Купих картичките днес , ще чакам списъка и почвам да надписвам
нЯмам търпение вече за Коледа , ихууу

Аз имам приятели и българи и не българи. Просто като дойдох тук не познавах никой и ми е липсвал контакта на български език. Това, което описах за този Господин не означава, че аз разсъждавам по същия начин. Под "балкански субект" имах предвид точно онзи тип мъже, които очакват жената да върши всичко вкъщи. За тях това е нейно задължение едва ли не. Очаква както сама писа да му е сервирано, изчистено, сготвено всеки ден, а ако жена му работи и носи пари вкъщи още по-добре. Аз въобще ама въобще не съм подобен тип жена, защото просто не понасям да ме командват или третират като слугиня едва ли не, така че не не съм такава "домакиня". За мен всичко трябва да се прави с желание, любов и взаимност.Разбира се че има и други мъже и слава Богу иначе сигурно щях да си остана сама
Моят приятел например не че да го хваля, но и за сандвич направен от мен ще ми благодари. Колкото до мен и моето "балканско възпитание" аз идвам от семейство, в което жената прави всичко буквално. Баща ми не знае и солта вкъщи къде е. Майка ми работеше наравно с него и като се прибереше пак работеше. Двамата са очаквали аз да постигна големи неща и страхотна кариера. Може би за това вътре в мен го има това чувство на все едно съм виновна. За щастие съм с чудесен мъж, който ме разбира и подкрепя. Една от причините да пиша тук е за да се оттърся от това чувство на комплекс за малоценност и да видя, че нито съм единствената, нито има нещо лошо в това да не ходиш на работа. А и аз съм си жена рак и на нас ни е заложено да сме чудесни домакини
За това този ден аз ям плодове, а той кара на салати с месо. Днес си купихме прясна рибка за утре и съм се заканила много на нея

Така жално мяучат ,сега преди малко като бях останало е само едно,другото явно е в нас или някой то е взел,ама хич не ги разбирам тия хора.Гледали са ги до тук и сега са ги изхвърлили,вън до контейнерите са ,вали дъжд идва студ....Ще видя какво да правя,вярно съседите ги хранят всички бездомни и ние също защото нашите са капризи,ама са такива едни чистички... 
Тоя свят съвсем полудя.Май с великата нация беше дотук.