Искам да кажа ... (89)

• 67 764
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • дядовата ръкавичка
Тъкмо навреме ми дойде темата за диети и упражнения. Девойката ме е заврънкала да я записвам на "фитнес за тийнейджъри, с личен инструктор"  Thinking да стягала корем и дупе. Сега й пратих упражненията на Руми Илиева. Дано ги одобри и да спестим разходка до фитнес.

И мен ме боли кръста от няколко месеца, особено в легнало положение място не мога да си намеря  Crossing Arms. На един и същи матрак спя от години.

# 601
Фитнес, с вдигане на тежести не харесвам за пубери. Спира растежа на височина. В детската възраст играта, плуване и ходене са достатъчни да оформят тяло. Като пораснат могат да ваят дупета с фитнес.

# 602
Айяла, по-добре я запиши на плуване, както е написала и Даун.
Или на някакви танци, в София е пълно с какви ли не групи и е чудесен вариант за спортуване.

Тренировките на Руми Илиева за мен са прекалено...не знам как да го обясня.
1мин. си в изправено положение, в следващата 1мин си легнал, после пак 1мин прав. Това хаотично горе-долу мен направо ме побърква. Шашка ми се вестибуларния апарат и повече от 5мин не мога да издържа.

Ето тази програма е много добра за начинаещи, не знам дали все още се намира по торентите обаче.
BeachBody Slim In 6 Start It Up!

# 603
  • В Космоса
Светалчо, още по-любим ще ти стане - той ги и организира. Crazy Аз само се наслаждавам на емоциите. Embarassed

Моля да ме изгоните някак си от компа, че толкоз работа ме чака... ooooh!

# 604
  • дядовата ръкавичка
Айяла, по-добре я запиши на плуване, както е написала и Даун.
Или на някакви танци, в София е пълно с какви ли не групи и е чудесен вариант за спортуване.

На плуване ходи 6 години, но не отслабна. Тя и реално няма много нужда, само на корема има сланинки, но сега е точно в пубертета, нормално е да трупа тук-там. Ама като е луда пуберка - пъпки, килограми, косми, лунички .... ужас! все има нещо, в което да се вторачва.
На танци и аз много искам, двечките да си ходим, но тя - не.

# 605
  • Варна
Добър ви ден банда  Simple Smile
Пак диети обсъждате. Аз си наруших НВХ-то
покрай сватбата и сега пак отначало.

Иначе чудно изкарахме, а и взех глътка свеж
въздух. Само смотаната водеща ми направи
кофти впечатление, както и музикалния подбор.
На тази сватба си отрепетирах танцуването на
хОра, за следващата, ще съм по-подготвена.

Искам да кажа, че изобщо не ми се работи.  Crossing Arms

Стискам съм палци на Sesylle и Акаша  fingerscrossed

# 606
Нямате изчитане значи, диети, дивани, все мои теми  Mr. Green
Светалчо, колко ви излиза претапицирането? От кога се каня и аз на моите, но ме ужасява факта, че трябва да ги занесем на място  Confused Харесвам един плат като кожа с много малко мъхче отгоре...да имате идея как се води?

Иначе, изкарахме чудесно. Такива гледки, такава красота, толкова зловещо на места  Crazy Но си струваше, препоръчвам Будва, очарователно градче за почивка, Дубровник и Котор само за еднодневни разходки

# 607
  • София
На моя приятелка й искат 600 лв за претапициране на дивана. Познайте дали е съгласна.  Wink Сега ще търсят нов.

# 608
Завърнах се, интервюто мина добре. Най-интересното е, че не знаят какво точно искат, търсят и изобщо не са запознати с естеството на работата, за която им трябва експерт.
Досега са използвали външни фирми, но сега поне са наясно (уж) че искат да назначат човек за постоянно. (ще им излиза по-евтино разбира се).
Поне обещаха да драснат 1ред на мейл на какъв вариант са се спрели.

Дядо ми е тапицер, но вече не се занимава. Спряганите 600лв. за претапициране за мен са безумни. Ако на някого му се занимава, дори има клипчета в ютуб как точно се прави, с пълни обяснения.
Просто трябва добра дамаска, шевна машина, тапицерски пирончета. (макар вече да карат основно с такер)

# 609
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На мен ми искат 750 лв. за троен, двоен и фотьойл. Като всичко ще е на ципове, за да мога да го пера. Взимат от вкъщи, ей сега ги чакам да дойдат. Изчакай, Рая, две седмици, да видим как ще направят моите. Плат като кожа с малко мъхче отгоре - може би велур newsm78 Или гладко кадифе?

