Искам да кажа ... (89)

• 67 785
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Сега погледнах и има едни олекотени дамски якенца, изглеждат много добре...Чак се замислих за моя милост.. Някой има ли идея дали са хубави? Не знам къде има Лидл наблизо, и съм забелязала, че бързо се изчерпват, дано успея днес.

# 586
  • Пловдив
Кайрото си е баш чекръкчия, но с образование  Joy. Моят е  Crazy. На около 30, сърфист, винаги с тен, а в тяло като аполон. (Дали не са ми психосоматични болките  Joy).
Мръсница! Край, тръгвам към Австралия. Тъкмо въздишам по едни австралийци, Лиам Хемсуърт и братята му, ама щом и масжистите са такива тръгвам с 200!

Ей ви и една снимка:
http://cdn01.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/headlines/2013 … -for-paranoia.jpg

# 587
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ние често купуваме дрешки от Лидл и ги намираме за много добри за цената си. Вчера купих на малкия комплект цветни потничета с картинка отпред (предпочитани, защото лесно се разбира кое отпред и кое отзад) - 3 бр. за 10 лв., "кво му плащаш".И понеже децата бързо растат, не е нужно и да са много трайни, та съвсем на място си идват лидълските дрешки. Аз пък си купувам суичъри и тениски от там и съм много доволна.

# 588
  • Пловдив
Анцузи за детска градина, долнища  - само от лидъл купувам. Последните бяха по 7лв, и без това ги къса за отрицателно време, не виждам смисъл да хвърлям повече пари.

# 589
Янтра, в сряда ще го посетя, за да ме понамести и да разкаже как е бил сърфът през почивните дни  Mr. Green. Ти остави друго, но и игло терапия ми прави в най-долната част на гърбът  Embarassed.

Да ви се оплача. Докато прескачам да пиша и правя уж по нещо и си строших купата на слоу кукъра Sad. Прибирах гои бях сложила и буркани и ми дотеа, докато отварях вратата и ...
дано да мога да купя купа, а ако не ще си взема мултикукър.

# 590
Ето програмата, най-отдолу е.
Има ги и следващите 3седмици.
Според мен е балансиран вариант и не толкова тежък.

https://joyfitnessbg.com/2015/02/27/%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0% … 0%be%d0%bc%d0%b0/

Якетата от Лидл, Калина има такова (не от там, но е същото), много е тънко и става да се ползва в момента.
Не е с пух, а просто с вата.
Иначе аз имам такова леко с пух и спокойно си ходя до към -5С с него.

# 591
На Сесил и на Акашения мъж- стискам палци и аз.
Ама после да се похвалят, поне да знаем за какво сме тръпнали в очакване.
И аз искам 4 седмичната диета Сесил, моля те!
Даун, за масажиста и аз завидях, ама давам път на Янтра!  И аз съм дебела и красива. А сега след лятото- още повече. Имам си редовните петна от слънцето.  newsm45
Иначе за матраците знам, че колкото и да е по-по- най, ако не ти пасне на тялото- значи не е твоя тип.
Давиз, хубави са дрешките от Лидл.
Светалчо, аз предпочитам едноцветни дамаски. Пък за акцент- възглавници(ако може повечко) с различни шарки. Винаги може да ги замениш и да имаш нов вид на дивана, стаята и т.н.

# 592
Ето програмата, най-отдолу е.
Има ги и следващите 3седмици.
Според мен е балансиран вариант и не толкова тежък.

https://joyfitnessbg.com/2015/02/27/%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0% … 0%be%d0%bc%d0%b0/

Якетата от Лидл, Калина има такова (не от там, но е същото), много е тънко и става да се ползва в момента.
Не е с пух, а просто с вата.
Иначе аз имам такова леко с пух и спокойно си ходя до към -5С с него.

Сесили, не е лошо менюто, но бих преместила междинната между закуската и обяда, ако ще да изтеглиш обяда към 2 часа. Много е въглехидратна и е по-добре да е сутрин. Вместо ябълка за похапване е по-добре нарязана чушка, краставиза, репички.

# 593
  • Някъде там
Аз също съм доволна от дрехите които съм взимала от там но сега пуснаха линк към якета в декатлон които изглеждат по плътни а са на много по ниска цена и за това се колебая.Все пак ще се разходим с девойките до там след училище ако ни харесат ще вземем.
Аз ги искам за сега,докато стане много студено.Тогава ще купувам зимни.Понеже ходят още с кожените искам нещо малко по плътно.

# 594
  • Пловдив
Лиам Хемсуърт не го отбелязахте, явно е цееееелия за мен Simple Smile hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy hahaha Joy Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 595
Мария, с какво бориш петната? На мен миналата година за първи път ми се получиха и сега още се забелязват.

Забелязах го аз, ама тук са много такива, а и май ми е младичък  Embarassed. Искам качествено, но добре узряло аз. Виж, Джакмън ми е тамън.

# 596
Down Under, аз междинната закуска изобщо не я харесвам и ще я пропусна.
Ябълката така стърже стомаха, че дори пъхната в кисело мляко или сметана си е кофти.
Но ако човек не може без да похапне нещо, става.
Друг вариант е да се смени с малко ядки. Но малко! Или парче шунка да речем.

# 597
  • Телиш/Плевен
Давиз, не знам какви якета има в Лидъл, но каквито и дрехи да съм купувала от там за дъщеря ми, са били много качествени.  Peace
На същото мнение съм. Peace

Акаша, стискам палци! Praynig Hug

# 598
Down Under, аз междинната закуска изобщо не я харесвам и ще я пропусна.
Ябълката така стърже стомаха, че дори пъхната в кисело мляко или сметана си е кофти.
Но ако човек не може без да похапне нещо, става.
Друг вариант е да се смени с малко ядки. Но малко! Или парче шунка да речем.

Не я пропускай. Замения с нещо. Писах по-нагоре за инсулиновите нива и необходимостта да се подава храна.

Не знам какво обичаш, но нежду закуската и обяда не е лошо да хапнеш яйце, краставица, парче някакво месо. Същото между обяда и вечерята. Намали и сиренето, за сметка на зеленчук или месо/яйца. Иначе като база е добра.

# 599
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мар, всичко ми е едноцветно и затова обичам дивани на цветя аз. Веселят ми окото. Досега винаги много сполучливи уцелвах, ще видим тоя път как ще се получи. А и в моята къща добре стоят цветни дивани, защото аз имам малко мебели в голямо пространство и като е едноцветно, изглежда много аскетско. Пробвала съм с едноцветно, понеже тогава имах шарен килим. А сега имам едноцветен.
Жалко, че не мога да пускам снимки. Нали съм ви споделяла, че комп. ми е толкова стар, че не "знае", че телефоните могат да правят снимки. Само веднъж успяхме да му прехвърлим снимки от един телефон на сина ми, кото вече не е между "живите". Иначе толкова неща бих искала да ви покажа....

Общи условия

Активация на акаунт