За тези, които четат любовни романи №25

• 116 795
  • 763
  •   1
Отговори
# 720
  • София
 Grinning А, благодаря. Усетих се, че няма как да бъде от Формулата, но ми се видя излишно да затормозявам единствената си мозъчна гънка  Laughing

# 721
Момичета,искам да ви помоля за малко помощ.Не съм много добре с английския,но ми се иска да го развивам и понеже в момента съм в почивка от уроците ми се иска да прочета някоя книга на английски.Препоръчайте ми моля някоя книга,която да е лесна за четене и увлекателна Praynig Наясно съм,разбира се,че не е възможно всяка дума да я знам,ще търся,ще превеждам,но да не е все пак на всяка дума  Grinning Дано да съм обяснила добре какво търся

# 722
  • София
Според мен повечето съвременни са подходящи за целта. Има автори, които изпозват изключително много жаргон, но те са по-скоро изключение. Мисля, че фентъзи и исторически трябва да избягваш – там езикът е малко по-различен. Въпрос на предпочитана тематика е   Simple Smile

# 723
Момичета,искам да ви помоля за малко помощ.Не съм много добре с английския,но ми се иска да го развивам и понеже в момента съм в почивка от уроците ми се иска да прочета някоя книга на английски.Препоръчайте ми моля някоя книга,която да е лесна за четене и увлекателна Praynig Наясно съм,разбира се,че не е възможно всяка дума да я знам,ще търся,ще превеждам,но да не е все пак на всяка дума  Grinning Дано да съм обяснила добре какво търся

Моят английски също бе доста прашясъл, но покрай фен преводите и "любопитството на котката" установих, че Ви Кийланд доста лесно я прочетох. Та ако си харесала Костюмарът и Шефът може да пробваш с нещо друго нейно.

# 724
  • Разпиляна във въображението
milenaka, тази книга е преведена. Значи ще се чете.

# 725
  • София
Така ли?  Rolling Eyes  Пропуснала съм коментарите, значи. Снощи четох до 2.30 и не издържах повече, а ми беше интересна.

# 726
Мисля, че не е споменавана. Ще превеждат и другите Thinking

# 727
Така ли?  Rolling Eyes  Пропуснала съм коментарите, значи. Снощи четох до 2.30 и не издържах повече, а ми беше интересна.

И аз не съм разбрала че е преведена? Shocked Откъде може да се свали и как е заглавието на български...нали става въпрос за описаната от milenaka ''Driven''?  Thinking

# 728
Движени - К. Бромберг

# 729

А, аз отдавна й бях хвърлила око и мислех да я започвам на английски. Не знаех, че има превод, а от къде мога да го намеря?  Peace

Момичета,искам да ви помоля за малко помощ.Не съм много добре с английския,но ми се иска да го развивам и понеже в момента съм в почивка от уроците ми се иска да прочета някоя книга на английски.Препоръчайте ми моля някоя книга,която да е лесна за четене и увлекателна Praynig Наясно съм,разбира се,че не е възможно всяка дума да я знам,ще търся,ще превеждам,но да не е все пак на всяка дума  Grinning Дано да съм обяснила добре какво търся

Бих ти препоръчала книги на Abbi Glines, Cora Reilly, Mia Sheridan, Toni Aleo, Tijan, Rachel Van Dyken, Harper Sloan.  Simple Smile

# 730
Много ви благодаря!Ще разгледам предложенията и ще споделя по-нататък как върви bouquet

# 731
Всички Young adult са написани доста елементарно Simple Smile Взимай някоя и почвай да четеш
Лора Лей също пише доста елементарно  Mr. Green и едва ли ще те затрудни

# 732
  • София
Мириел хвърли бомбата и изчезна  tooth

# 733
Мириел хвърли бомбата и изчезна  tooth

Хаха  Joy така си е...никъде не я намирам тази книга?  newsm78

Иначе днес докато малкия спеше успях да прочета кратките "Да уловиш девица" (където и героя се оказа девствен) и "Един последен подарък" (която беше далеч по-симпатична със своите 30 стр.)

# 734
Свърши ми работното време, а и с три деца Laughing

Хм. Моя грешка. Сигурно съм я видяла за обсъждане newsm78 И аз не я откривам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт