зъбите.Снощи в 2,30ч беше приплакване на 10-15 минути, но аз за себе си правя разлика кога е от зъби и кога от глад.Дадох 1мл Нурофен и заспа сутринта до 7,00 (8ч по старото време).
Относно буденето вечер като цяло и на мен ми обясниха, че още нямат навика да заспиват след като леко се размърдат, както при възрастните.Дори възрастен сънува, размърдва се, но имаме навика и заспиваме без дори да се усетим.
Криско също не си държи само шишето с АМ, но защото така го свикнаха като му даваха вече ММ или майка ми.
Плаши се от силния шум на някои кухненски уреди и той.
Сега сме с хрема от вчера и направо лошо ми става като трябва да изсмуквам сополи, вика, пищи и реве все едно го колят...Слагам Коларгор, но не виждам още ефект.
Съжалявам за дългия пост