Нови придобивки в гардероба - 45

• 173 319
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Новата колекция на Зара е много хубава, даже и шевовете не са така криви както обичайно. Аз само яке си взех, но обмислям и рокля, и две-три блузи.

# 61
  • София
Не, от НМ. Магазинът на Зара беше пълен с израелски туристи и не особено приятен за по-дълго пробване и разглеждане. Бяха вдигнали всичко на главите си.
Не се притесняват от другите, правят каквото на тях им е удобно  Laughing Мерси, ще разгледам H&M, отдавна не съм заглеждала дънки там, последно време все от Zara пазарувах. Ама те започнаха доста да повтарят моделите и вече не ми е толкова интересно Simple Smile

# 62
  • Belgium
Новата колекция на Зара е много хубава, даже и шевовете не са така криви както обичайно. Аз само яке си взех, но обмислям и рокля, и две-три блузи.

Подкрепям. Даже мисля да си отнеса една цветна рокерийка от тази колекция, въпреки че почти не купувам изкуствена кожа  Laughing

Няколко неща от мен:

пола

сако

рокля

сако2 Heart Eyes

боти Heart Eyes

# 63
  • Варна

Подкрепям. Даже мисля да си отнеса една цветна рокерийка от тази колекция, въпреки че почти не купувам изкуствена кожа  Laughing

Няколко неща от мен:

пола

сако

рокля

сако2 Heart Eyes

боти Heart Eyes

Страхотно сако и много красиви боти!  Peace

# 64
# 65
  • някъде под слънцето...
Не съм виждала криви шевове на дрехи в нормален магазин на Zara,  а съм им клиент близо 20 години.Наблюдава се като цяло занижаване ма качеството.     но това май е тенденция(Бенетон примерно, които имаха прилични неща префи години, сега приличат ма магазин за намалени цени от соца,В H&M също е цяло събитие да откриеш нещо и то предимно на детските щандове.)  .Преди 15 или 16 години случайно попаднах в техен магазин, за стоки,   които не са  минали успешно контрола на качество.Дрехите  изглеждаха меко казано зле.
В момента Zara  нямат официално путлети в Испания(подготвя се откриването на такъв в Мадрид, но ще се предлагат само обувки и аксесоари) и възниква въпроса какво правят с не продадените неща от стари колекции.Индетекс освен всички други неща имат и марка с  по ниски цени  Lefties.
От новата.им колекция не съм харесала нищо до степен да си го купя.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2016, 08:33 от sl

# 66
  • Belgium
Regina_vn, благодаря  Laughing

А аз съм виждала доста пъти откровено криви шевове на Zara (и в България, и в чужбина) и то главно при рокли, които съм възнамерявала да купя. Харесвам като цяло моделите на роклите им, но шевовете съсипваха целия силует. От тогава много внимателно оглеждам всеки артикул на тази марка и производните ѝ преди да го взема.

# 67
  • София
Аз имам една сладурска тениска от Зара от това лято с толкова крив шев, че в началото си мислех, че е ефект  Laughing Страничният шев идва около корема ми  Laughing
От новата колекция се сдобих с тази рокля, която на моята фигура стои по-оформено, прикрива дупето и в гърдите стои добре, единствено ръкавите ми се струват леееко широки .
Много исках да я съчетая с тези обувки , но май обувките им не са с добро качество  newsm78 Някой ако има отзиви за този тип, ще съм много благодарна, иска ми се да стават за мокро време, колкото да не ми подгизнат краката.

# 68
Момичета, от кои чанти сте доволни - Zara, H&M, или Orsay?

# 69
  • Street of Dreams
Имала съм на ORSAY веднъж и не останах доволна, защото чантата много бързо омекна, а моделът, който беше много красив, изискваше определена твърдост, за да остане такъв. На другите две марки едва ли някога бих си купила нещо - за мен не струват и наполовина на малкото пари, които им търсят. Мода за ученички -  всеки месец нови колекции и колаборации, постоянно в някаква истерия, а под чертата - трупаш боклуци. 

# 70
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Promod харесвам аз от този тип марки. И съм имала много хубави чанти от C&A.

# 71
  • някъде под слънцето...
Изненадан те ме с шевовете на Zara. По голяма чар от копринените ми ризи за работа, саката, панталоните, са от там.Рокли , блузи, дънки и обувки също съм купувала.Никога не съм попаднала на крив шев.Вярно е, че последните няколко години купувам много по малко, защото все по рядко откривам неща, които ми харесват.
За мен от Индитекс най качествена продукция има Massimo Dutti  и Zara Home.,но без дрехите.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2016, 17:32 от sl

# 72
+1 за кривите шевове, често и бримки по трикотажа съм виждала, но от година две не пазарувам оттам.
За чантите никога не съм имала нито една от тези марки, нещо и да съм заглеждала като ги взема някак тежка ми идва самата чанта и спирам дотам.
Извън моловете където тия марки са превзели терена и още няколко други е пълно с интересни неща

# 73
  • някъде под слънцето...
. За чантите може би    Zara.От изброените марки само там съм виждала от естествена кожа.

# 74
Момичета, от кои чанти сте доволни - Zara, H&M, или Orsay?

Определено Zara

Общи условия

Активация на акаунт