Нови придобивки в гардероба - 45

• 173 279
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Ines, първите и аз ги чакам. Доволна ли си?

# 631
Да, добре стоят. Притеснявах се да не са много широки на глезена, но са прибрани. По-скоро вторите още ги мисля...  Rolling Eyes

# 632
  • Пловдив
Рокля за Нова година

Някаква идея с какво да я съчетая, за да не са ми голи ръцете Rolling Eyes Мисля за неща както за отгоре, така и нещо отдолу(например боди с отворено деколте, но дълги ръкави)

# 633
  • sofia
Рокля за Нова година

Някаква идея с какво да я съчетая, за да не са ми голи ръцете Rolling Eyes Мисля за неща както за отгоре, така и нещо отдолу(например боди с отворено деколте, но дълги ръкави)
Супер яка е и trendy, супер за парти, но според мен не слагай ръкави. Роклята е твърде glamorous, за да ги понесе.  Simple Smile

# 634
Да и според мен не слагай нищо.

# 635
Лятна буря,
тази рокля се носи така, много е хубава
не и слагай нищо, ако ти е студ изпий една чаша червено вино преди да тръгнеш да те сгрее  Wink

Ines,
ботите са страхотни, но обувките ми се виждат малко височки.....

# 636
  • Пловдив
И на мен не ми се иска да я загрозявам с нещо, ама обичам да ми е топло Mr. Green Може би наистина ще се сгрея с нещо предварително Laughing

# 637
  • sofia
А от къде е рокличката?  Blush

# 638
  • Sofia
   С тази рокля ще приличаш на изплувала от дълбините морска сирена... Heart Eyes

# 639
Навън е много студено, но аз явно съм на тема роклички.  Laughing
рокля 1
рокля 2

# 640
готина роклАта с пайетките. с ръкав отдолу и според мен няма да е добре. По-добре да наметнеш нещо отгоре, ако е толкова студено.

# 641
  • Пловдив
truetrue, роклята е Ax paris. Иначе я взех от ebay, че в сайта им само по-големи размери са останали. Аз съм доволна, че не ми седи чак толкова късо, тъй като моделът е 173 см,а аз едва чуквам 165 Mr. Green Засега реших да я съчетая с кожено яке, ако ресторантът не е достатъчно отоплен, нещо от този сорт
Скрит текст:

# 642
Лятна буря,
с кожено яке става /то кожено яке май на всичко става  Sunglasses

pancake,
честити рокли  Simple Smile
първата бих я носила с удоволствие

# 643
  • София
тези обувки за това  миналогодишно яке

# 644
Много хубава парти рокля. Никакви бодита и ръкави не й слагай. Отгоре само някакво кожено яке или дълго сако/палто. Чиропогащника да е телесен и тънък, а не както е на снимката, плътен черен. С какъв Цветан обувки ще си?

Общи условия

Активация на акаунт