За тези, които четат любовни романи №25

• 116 826
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Хриси,"Само една тайна" не съм я.Ще я потърся да си я сваля за довечера  Crazy Благодаря ти!

# 631
Момичета,не успявам да я открия Rolling Eyes Може ли някой да ми изпрати линк за сваляне Praynig

# 632
  • Варна
Дочитам "Само една тайна", много му харесва. Сякаш повече от първата дори.
Не знаех, че авторката на фенфика е издала нещо друго. Абсолютно ми е любим The blessing and the curse, скоро пак го минах по диагонал.

# 633
Не знаех, че авторката на фенфика е издала нещо друго. Абсолютно ми е любим The blessing and the curse, скоро пак го минах по диагонал.

Може ли да ми я изпратиш? Praynig Praynig

# 634

Може ли да ми я изпратиш? Praynig Praynig

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Четвъртък 22.12.16.
Файл : Симона Арнщед-Само една нощ - 1. Само една нощ-books.stoitsov.com.epub
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=154ccf4db9

Файл : Симона Арнщед-Само една нощ - 2. Само една тайна-books.stoitsov.com.epub
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=fc52901a2f

# 635
Хиляди благодарности! Hug

# 636
  • Враца
Книгата е по-лека от другата история. Не исках да свършва. Даже мисля тия дни да я препрочета.

# 637
  • Варна
Книгата е по-лека от другата история. Не исках да свършва. Даже мисля тия дни да я препрочета.
Супер! Само да си дочета Womaniser, чудна е! Кармайкъл хич не ми изглежда толкоз лош, колкото беше Тахо в началото на предната книга. Поне не кръшка щом е хвърлил око на главната.

# 638
Този следобед успях да изчета "Тази Коледа" на Джийни Муун и "Нейният пехотинец" от Хедър Лонг! Rolling Eyes Еми не мога да си кривя душата, изобщо не ми харесаха и засега май ще зарежа Коледния календар.  Peace
Жалко, че превеждат само по една глава от "Жажда за скорост"! Дано уикенда ни зарадват с повече! Heart Eyes

# 639
И аз го започнах Пехотинеца,но не ми хареса стила на писане и го зарязах.Сега съм на "Само една тайна" и мноооого ми харесва Heart Eyes

# 640

[/quote]
Супер! Само да си дочета Womaniser, чудна е! Кармайкъл хич не ми изглежда толкоз лош, колкото беше Тахо в началото на предната книга. Поне не кръшка щом е хвърлил око на главната.
[/quote]
Красе, дай линк към този Womanizer. Тази нова ли е?

# 641
  • София
А,съвсем забравих, че тези дни трябваше да излезе Manhwore 4. А Красе си чете и не подсеща.  newsm66

# 642
[Супер! Само да си дочета Womaniser, чудна е! Кармайкъл хич не ми изглежда толкоз лош, колкото беше Тахо в началото на предната книга. Поне не кръшка щом е хвърлил око на главната.
[/quote]
Красе, дай линк към този Womanizer. Тази нова ли е?]
[/quote]
И аз я прочетох. Много ми хареса. Мен предната за Тахо и Джина откровено ме дразнене.
Имаше я в www.theebookhunter.com

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 16:46 от petya.vp

# 643
 Мерси, мерси...newsm10 smile3508

# 644
  • София
Преди минути приключих https://www.goodreads.com/book/show/21806020-forgive-me  Страхотна история!  Препоръчвам силно на тези, които обичат истории за музиканти в съчетание с малко дарк елементи. Абсолютно не очаквах това, което стана на края и сега ще чета половинката – нещо, което почти никога не правя.

Общи условия

Активация на акаунт