Какви машинки, какви пет лева?
Най-лесно е при кунилингуса, много по-добре усещаш жената, усещаш и дишането, в момента в който си промени дишането и почне ли да затаява дъх, придружено с леки стонове, както и със съвсем леки наченки на разтреперване....раздаваш се на макс и я "взривяваш". Нямам кунилингус, който да не е свършил с оргазъм. Като ми се разтреперят в ръчичките си е голяма наслада. И изобщо не ми развивайте теория, че може да ме излъже една жена, че получава оргазъм при кунилингус. При секс да, там може изобщо да не разбереш при някои жени (а при други винаги се разбира пак...), но при кунилингус няма никакъв шанс да не разбереш. Там всичко се усеща. 
Веднъж щеше да ме изхвърли от палатката с ритник докато свършваше вагинално... изобщо не я усещам ... НЕ

Не ми е 20+см, но до сега недоволни не съм имал
Пуста му лакомия на жените, само се обременявате с глупости
Така и една приятелка голям голям, като не успяла да го обхване с длан, облякла се и избягала. Та и много "хубаво" не е на хубаво
Веднъж щеше да ме изхвърли от палатката с ритник докато свършваше вагинално... изобщо не я усещам ... НЕ

Не ми е 20+см, но до сега недоволни не съм имал
Пуста му лакомия на жените, само се обременявате с глупости
Така и една приятелка голям голям, като не успяла да го обхване с длан, облякла се и избягала. Та и много "хубаво" не е на хубаво