Акаша, позна, още по-любим ми стана Joy. А моят, милият, е изгражданен до осакатяване - въобще не може да се зарадва на природа. За него тя е място, през което преминаваме на път за града. И ако може по-бързо Joy. Като бяхме млади, го заведохме на селото на един роднина. На третото стъпало на къщата той си постла в-к "Вечерни новини" и седна, като много внимаваше да не се опре някъде. Постоя половин час и взе да дава зор да си ходим. Ние с майка през това време чуруликаме наоколо - това цъфнало, онова вързало, виж онова хълмче, виж това поточе, а той нервничи, че миришело на крави и го заглеждали кокошките Joy.

# 610
  • Mediterraneo
Сесили, дано се получат нещата, ако е това, което искаш!

Янтра, дебела и красива съм и аз. Сигурна съм, че ми дишаш прахта! 176 см, кг няма да ги казвам, че диетуващите ще изпаднат в потрес. Както казва ММ- харесвам те, обожавам те, такава, каквато си, ако искаш да отслабваш, направи го за себе си. Ама аз съм дебела и щастлива и не мисля да се моря повече!

Моите упражнения, когато изобщо съм в настроение да правя нещо- Billy Blanks Tae Bo.

# 611
На мен ми искат 750 лв. за троен, двоен и фотьойл. Като всичко ще е на ципове, за да мога да го пера. Взимат от вкъщи, ей сега ги чакам да дойдат. Изчакай, Рая, две седмици, да видим как ще направят моите. Плат като кожа с малко мъхче отгоре - може би велур newsm78 Или гладко кадифе?

Нещо такова:
http://www.booking.com/hotel/bg/family-bela.bg.html
https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%86%D0 … wbjniLtxLBCwUM%3A

На мен ми казаха 450, но не са го виждали колко е голям, че и възглавници има  Mr. Green

И аз съм красива и дебела  Mr. Green

# 612
Тази дамаска е Елефант. Има висока износо-устойчивост. Много е хубава.
В момента Паралел Севлиево работят с нея. Скъпа е. Над 20лв/м при ширина 1,4м
Навремето я внасяше Муратев, 4 цвята, но я нямат вече  Peace
И не беше толкова мъхеста като сега. Но сега пък има повече цветове.
Здравейте.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 14:50 от rummi_pl

# 613
Продължавам по темите.
Даун, петната при мен са на хормонална основа. Получих ги преди 8 -9 години, докато бях бременна с малкия. И от тогава ги боря с каквото и както мога. Няма отърване.
Янтра, аз и за твоя избран и за на Даун терапевта казах, че само ще гледам. Отбелязах те, ама така.... без ентусиазъм. Peace
Рая, тая дамаска, както ми я описваш ми е най- омразната. Преди 5 години, като си избирахме диван тогава с деца на 6 и 3 години, като видях един диван с плат както ти го описваш направо ми стана лошо. Веднага си го представих как някой го е оповръщал и няма изчистване, а става голямо мазало и затупване на късите косъмчета. Та съм ги задраскала.
Тонка, какво стана с телефона на Хобис? Обажда ли си?
Още не съм видяла примерното меню  Сесил. Сутринта хапнах 1 ябълка.  После сурови бадеми. За обяд 3 яйца на омлет с масло и краставица. Вечерята още я мисля.
И само да кажа, че от народните танци(че ние бая набивахме и друсахме) си възпалих вътрешните части на колената- някакви бурси май се казваха. Болки, отоци, изследвания..... Та ги спрях. Миналата зима ги подновихме, но вече при нова учителка. Но там учеха и много нови, които ние не знаехме и само седим, зяпаме, опитваме се, но някак ни уби желанието. А ние отивахме с желание за фитнес. Oтказахме се след  месеца.

# 614
Говорите си за претапициране, наскоро стана дума за такъв майстор в Пловдив и потребителка каза, че цена от 1200 лева за претапициране на диван е съвсем нормална цена, при положение, че диванът е струвал 900 нов Rolling Eyes.
Аз съм дебела, но в общи линии се чувствам добре в кожата си. Ще се опитам да започна упражнения, искам да се стегна.
Аз май повлякох крак с разговорите за кученцата, защото двама човека искали да видят актуални снимки и приятелката ми ме пришпорва да ѝ пращам, а те са 300. Още по-лошото е, че не мога да ги различа по снимки, да ѝ дам по 4-5 на куче и сега съм заседнала да обработвам Tired.
Сесил, успехът да е с теб, успех и на съпруга на Акаша Hug.

Общи условия

Активация на акаунт