Нови придобивки в гардероба - 45

• 173 300
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
georgieva88, това ти ли си?
голяма си мацка  Simple Smile
разбирам сега защо носиш 29desires 

тоалета е супер - може да го носиш вечер като излизаш по кафета/заведения/навсякъде където ходиш

# 661
  • Sofia
georgieva88, това ти ли си?
голяма си мацка  Simple Smile
разбирам сега защо носиш 29desires  

Е, едва ли е тя. Laughing Най-малкото, пише, че все още е в очакване на тоалета. Peace

# 662
За жалост не съм аз  ppp На талия само я докарвам мацката Grinning На снимката тоалета е доста красив, дано и на живо да е така, че доста пъти нещата се различават Simple Smile Като дойде ще се щракна да ви се покажа как стои в действителност Simple Smile А на  29desires съм голям фен, най - вече на роклите ♥ Това са едни от нещата, които пълно съответстват на снимките в нета!

# 663
  • Виена
29 desires роклята, закупена след вдъхновение от Георгиева 88, стои отлично и на моята фигура -ръст 160 и немски размер 40. Категорично твърдя,че роклите са подходящи и за не съвсем съвършенни фигури.

# 664

Е, едва ли е тя. Laughing Най-малкото, пише, че все още е в очакване на тоалета. Peace

Simple Smile)) леко тъпа се почувствах с коментара ми

а по темата - купих си черна памучна риза от ХМ с висока столче яка с мини плисета -  няма я онлайн, кефи ме, с колие по врата стои чудно  Heart Eyes

# 665
  • Sofia
Simple Smile)) леко тъпа се почувствах с коментара ми

Ти пък. Hug

И аз ще показвам скоро какво си накупих покрай празниците. Blush

# 666
показвай, показвай
аз довечера ще снимам ризата / имаше я и в бяло

# 667
29 desires роклята, закупена след вдъхновение от Георгиева 88, стои отлично и на моята фигура -ръст 160 и немски размер 40. Категорично твърдя,че роклите са подходящи и за не съвсем съвършенни фигури.

и полата стои страхотно, а е тънък плат
събрах погледите  Heart Eyes
че даже ЛМ изрази съмнение, дали не е прекалено секси

# 668
Във вторник ще е при мен  Heart Eyes Макар сега като се замисля няма много варианти къде да го нося, но много ми хареса  Heart Eyes Очаквам и обувки на ток в същия цвят  Laughing
Скрит текст:

А от къде е поръчан тоалетът, много е хубав  Heart Eyes

# 669
Момичета, много се радвам, че любимите ми дрешки от 29diseres са ви харесали  Heart Eyes Наистина стоят много добре на почти всички типове фигури! Виждала съм рокли и на доста едри дами и пак стоят добре!
alvina_maria, изобщо не се притеснявай! Всеки бърка bouquet
Във вторник ще е при мен  Heart Eyes Макар сега като се замисля няма много варианти къде да го нося, но много ми хареса  Heart Eyes Очаквам и обувки на ток в същия цвят  Laughing
Скрит текст:

А от къде е поръчан тоалетът, много е хубав  Heart Eyes
От тук го поръчах https://www.facebook.com/mistiqueb/
Ще докладвам като дойде дали отговаря на номерата и дали в действителност е толкова хубав, тъй като за пръв път поръчвам от тази страница  Simple Smile

# 670
  • някъде под слънцето...
Не съм фен на бодита , нито пък червеното за дрехи  е сред фаворитите ми.

Но не издържах на изкушението.Поне имам с какво да спазя  тукашната традиция за ново червено бельо в новогодишната нощ

http://danysl.snimka.bg/photos-from-gsm/olaplex.901756.37679700

Последна редакция: пт, 23 дек 2016, 19:31 от sl

# 671
sl, в коя страна е тази традиция?

Купих си от разпродажба в НМ една дълга рокля с големи цветя, къдри и т.н. и много се изкефих  Heart Eyes

# 672
  • Пловдив
Аз и в България си я спазвам тази традиция вече поне 10 години Mr. Green

# 673
  • Пловдив
И аз това го знам в новогодишната нощ да си с ново червено бельо Peace

# 674
Чакам ето тази рокля  Heart Eyes
Дано да се харесам как ми стои  Crazy
Не съм купувала нищо черно от много отдавна...

Общи условия

Активация на акаунт